Bi bakın

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Benim inancım yok sinir ilaclarina. Ama veriyorum. İyileşen oluyor bazen. Veya zaten iyilesecekti. Bilmiyorum. Emin değilim. Psikiyatriye inancım pek kalmadı.

Benim inancım yok sinir ilaclarina. Ama veriyorum. İyileşen oluyor bazen. Veya zaten iyilesecekti. Bilmiyorum. Emin değilim. Psikiyatriye inancım pek kalmadı.

Telkin , gerekli gıda takviyeleri ve beslenmenin düzeltilmesi gereken bunlar.
Sadece ileri evreler için ilac gerekli , kontrolun kaybedildigi durumlarda.

Ve cozum degil evet , leblebi gibi antidepresan yazmak yerine danışanı dinlemeleri ve öneride bulunmaları bile yetebiliyor bazen

Canları cehenneme , kendimi iyileştirmeyi deneyeceğim.
Ya ölüm ya kıristiyano ronaldo.

Kardeşim lütfen ölüm deme!yakın zamanda intihar eden çok yakın bir arkadaşım oldu çözümsüz bir şey yok.elbette kendi kendini iyileştireceksin ilaçların uyuşturmadan ileri gidemediğini hepimiz biliyoruz. bak fesleğen çayı iyi geliyor deniliyor

Kardeşim lütfen ölüm deme!yakın zamanda intihar eden çok yakın bir arkadaşım oldu çözümsüz bir şey yok.elbette kendi kendini iyileştireceksin ilaçların uyuşturmadan ileri gidemediğini hepimiz biliyoruz. bak fesleğen çayı iyi geliyor deniliyor

Bu çok fena bir motivasyon konuşması oldu :D kontrolü kaybetmediğim sürece intihar edecegimi sanmıyorum ama deneyip gormek lazim jfksks.

1 yılı aşkın bir süredir böyle devam ediyor zirvede sayılırım yüksek dozları yaşıyorum şuan ama bu sure zarfinda deneyimledigim cok sey oldu tabi ; onceligim beslenmeyi duzeltip daha daha saglikli bir beden icin ugras vermek

Bircok makale okuyup , cokca bitki denedim artik bana iyi ve kotu gelen seyleri biliyorum mesela.
Spor farkinda olmadigimiz muhtesem bir nimet bu arada , yazdiklarimdan en az birini yasiyorsaniz eger hic beklemeden spora baslayip faydasini kendiniz deneyimleyin ve farkima varin.

Neden kamu spotu gibi olduki bu mesaj xhxjks.

Bu çok fena bir motivasyon konuşması oldu :D kontrolü kaybetmediğim sürece intihar edecegimi sanmıyorum ama deneyip gormek lazim jfksks.

1 yılı aşkın bir süredir böyle devam ediyor zirvede sayılırım yüksek dozları yaşıyorum şuan ama bu sure zarfinda deneyimledigim cok sey oldu tabi ; onceligim beslenmeyi duzeltip daha daha saglikli bir beden icin ugras vermek

Bircok makale okuyup , cokca bitki denedim artik bana iyi ve kotu gelen seyleri biliyorum mesela.
Spor farkinda olmadigimiz muhtesem bir nimet bu arada , yazdiklarimdan en az birini yasiyorsaniz eger hic beklemeden spora baslayip faydasini kendiniz deneyimleyin ve farkima varin.

Neden kamu spotu gibi olduki bu mesaj xhxjks.

Biladerim dediğin şey kontrollü yapılan bir şey.sanmıyorum ki senin böyle birşeyi düşüneceğini ama kafandan düşüncesini bile çıkarmanı diliyorum.bu tür şeyler çok fazla düşünmekten ve kendi kendine vesvese vermekten geliyor.inan matematik problemi çözmek bile iyi gelir yeter ki kafanı olumsuz şeylerle meşkul etme.
Biliyorsun uzun zamandır sporla ilgiliyim yardıma ne zaman ihtiyaç duyarsan elimden ne gelirse yaparız.yine çevremizde de bu işi profösyönel yapan arkadaşlarımız var olmadı onlara danışırız.

Biladerim dediğin şey kontrollü yapılan bir şey.sanmıyorum ki senin böyle birşeyi düşüneceğini ama kafandan düşüncesini bile çıkarmanı diliyorum.bu tür şeyler çok fazla düşünmekten ve kendi kendine vesvese vermekten geliyor.inan matematik problemi çözmek bile iyi gelir yeter ki kafanı olumsuz şeylerle meşkul etme.
Biliyorsun uzun zamandır sporla ilgiliyim yardıma ne zaman ihtiyaç duyarsan elimden ne gelirse yaparız.yine çevremizde de bu işi profösyönel yapan arkadaşlarımız var olmadı onlara danışırız.

Sağolasın kardeşim fakat bu konu hakkında farklı argümanlar var musait bir zamanda masaya yatırıp konuşabiliriz tabiki.

