Beşiktaş-Alanyaspor maçında şike mi var?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Alanaspor iki tane pozisyonda boş kaleye atamıyor.bişiktaşın bir şutunu kaleci ellerini çekiyor işkillendim wolla
Yaben mersini ayrıca neden işkilleniyorsunuz bizimde öyle çok maçımız var fenev maçında bizde atamadık yani feneve maçı mı sattık saçmalıyorsunuz yahu o an ki adrenalin heyecan vurdurmuyor panik yaparsan atamazsınnn:=)

şike demeyelim de panik diyelim.

Yosun alışık böyle şampiyonluklara ondan doğal karşılıyor :)

Yosun alışık böyle şampiyonluklara ondan doğal karşılıyor :)
geçiceksinnnnnnnnnnnnnnnn bu işi yaban mersini bu maçı izle birde aç fener bjk maçını izle atamadıklarımıza bak her takımda olur sizde olmuyor mu saçmalıyorsun bence:=) dün akşam yeğenimin doğum günüydü neyse maçı açtık kardeşim fener formasıyla gelmiş bizde dururmuyuz hemen giydik kartal formalarımızı her golde bizim sevincimiz toplam 13 kişiydik zaten annem ve gelini gs li kardeşim fenevli geri kalanlar kartaldı gol oluyor çıldırıyoruz kardeşim haydi alanyaaaa oley demekle kaldı ama sevinemedi:D
benim doğum günümde kasımpaşa ile üzüldük kötüydük ama efemin doğum gününde harikaydık 3 0 demiştim zaten iddaa bölümünde bakabilirsiniz:D

Teneke kupaları takmıyoruz gülo gsnin başarısını 1000 yılda zor yakalarsınız çerçöp

Başlığa bile tahammül olmayan böjüktoşlular vaaa

Bizim uefooooooo kupamız var diye ağlamayı bırakıp şimdide başka yerlerden mi vurmaya çalışıyorsunuz Kartal'ımı istediğininizi söyleyin ve kabul edin artık bu sezon futbolunuz tad vermiyor direkterönüzde kabak tadı verdi:)
En son ne zaman şampiyon oldunuz?

allah aşkına şu tür bir maçı galatasaray veya fenerbahçe oynasaydı neler demezdiniz ;d
neler derdik:D:D alanyaspor zaten 13 maçta 1 kez kazanmış yahu ayrıca sizin bi maç var hiç yüklemim istersen buraya:D kaleci elini uzatıp çekiyor haniii bariz:D

Geri