Beşiktaş-Alanyaspor maçında şike mi var?

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Alanaspor iki tane pozisyonda boş kaleye atamıyor.bişiktaşın bir şutunu kaleci ellerini çekiyor işkillendim wolla

beni bilen bilir doğuştan beşiktaşlıyım. alanyaspor ile anlaşılmış. yakıştıramadım takımıma.

Ahmet Çakar, emniyette ifadesini vermiştir. Her sezon birkaç maça böyle yazan biri sonuçta.
Tertemiz maçtı, Ghezzal'ın şutunu dışarı çıkacak diye bıraktı ama falso müthişti. Üç defa direkten dönen ve maça fırtına gibi başlayan bir takımı şike ile suçlamak da Türkiye'de şikenin babası Galatasaray ve acemi şikeci Fenerbahçe'ye yakışırdı.
Korkmayın, fikstürde önümüz rahatladı artık Gs maçına kadar. Arena'da alkışlayacaksınız Beşiktaş'ı.

@yoSun ’nun vicdanlı yüreğine bıraktık bu olayı o ne derse kabul edeceğiz

yosun diğer konuda lay lay lay diyerek üçlü çekiyordu. tarafsız yorum yapamaz.

Volkan Demirel'e attığımız gol:

Muslera'nın bize al da at deyişi:

Kalecilerin bu tip hataları olur yani.
Alanya'da bizi yenen Alanyaspor için şikeci imasının tek açıklaması İNCİNMİŞLER

tamam beyler sorun cozuldü şike filan yok dagılabılırsınız

Şike filan yok inandık Tayyip handikap 1 oynamış sadece

40 yıldır futbol takip ediyorum böyle şikeli maç görmedim.

şike.jpg
Neyse ki Şerefleriyle Haklarıyla Şikeden ceza almışlar :)

@NitCh Beşiktaş hangi maç nedeniyle ve hangi gerekçeyle şike cezasına çarptırılmisti ? Biliyor musunn?

İbrahim Akın,Serdar Adalı,Tayfur Havutçu Ziraat Türkiye kupası finalinden dolayı sanırım.
Sanırım yok.Transfer görüşmesi final maçından önce yapıldığı için ve bu transfer karşılığında İ.Akina Serdar adali tarafından At hediye eedilmesi nedeniyle ceza aldı.
Etik bulunmadigi için.
Final maçının adamı kimdi biliyor musun ? İ.Akin
gollerden birini atan kimdi ? İbrahim Akın.

şuraya getirecegim ,bir konu hakkinda tam olarak bilgi sahibi degilsen kimsenin kutsalina dil uzatma olur mu ?
ha bu arada şike yapildigi idda edilen maç sonrasında Beşiktaş kupayı iade etmesine rağmen hala o senenin şampiyonu besiktastir.

bence bu kadar yeterli , bir daha bu tarz bir konu metni içinde aynı şekilde bir ithamla karşı karşıya gelmeyi umuyorum, iyi geceler

Sanırım yok.Transfer görüşmesi final maçından önce yapıldığı için ve bu transfer karşılığında İ.Akina Serdar adali tarafından At hediye eedilmesi nedeniyle ceza aldı.
Etik bulunmadigi için.
Final maçının adamı kimdi biliyor musun ? İ.Akin
gollerden birini atan kimdi ? İbrahim Akın.

şuraya getirecegim ,bir konu hakkinda tam olarak bilgi sahibi degilsen kimsenin kutsalina dil uzatma olur mu ?
ha bu arada şike yapildigi idda edilen maç sonrasında Beşiktaş kupayı iade etmesine rağmen hala o senenin şampiyonu besiktastir.

bence bu kadar yeterli , bir daha bu tarz bir konu metni içinde aynı şekilde bir ithamla karşı karşıya gelmeyi umuyorum, iyi geceler
UEFA Şikeden ceza vermiş mi vermiş?
Cezalar CAS Ivır Zıvır mahkemelerinde onaylanmış mı? Onaylanmış
Hikayesi sizi bağlar.O zaman herkes şike yapsın.Yakalanan kupayı iade etsin.Temizlensin.Neyse iyi geceler.

Neyse sildim.
Kimse ile ugrasamayacagim gece gece.
Umarım başka bir konu altında denk geliriz

Neyse bende sildim konunun uzamasına gerek yok.

@yoSun ’nun vicdanlı yüreğine bıraktık bu olayı o ne derse kabul edeceğiz
Temiz bir maçtı yaban mersini Ghezzal ve rosier'im olunca heleki ahtapot Atibamm o yüzden boşuna maçı lekelemeyin hele o Ghezzal'ın dk bir saniye belki 5 6 da cektiği direğin izin vermediği gol olsa maç net skor 7 0 dı :)))
Kasımpaşa maçında ki rezil oyunumuz hırs olarak geri dönmüş ...
Yaa zaten arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz en iyi futbolu oynayan tek takım şuan kendi takımım diye demiyorum ama açık ara Beşiktaş...

Geri