Beyaz altını, sarı altına tercih etmek

🕒 Konu sahibi 3 saat önce aktifti
@Lefty yakalandın demek altın kolyen var ismin yazılı bide ha xD yoksa niye alıntılayasın yazımı

@Lefty yakalandın demek altın kolyen var ismin yazılı bide ha xD yoksa niye alıntılayasın yazımı
@Klaus

Yıllar önce, doğum günümde, ismimin yazdığı altın bir kolye, hediye olarak gelmişti ancak hediye eden kişi hiç kullanmadığımı fark edince "Kolyeni beğenmedin mi?" diye sorunca da açıkça görüşümü ifade etmiştim ve o da değiştirdi fakat yeni gelen de hoş bir tasarım olsa da sarı altın olunca yine kullanmadım sayılır ancak hatıra olarak saklıyorum.​

Altin olsunda isterse kirmizi olsun

Sarı altında da çok güzel modeller var tercih edebilirsiniz jxhsla

Alyans dışında sarı altın hiç bir şekilde yakışmıyor bence beyaz altınla değiştirdik bizde çoğunu daha sade ve şık duruyor..

kendinize yakisani alin ve kullanin. her tercih ettiginiz yakismayabilir. beyaz altin bazilarini daha solgun gosterebilir, sari altin ise bazilarini cingan gibi gosterebilir. cilt tonu falan filan onemli.

Hic haz almam ya arkadas dahi olmam birak samimiyet kurmayi altin kolye takan bide isminin bas harfi varsa kolyede abbaaawwww benden uzaaakk

Sadelik iyidir ve beyaz altın da aksesuar olarak gözüme daha hoş geliyor ancak elbette herkese hitap etmeyebilir.

Altın dışında taktığım aksesuarlara alerjim olduğu için takarsam altın takmak zorunda kalıyorum.
Beyaz altın bana daha şık geliyor ama sarıda altının rengi, gözümüz alışmış bir kere.

Yatırım için sarı altın ancak takı olarak beyaz altın ya da hiç takı kullanmamak.:)

peki sarı altın kolye isminin bas harfi yazili olcak kullanan varmi ?
varsa solesinde engellicem

Sarı altın çok ciyak duruyor. İleride altınları satma düşünceniz varsa beyaz altın tercih etmeyin. Yüzük ve bileklik hoş duruyor.

Sarı altın çok ciyak duruyor. İleride altınları satma düşünceniz varsa beyaz altın tercih etmeyin. Yüzük ve bileklik hoş duruyor.
Yatırım için alacaklarsa kesinlikle işçilik olmayan sarı altın almalılar yoksa zarar ederler.

Sarı altın niye varki zaten ?
Beyaz gümüş çok güzel.
Hele ki erkekler kalın kolyeler takmıyorlar mı altından ?

Geri