Eyvallah , adamsin :) kafayi mesgul etmek oldukca onemli eve hobi ve ugras edinmeye calistigim zamanlari hatirliyorumda simdiye gore daha iyi hissettiriyordu evet.

Spora devam edecegim en kisa zamanda biraz toparlanmam gerek ama oncesinde ; ben ilgin ve alakan icin cok cok tesekkur ederim.

Anlastik , takildigim konularda yardimini isteyecegim o vakit :)

Ne ilaclar ne insanlar bu surecte cok bi ise yaramayacak. Yani kendini bu durumdan kurtarabilecek tek kisi sensin gerisi yardimci eleman.
Ogutler vermek de havada kalacak ama spora geri dön.
Oldugun durumdan memnun degilsen olmadigin bir insan gibi davranmanin vakti gelmistir bence boyle boyle degisiyoruz, evriliyoruz.

Aynı boku içerek atlattım. Ne yazdım hatırlamıyorum fakat o Tsunami var ya? O mutteşem bir şey. Keşke bana şimdi olsa. Sev lan. Olay ötesi. Hep gelsin.

neler olmuş acaba diyenler *gelişmeleri 6. sayfada okuyabilirsiniz*-çünkü en melek üyeydim-
konuya ilk girince yeni açıldı sandım, tarihe bakınca da oturdum okudum.
ilk yazdığınla son yazdığın arasındaki farkı sen kendin başarmışsın, bu zaten seni biraz daha motive edip, inancını tazeliyordur tam gaz devam eden durumlar için.
ilaç kullanmıyor olman sevindirici çünkü bizzat ben kullanmasam da, çok sevdiğim bir arkadaşımın kullanmasıyla çocuktaki olumsuz değişimler beni ürkütmüştü.
bir dediği bir dediğini tutmuyordu, sürekli yorgundu, uyuyakalıyordu, uyandığında ne dediğini hatırlamıyordu, duygularını ve öfkesini kontrol edemiyordu.
o zaman ona da kullanmayı bırakmasını söylemiştim, birlikte spora başlamıştık ve cidden senin dediğin gibi spor belki de en iyi ilacımız.
yaşam şeklini ve bakış açını değiştirmek ilaçlardan daha etkili orası bir gerçek.
beslenme, spor dışında kendine farklı bir şeyle de uğraşabilirsin, vaktin olduğunda içindeki karmaşayı dökebileceğin bir şeyler.
hatta bir blogla bile başlayabilirsin, yazabilir, çizebilir, haykırabilirsin.
bütün odağını bir şeye verebileceğin bir aktivite zihninin bir süre dinlenmesine yardımcı olabilir, belki 1 yıl sonra güncellediğinde hepsinin kontrol altına alındığını yazarsın.
her sabah hele hele hele hele entepli dinleyerek başlayıp halay çekersen de güne 3-0 önde başladığını unutma, ben bu konularda çok konuşurum ya...
not: bu arada o bahsettiğim arkadaş her şeyi kontrol altına aldı, hayallerinin peşinden gittikçe, bir şeylerle uğraştıkça kendini buldu, beni kaybetti o ayrı....
nice güzel günlere Helehele3milyon.
ilaca hayır!
ne yiyoruz? pancarlı kısır önerimdir.

Son düzenleme:
Yaşadığım travma " dogrusu tramvayda olabilir " sonrasinda sanrilar gormeye basladim akabinde bilinc bulanigi geliyor tabi ; bu son şansım bi dahakine kesin deliriyorum gençler bana şans dileyin.

Sanrıları kontrol altına aldım , bir kac kez daha kesik kesik geldikten sonra son zamanlarda yok denecek kadar azaldı.

bilinc bulanıklığı , beyin sisi , zaman ve mekandan kopma anlıkta olsa kendini gösterip sonradan kayboluyor ve genelde bedenen kendimi kotu hissetmemin akabinde azıyor bu durum.

Aşırı yorgunluk , anksiyete , anlık tükenmişlik hali ve duygusal çöküşler son sürat devam bunlara birde diş sıkma zımbırtısı eklendi ağlama/gülme krizleri dahil.

Terapiye başladım 3. Hafta bıraktım , psikolog çok iyi niyetli ve beyefendi biri ama paylaştığı bilgilerin iyileştirici etkisi yok ve daha önceden okuyup anladığım şeyler.

Vitamin takviyesine devam ediyorum , Omega 3e tekrardan başladım ; probiyotiği bıraktım.

Şekere ve glutene tekrardan başladım , sancı hariçi pekbir degişiklik yok en azından tatlı yiyip kendimi şimartabiliyorum şimdilik.

Burayi ikinci bir günlük niyetine kullanıp gelişmeleri yazabilirim , şuan doktorculuk oynuyorum bir nevi kobay rolündeyim bana iyi gelen ve gelmeyen şeyleri deneyimliyorum.

Pek dağınık ama olsun , hiç yoktan iyidir.

Geri