Benden bana..

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti
Çocuklarına oyuncak diye alırlarsa sonradan çok rahat da bırakabiliyorlar çünkü evde kedi bakmayı kolay sanıyorlar ayrıca masraflar da arttı ve artık sahiplenecek olanın çok iyi düşünmesi gerekiyor.

En son kedimin maması hariç tedavi masrafını hiç yazmayayım, bir de her ay alınan zorunlu ilaçları var. Sonuç olarak sahiplenirken her şeyi düşünmeleri gerekiyor. Sokağa bırakmak vicdansızlıktır.
Gerçekten nasıl kıyabiliyolar. Çok çok üzülüyorum eve alışmış kedileri sokakta görünce. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama hangi birine yeteceksin ki.. imkanlar sınırlı sonuçta keşke sınırsız olsa.. Allah bu garibanları dillerinden anlayan hep iyi insanlarla karşılaştırsın..

1000063442.jpg
Cidden annen dışındaki birine anne demek zormuş.. forumda konular da atıp tutarken iyiymiş.. derimler ne varlar söylerim tabii ki demeler falan şuan bi gözümün önünden geçti de iyi sallamışım.. ah ahh emare daha nerdesiiinnn daha yeni başlıyoruz.. sbsmsjs

Mutluluklar dilerim Emare.

bastın mı kahveye tuzu???
hayırlı olsun emarişkom, umarım mutluluğunuz katlanarak büyür. daim olsun :*

Emare çok güzelsin bakmaya doyamadım maşallah sana.. Tebrik ediyorum mutluluğun daim olsun inşallah.

Geri