Beşiktaş-Alanyaspor maçında şike mi var?

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
bu kirli düzende şerefli üçüncülük bize yeter.

HAHAHHAHA vallahi yapmayın komik oluyor 20 sene önce olsam ne olcak yaaa:D
Hayır yani sürekli şampiyon olmuş gibi konuşuyorsunuz..
Her 2 yılda 1 şampiyonluğumuz var. Kendinizi Galatasaray sanıyorsunuz:)
En son Abdullah Avcı böyle takılıyordu. Eski hocanız anlatsın.Kimya derken psikolojisi bozulmuştu.
Galatasaray kötü halde iken bile aramızda 3 puan var.Tek maçlık bir durum.

Ne demişler Galatasaray'ı tabuta koyarsın, gömmeye kalkarsın. Sonra bir bakmışsın Galatasaray, cenaze namazını kıldırıyor.

Hayır yani sürekli şampiyon olmuş gibi konuşuyorsunuz..
Her 2 yılda 1 şampiyonluğumuz var. Kendinizi Galatasaray sanıyorsunuz:)
En son Abdullah Avcı böyle takılıyordu. Eski hocanız anlatsın.Kimya derken psikolojisi bozukmuştu.
Galatasaray kötü halde iken bile aramızda 3 puan var.Tek maçlık bir durum.

Ne demişler Galatasaray'ı tabuta koyarsın, gömmeye kalkarsın. Sonra bir bakmışsın Galatasaray, cenaze namazını kıldırıyor.
yahu biz kendimizi gs filan sanmıyoruz Allah korusun yani asla istemem düşüncesi değil şakası bile kötü:=)))))))))))))
o son söylediğin şey var yaaa işte tamda Beşiktaş herkes cenaze namazımızı kılıp gömmüştü ligin başında 10. olamaz diyenlerin hepsini gömdük biz yahu bırakın bu her sene biz şampiyon oluyoruz ayaklarını yani geçmişi konuşma bana şimdiki zamandan bahset :D:D:D

yahu biz kendimizi gs filan sanmıyoruz Allah korusun yani asla istemem düşüncesi değil şakası bile kötü:=)))))))))))))
o son söylediğin şey var yaaa işte tamda Beşiktaş herkes cenaze namazımızı kılıp gömmüştü ligin başında 10. olamaz diyenlerin hepsini gömdük biz yahu bırakın bu her sene biz şampiyon oluyoruz ayaklarını yani geçmişi konuşma bana şimdiki zamandan bahset :D:D:D
Grande Terim:
"Biz, adı geçenlerin çoğuyla rakip bile değiliz, aynı şeyleri hiç yaşamadık, aynı yoldan yürümedik, benzer başarılarımız da yok"

Maçın temiz olduğunu samimi olarak düşünüyorum. İlk yarım saatte 4-0 olabilecek bir maçtı. Kaleci hataları videosu vs koyduk, olabilecek bir hata dedim. Boş kaleye Mesut da kaçırmıştı arkadaşlar, kaleye değil de köşeye odaklanınca atamıyor olabilir ki Dünya'da böyle sansasyonel onlarca pozisyon var. Hepsi bir yana deplasmanda 11 maçta tek galibiyeti olan bir Alanya yani, daha geçen hafta Gençlerbirliği yendi. Alanya iç sahasında bizi yendi unutmayın, bu gün satış diyenler o zamanlar Beşiktaş şampiyon olamaz diyordu tabi.
Beni düşündüren Sivas maçımız, Boyd oynasa da oynamasa da laf olacak. Boyd'dan medet umacaklar ya orası komik olacak (:

Maçın temiz olduğunu samimi olarak düşünüyorum. İlk yarım saatte 4-0 olabilecek bir maçtı. Kaleci hataları videosu vs koyduk, olabilecek bir hata dedim. Boş kaleye Mesut da kaçırmıştı arkadaşlar, kaleye değil de köşeye odaklanınca atamıyor olabilir ki Dünya'da böyle sansasyonel onlarca pozisyon var. Hepsi bir yana deplasmanda 11 maçta tek galibiyeti olan bir Alanya yani, daha geçen hafta Gençlerbirliği yendi. Alanya iç sahasında bizi yendi unutmayın, bu gün satış diyenler o zamanlar Beşiktaş şampiyon olamaz diyordu tabi.
Beni düşündüren Sivas maçımız, Boyd oynasa da oynamasa da laf olacak. Boyd'dan medet umacaklar ya orası komik olacak (:
yahu kim ne düşünürse düşünsün sallayacaksınnnnn kişi kendinden bilirmiş onlar böyle yaptıklarından hep...kaleci topu tutmaya çaalışırken birden elini çekti meselaaaa:DD:D:D:D:D:D gsliler bilir:D jhahaha

Taraftarlığı bir kenara bırakalım.Ciddi ciddi o maçta şike yok diyebiliyor musun o pozisyonları izledikten sonra :)
Taraftar olarak bakmıyorum olaya zaten siz şike var diyorsun çünkü bahane iste ben yok diyorum çok net hemde heyecan ve stres tamamen yahu sanki her hafta yeniyordu bize yenildi gibi bi algı yaratmayın lütfen dur bir daha izlim maçı çohhh güzeldi.:)

Taraftar olarak bakmıyorum olaya zaten siz şike var diyorsun çünkü bahane iste ben yok diyorum çok net hemde heyecan ve stres tamamen yahu sanki her hafta yeniyordu bize yenildi gibi bi algı yaratmayın lütfen dur bir daha izlim maçı çohhh güzeldi.:)
senin gözün kör valla.ben Galatasaraylıyım ama aynısı gs maçında da olsa şike derim.
Şike olarak görmemek için kör olmak lazım.Yoksa algıyla ne alakası var.
Ben şimdiye dek kaç kere maç muhabbeti yapmışım da algı yapayım güldürme beni xd
Zafere giden yolda her şey mübah dersen anlarım tabi.
Gerekirse rakibimize çelme takar yarışı biz kazanırız ahlakımız yok dersen de tamam anlarım ama şike yoktu stresmiş şuymuş buymuş deme gkfjdjdj
O topu emin ol bu kör halinle sen bile tutardın Yosuncumcumcum xd

senin gözün kör valla.ben Galatasaraylıyım ama aynısı gs maçında da olsa şike derim.
Şike olarak görmemek için kör olmak lazım.Yoksa algıyla ne alakası var.
Ben şimdiye dek kaç kere maç muhabbeti yapmışım da algı yapayım güldürme beni xd
Zafere giden yolda her şey mübah dersen anlarım tabi.
Gerekirse rakibimize çelme takar yarışı biz kazanırız ahlakımız yok dersen de tamam anlarım ama şike yoktu stresmiş şuymuş buymuş deme gkfjdjdj
O topu emin o bu kör halinle sen bile tutardın Yosuncumcumcum xd
Istediğin gibi yorumlayabilirsin bu şekilde çok maç var ;))))
Saygı duyuyorum görüşünüz ama bende şike olmadığı kanaatindeyim özellikle futbol çok sevdiğim bi alan kendi takımımın macları kaçırmam size göre şike bana göre değil şikeyi en iyi sizin takım bilir aç izle elini uzatip aleni çekiyor neyse sülüman beycimm saygılar :)

twette 100bin kişi tweet atmış satılmıs alanyaspor diye baska maclarda neden böyle tweet atılmadı?
:D
demekki bu maçta degisik biişiler olmuski tuhaf gelen bişey olmuski izleyicilere 100binden fazla tweet atmıslar

Geri