Beyaz altını, sarı altına tercih etmek

🕒 Konu sahibi 7 saat önce aktifti
Beyaz altının, aksesuar olarak kullanımı daha şık ve tasarımları da daha modern olduğu için çoğu kişi tarafından tercih sebebidir.
Sarı altın ise genelde birikim amaçlı / yatırıma yönelik kullanım açısından cazip gelir.
Her iki altının işçiliğine verilen para, bozdurma işlemi sırasında büyük kayıp yaratır.

Kendi adıma, sarı altının aksesuar olarak kullanımını sevmiyorum.

Yıllarca sarı altını itici buldum ötekileştirdim ve tercih etmedim. Şimdi vazgeçilmez takılarım hep sarı altın. Önyargılı olmamak lazımmış. :)
Arada beyaz altınla renk katmayı sevsem de sarı renk ilk tercihim.

@yeLda cığım aslında benim aksesuarla pek aram olmadığı için belki de böyle düşünüyorum. Pırlantaya bile ilgim hiç yok.:)

@yeLda cığım aslında benim aksesuarla pek aram olmadığı için belki de böyle düşünüyorum. Pırlantaya bile ilgim hiç yok.:)

Takılara fazlasıyla ilgim var fakat pırlantaya benim de yok Leftyciğim. Tek taşın altın olanı ve pırlanta olanı arasındaki fark bana gereksiz bir detay geliyor..

Beyaz altın çok mat
Görüntü olarak gümüşten farkı yok, ki kaldı ki ben de pek gümüşçü değilim
Ruh gibi durduğunu düşünüyorum
Sarı altın güzeldir, yeşil altın da çok çok güzel
İkisini severek kullanıyorum

niye şaşırdınız, niye haha yaptınız. bir kişi daha çıksın ben de duymadım desin. bir cahil ben kaldım.

niye şaşırdınız, niye haha yaptınız. bir kişi daha çıksın ben de duymadım desin. bir cahil ben kaldım.
Atasay'ın web sayfasına girip bakabilirsin.

altın dediğimizde küçüklüğümden beri hep şangır şungur bilezikler, burmalar, korkunç renkli küpeler aklıma geldiği için sarı olan her şeyden uzak dururdum. sonra beyaz altın diye bir şey olduğunu öğrenince bi aydınlanma yaşamıştık tabii. beyaz altın kesinlikle daha şık ve cool duruyor. gerçekçi olursak da altın kaplama çelik küpelerden devam biz... beyaz takılar almak isteyip hep sarı alan kızın dramı. kulağımı deldiresim geldi durduk yere.

pırlanta ne hiç duymadım, hediye etmek isteyen beyefendiler varsa çekinmesin. onlar daha iyi bilir.

Atasay'ın web sayfasına girip bakabilirsin.

baktım bakmasına, araştırdım. bu yaşıma kadar duymamış olmam tuhaf. altınla da aramız iyi halbuki : / destek verenler tşk.

Geri