Alanaspor iki tane pozisyonda boş kaleye atamıyor.bişiktaşın bir şutunu kaleci ellerini çekiyor işkillendim wolla
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
40 yıldır futbol takip ediyorum böyle şikeli maç görmedim.
Sanırım yok.Transfer görüşmesi final maçından önce yapıldığı için ve bu transfer karşılığında İ.Akina Serdar adali tarafından At hediye eedilmesi nedeniyle ceza aldı.İbrahim Akın,Serdar Adalı,Tayfur Havutçu Ziraat Türkiye kupası finalinden dolayı sanırım.
UEFA Şikeden ceza vermiş mi vermiş?Sanırım yok.Transfer görüşmesi final maçından önce yapıldığı için ve bu transfer karşılığında İ.Akina Serdar adali tarafından At hediye eedilmesi nedeniyle ceza aldı.
Etik bulunmadigi için.
Final maçının adamı kimdi biliyor musun ? İ.Akin
gollerden birini atan kimdi ? İbrahim Akın.
şuraya getirecegim ,bir konu hakkinda tam olarak bilgi sahibi degilsen kimsenin kutsalina dil uzatma olur mu ?
ha bu arada şike yapildigi idda edilen maç sonrasında Beşiktaş kupayı iade etmesine rağmen hala o senenin şampiyonu besiktastir.
bence bu kadar yeterli , bir daha bu tarz bir konu metni içinde aynı şekilde bir ithamla karşı karşıya gelmeyi umuyorum, iyi geceler
Temiz bir maçtı yaban mersini Ghezzal ve rosier'im olunca heleki ahtapot Atibamm o yüzden boşuna maçı lekelemeyin hele o Ghezzal'ın dk bir saniye belki 5 6 da cektiği direğin izin vermediği gol olsa maç net skor 7 0 dı@yoSun ’nun vicdanlı yüreğine bıraktık bu olayı o ne derse kabul edeceğiz