ZiFiR
Platin Üye
psikyatra gittim prozac 20 mg yazdı , aranizda daha once antidepresan kullanan varmi
Doktorun tespiti ne oldu?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
psikyatra gittim prozac 20 mg yazdı , aranizda daha once antidepresan kullanan varmi
O yol yol değil delirtme beni
Ben delu severim .p
Gecmio Azizcim.
Birak delir.
Sonra rahatliyosun.
Tamam tamam kızma xd
Bence deliyken daha tatlı olurum evet
Jsjsjsisis , gel puding yiyelim sonra şeyaparız xd
Doktorun tespiti ne oldu?
Vanilyali mi?:63izs7n:
Benim inancım yok sinir ilaclarina. Ama veriyorum. İyileşen oluyor bazen. Veya zaten iyilesecekti. Bilmiyorum. Emin değilim. Psikiyatriye inancım pek kalmadı.
Doktorun döner sermayesine kattığın değerden pek memnun olmamış gibi sanki
Canları cehenneme , kendimi iyileştirmeyi deneyeceğim.
Ya ölüm ya kıristiyano ronaldo.
Kardeşim lütfen ölüm deme!yakın zamanda intihar eden çok yakın bir arkadaşım oldu çözümsüz bir şey yok.elbette kendi kendini iyileştireceksin ilaçların uyuşturmadan ileri gidemediğini hepimiz biliyoruz. bak fesleğen çayı iyi geliyor deniliyor
Bu çok fena bir motivasyon konuşması oldukontrolü kaybetmediğim sürece intihar edecegimi sanmıyorum ama deneyip gormek lazim jfksks.
1 yılı aşkın bir süredir böyle devam ediyor zirvede sayılırım yüksek dozları yaşıyorum şuan ama bu sure zarfinda deneyimledigim cok sey oldu tabi ; onceligim beslenmeyi duzeltip daha daha saglikli bir beden icin ugras vermek
Bircok makale okuyup , cokca bitki denedim artik bana iyi ve kotu gelen seyleri biliyorum mesela.
Spor farkinda olmadigimiz muhtesem bir nimet bu arada , yazdiklarimdan en az birini yasiyorsaniz eger hic beklemeden spora baslayip faydasini kendiniz deneyimleyin ve farkima varin.
Neden kamu spotu gibi olduki bu mesaj xhxjks.
Biladerim dediğin şey kontrollü yapılan bir şey.sanmıyorum ki senin böyle birşeyi düşüneceğini ama kafandan düşüncesini bile çıkarmanı diliyorum.bu tür şeyler çok fazla düşünmekten ve kendi kendine vesvese vermekten geliyor.inan matematik problemi çözmek bile iyi gelir yeter ki kafanı olumsuz şeylerle meşkul etme.
Biliyorsun uzun zamandır sporla ilgiliyim yardıma ne zaman ihtiyaç duyarsan elimden ne gelirse yaparız.yine çevremizde de bu işi profösyönel yapan arkadaşlarımız var olmadı onlara danışırız.
Yaşadığım travma " dogrusu tramvayda olabilir " sonrasinda sanrilar gormeye basladim akabinde bilinc bulanigi geliyor tabi ; bu son şansım bi dahakine kesin deliriyorum gençler bana şans dileyin.
Sen hepimizden akıllısın, deliremezsin.
Yapsanda yesek jsksk
Yaşadığım travma " dogrusu tramvayda olabilir " sonrasinda sanrilar gormeye basladim akabinde bilinc bulanigi geliyor tabi ; bu son şansım bi dahakine kesin deliriyorum gençler bana şans dileyin.