Beyaz altını, sarı altına tercih etmek

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Sarı altın takı aksesuar takan kiz iticiligi peki? bide adini kolye yaptirip onu takan abaaaww

KIRO KIZLAR detected

Son düzenleme:
eskiden sarı altını hiiiç sevmiyordum. klaus gibi, iticilikti gözümde.... beyazı daha şık ve asil bulurdum. gerçi bir nebze hâlâ öyle ama sarısıyla da barıştım. yani en azından yine beyaz ile buluşunca cazipliği artıyor.

aksesuarın tasarımına, kullanıldığı taşa göre değişir benim buna cevabım. pırlantayla ikisi de şık ama şu kare bagetler var ya -adını tam bilmiyorum- o kesinlikle beyaz altınla çalışılmalı, ekseriyetle de öyle zaten. zümrüt sarı altınla güzel, yakut oksitlenmiş rose altınla, safir ise beyaz altın ile. filan falan. mücevher severiz, çenemiz açıldı jdjs

Allahini seven uzerime altin atsin. En sarisindan. Ben de yelda gibi zamanla sari takilari sevenlerden oldum. Keko diyen @Klaus a bakmayin siz. Ha bana farketmez altin olsun, pirlanta olsun pek severim. Hatta kesin birak kendi adimi kocamin adini kolye yapar takarim. Kendimde o enerjiyi goruyorum.

gecen gun bir amir nisan yuzugumun altin oldugunu farketti dedi o parmagindaki ne? yuzuk abi dedim nisan hesabi. olm dedi erkege haram lan altin rizki azaltir. abi altindan once de ayniydi zaten benim rizik kapim sonsuza dek kapali dedim. hem bi is yaparsam yuzugu cikartirim o an etki etmez dedim. bu zamana kadar deri bileklikle pentagram kolye takmis adamim , altin oluomus altin taktim dedim , genel de gumuz abidik kubidik seytanli meytanli yuzuk takiom dedim. birakta biz de bigun normal insanlarin kullandigi yuzugu kullanalim **Spam/Adversiting**

14 ayar ne oluyor xd
Altının içindeki has altın miktarının yoğunluğunu belirtir ve 24 ayar değilse has altın da değilir, içine farklı metaller karıştırılmış demektir.

Beyaz altın da 24 ayardır ancak % 80'i altındır. Geri kalan bölüme farklı metaller eklenip rengi beyaz görünüme kavuşturulmaya çalışılmıştır.

@Klaus

Sarı altın tasarımları arasında da oldukça güzel modeller var ancak tercih meselesi.

Yatırım için düşünüldüğünde mutlaka işçilik maliyeti olmayan sarı altın tercih edilmelidir ya da bankaların altın hesapları da aynı işlevi görüyor.

Sarı altın takı aksesuar takan kiz iticiligi peki? bide adini kolye yaptirip onu takan abaaaww

KIRO KIZLAR detected

ben de miniboy ismimin baş harfi sarı altın kolye var
Kroluktan kurtulmuş oluyor muyum -.-

Edit: kanki bana küsmüştür…..

Geri