Bi bakın

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
neler olmuş acaba diyenler *gelişmeleri 6. sayfada okuyabilirsiniz*-çünkü en melek üyeydim-
konuya ilk girince yeni açıldı sandım, tarihe bakınca da oturdum okudum.
ilk yazdığınla son yazdığın arasındaki farkı sen kendin başarmışsın, bu zaten seni biraz daha motive edip, inancını tazeliyordur tam gaz devam eden durumlar için.
ilaç kullanmıyor olman sevindirici çünkü bizzat ben kullanmasam da, çok sevdiğim bir arkadaşımın kullanmasıyla çocuktaki olumsuz değişimler beni ürkütmüştü.
bir dediği bir dediğini tutmuyordu, sürekli yorgundu, uyuyakalıyordu, uyandığında ne dediğini hatırlamıyordu, duygularını ve öfkesini kontrol edemiyordu.
o zaman ona da kullanmayı bırakmasını söylemiştim, birlikte spora başlamıştık ve cidden senin dediğin gibi spor belki de en iyi ilacımız.
yaşam şeklini ve bakış açını değiştirmek ilaçlardan daha etkili orası bir gerçek.
beslenme, spor dışında kendine farklı bir şeyle de uğraşabilirsin, vaktin olduğunda içindeki karmaşayı dökebileceğin bir şeyler.
hatta bir blogla bile başlayabilirsin, yazabilir, çizebilir, haykırabilirsin.
bütün odağını bir şeye verebileceğin bir aktivite zihninin bir süre dinlenmesine yardımcı olabilir, belki 1 yıl sonra güncellediğinde hepsinin kontrol altına alındığını yazarsın.
her sabah hele hele hele hele entepli dinleyerek başlayıp halay çekersen de güne 3-0 önde başladığını unutma, ben bu konularda çok konuşurum ya...
not: bu arada o bahsettiğim arkadaş her şeyi kontrol altına aldı, hayallerinin peşinden gittikçe, bir şeylerle uğraştıkça kendini buldu, beni kaybetti o ayrı....
nice güzel günlere Helehele3milyon.
ilaca hayır!
ne yiyoruz? pancarlı kısır önerimdir.

Konuya teşrif etmen bile mesajların allak bullak olmasına yetmiş , harbi nolmuş oyle ya :D

Elimden geldiğince çaba sarfedip üstesinden gelmeye calışıyorum , bir dönem düzelir gibi olup sonrasında daha kötüye gittiğini hatırladım şuan.

Ama öyle yada böyle bir şekilde yoluna girecek yani en azından beklentim o yönde.

Ben bu durumdan önce gelişi güzel yaşayan herhangi bir amacı yada gayesi bulunmayan vurdum duymaz saçma sapan bir hâl içerisindeydim , şuan inanılmaz bir farkındalıkla devam ediyorum hayatıma birşeyler icin uğraşmayı onları elde etmek için çaba sarfetmeyi öğrendim ve her ne olursa olsun hayatta yaşamaya değer onlarca şeyin varlığını deneyimledim.

Olaya iyi tarafından bakıp , onu kabullenmek sıkıntılı durumun şiddetini azaltmaya yetiyor, onunla mücadele etmenin temellerini atıyor.

Arkadaşının iyi olmasına sevindim , ilaç sektörü gerçektende faydası bir yana daha çok zarar veren bir sektör hergün onlarca ilaci yan etkisine bakmaksızın tüketen bir toplum için ise neredeyse felaket.
Psikiyatrik ilaçlar ise ayrıca dikkat edilip üzerinde durulması gereken bir konu ; hiçbir zaman kullanma taraftarı olmadım ve tavsiyede etmiyorum hiçbirsekilde öyle yada boyle kontrol altına almayı başarabiliyorsun ' istisnai durumlar hariç tabiki '

Bu aralar dam üstünde un eleri söyleyip kendi kendimi halaya kaldırıyorum ve yanaklarımdan makas almak suretiylen halay başısı olmaya devam ediyorum bu sayilirmi bilmiyorum ama eğlenceli oluyor djsjsjs.

Hayatımda hic pancar yemedim desem linç yermiyim onu duşunuyorum şuan xvhsjs

Çok teşekkur ederim ilgin ve alakan için , İyiyim ve daha iyi olacağım Allahın izni ile :)

Daha 2 hafta önce annemi psikiyatrist randevusuna götürdüm..Biz doktorumuzdan fayda alıyoruz Allah var. Sadece bunun zamanı yani kontroller ihmal edilince istemsiz sinir boşalmaları, birini gözüne göstermeme durumları olabiliyor..Evin adamından bile uzaklaşıyor...Kendsiini odalara kapatıp bilinçaltında yerleştirip herşeye ağlamak dahil olup evreleri tekrardan başlıyor. Nerdeyse beş senedir annemin akşam yemeklerine dahil olduğunu bilmem. Parmakla sayılacak kadar nadir.. Üstüne varıyorum dışarıya çıkalım beş dakika dolanmak bile sana iyi gelir hava al diyorum o an sinir basıyor. Üstelesem daha farklı boyutlara taşıyacak..

Anlıyorum sizleri.

Xanax kullandın mı Helehele3milyon

Umarım Annen en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur ve hiçbir ilacı kullanmasına gerek kalmaz.

Ani sinir boşalmaları ara ara tüm psikiyatrik sıkıntı yaşayan insanlarda görülüyor buna bende dahil , bana ait olan daha cok bipolar vari bir durum anlık ve günlük ruh hali değişiklikleri eslik ediyor , Annenin yaşadığı sıkıntılar ne düzeyde bilmiyorum ama anlattığın şeyler pekte üstesinden gelinemeyecek sorunlar gibi durmuyor buradan ; Her insanı farkli etkilediği gercegide var tabi olayın.

Yardımı dokunacak bir kaç yazı video paylaşabilirim istersen ; bunları anlamaya çalışırak okumak/izlemek oldukça etkili oldu bende ; en azından yaşadığı sıkıntılardan kurtulabileceği gerçeğinin farkına varmasını sağlayabilir.

Hayır hiç ilaç kullanmadım doktorların ısrarla ilac kullanman gerekiyor demesine rağmen ; çok güzel yol katettim yeri geldi, yeri geldi artık bitti ölüyorum ve bitiyor dedim ama hala yaşıyor , nefes alıyor , seviyor , eğleniyor ve gülüyorum.

Annen için en kısa zamanda şifa diliyor , ellerinden öpüyorum.

Annen xanax'mı kullanıyor ?

benim yorum yazmamla forum yine çökünce çok üzülmüştüm, senin gelişmelerin 6. sayfadayken benim yorumumda 6. sayfada kalmış, manyakça işler.
inişler çıkışlar hayatın rutininde var aslında ama bunu daha sert yaşayanlar için biraz daha sıkıntılı bir süreç, yine de sen kendine inandıktan sonra hepsi halloluyor, kimisi birkaç aya kimisi birkaç yıla fark etmez.
arada böyle ''canım kendim'' falan demek lazım, düşünsene milyonlarca sperm koşup bir yerde dölleniyor, o kadar uzun süreçlerden sonra dünyaya geliyorsun, öyle ya da böyle büyüyorsun, bir bedenin içindesin ve olabildiği kadar ona sen hükmediyorsun. şimdi kendimizi sevmeyip de ne yapalım, tabii nüfus çoğaldıkça insan doğumun bir mucize olduğuna inanmak istemiyor ama mucizeyiz, yeni nesil biraz şey sadece :p
o zaman sana mukteşem bir potpori öneriyorum, sabahları meditasyon yapmaya alışmıştım arada yine yaparım ama şunun kadar etkili bi yöntem yok.
2.30-3.40 arası en sevdiğim :p
https://www.youtube.com/watch?v=lyryfkMYIu4

*bu arada pancar demişim şalgam olacak, pancarla da hamburger yapıyorlar çok güzel, tek başına gereksiz gibi dursa da bir şeylerin içinde harikalar yaratabiliyor.
hooğğça kalın gidiyom ben.

Evet Xanax kullanıyor..Aynen aşılamayacak sorunları yok annemin ancak beyinden de gelen bir rahatsızlığı olduğu için ne tetikliyor bunları yapmaya ben şaşıp kalıyorum.

Eğer başlayacaksınız bir 15 gün kadar daha kotu hissedeceginizi bilmelisiniz ve sonra işe yarar mutlaka :)
Kısa süreli antidepresan kullanmak yani başlayıp birakman atak sayını artıracaktır.
Bence bir psikolog denemelisiniz başa cikamazsaniz psikiyatrist diye düşünüyorum.
Geçmiş olsun.

Çok mükemmel bir panik atak ve ara dönemlerde okb hastası olduğumdan tecrübelerimi paylaşmak isterdim ama ne gerek var boşverin. Koy .. gitsin.:emoji_tada::emoji_blossom::emoji_tanabata_tree::emoji_baby_chick:

Geri