Ben Türkiyeyim ! Etrafimda havlayan köpekler var biliyorum...

🕒 Konu sahibi 9 saat önce aktifti
Benim tarifim anayasanın değiştirilmesi dahi teklif edilemiyecek olan maddede ortaya konmuştur, Bayrağımızın adı Türk bayrağıdır. üzerinde yaşayan Türkiye halkının adı da ''Türk milleti olarak kabul edilmiştir. Elbette birileri bundan rahatsızlık duyacaktır. Örnegin Joe chilavert arkadaşımız, tıpkı Abdullah gül gibi ''dağlara taşlara Ne Mutlu Türküm Diyene diye yazmışlar bu ilkelliktir aşılacaktır'' demesi gibi bizleri ırkçılıkla itham etmekte.
Anayasamızın başlangıç maddeleri bu milletin adını belirlemiştir. Bizler lazıyla, pomağıyla, kürdüyle, boşnağıyla hepimiz Türk milletinin mensuplarıyız o kadar!

Kürt,Laz,Boşnak (yazarken Türk yazarkenki kadar hassas olup büyük harfle başla) milletleri Türk milletine nasıl mensup oluyor kardeşim mantık açıklıyormu bunu. Türkiye Cumhuriyetine mensubuz Kürdüyle,Lazıyla,Boşnağıyla,Arabıyla.

Turkiyede yasayan tum irklari teker teker kabul edebiliyorsan sorun yok dedim dostum. Kabul ettin demedim.
Eski postlarini cikarttirmadan sus istersen.
Buyur çıkart beni bu sözlerle korkutamazsın, hangi ırkı aşağılamışım görelim.
Çıkartamazsan bernim gibi sen de bu sitede bir daha yazmayacağım diyebiliyormusun.
Buyrun!

Artin Penik diye bir Ermeni vatandaşımızı duyanlarınız olmuştur, Taksim meydanında kendisini yakmıştır. Ölmeden evvel hasta yatağında neler söylüyor:
Türkiye İçin Kendini Yakan Ermeni - Artin Penik (1982) - Video - Alkışlarla Yaşıyorum

Şimdi bir sey diyecegim.

Bir tane evli bir kadin var. Diyor ki "internette bir adam gordum, tipatip Ataturk'e benziyor. Onu gercek hayatta bulsam iliskiye girerdim. Sirf Ataturk'e benzeyen bir cocugum olsun diye."

Bu durumda Ataturkcu tum kadinlarin ayni goruste olduklarini iddia eder misin?

Kürt,Laz,Boşnak (yazarken Türk yazarkenki kadar hassas olup büyük harfle başla) milletleri Türk milletine nasıl mensup oluyor kardeşim mantık açıklıyormu bunu. Türkiye Cumhuriyetine mensubuz Kürdüyle,Lazıyla,Boşnağıyla,Arabıyla.
Burada biliçli bir davranış yoktur, kendimin de bir tarafı Laz'dır..

Şimdi bir sey diyecegim.

Bir tane evli bir kadin var. Diyor ki "internette bir adam gordum, tipatip Ataturk'e benziyor. Onu gercek hayatta bulsam iliskiye girerdim. Sirf Ataturk'e benzeyen bir cocugum olsun diye."

Bu durumda Ataturkcu tum kadinlarin ayni goruste olduklarini iddia eder misin?
Lafı sağa sola dolandırma ne dediğim ortada!..

Lafı sağa sola dolandırma ne dediğim ortada!..

Benimki de ortada. Adamin birisi bisey demis, "bakin bu dediyse dogrudur." diyorsun. Kim bu adam? İsvicreli bilim adami mi?
Bu adam dogru diyorsa benim dedigimde dogru mu degil mi onu soyle bana kacma hemen.

Forumda gozunun onunde senin dedigini yanlis bulan farkli irktan adamlar var. Onlari gormek zor geliyor da disaridan link mi atiyorsun?

Sana destek veren bir ki buldun, hadi bakalim. Eee, ne olacak simdi? Sana bu kadar dil doken adam haksiz cikti he? Dur ben kendimi banlayip geliyorum.

Azıcık insan olun. Irkinizi kendiniz secemezsiniz ama insan olmayı seçebilirsiniz.
Saçma sapan sidik yarışı almış başını gidiyor.

Benimki de ortada. Adamin birisi bisey demis, "bakin bu dediyse dogrudur." diyorsun. Kim bu adam? İsvicreli bilim adami mi?
Bu adam dogru diyorsa benim dedigimde dogru mu degil mi onu soyle bana kacma hemen.

Forumda gozunun onunde senin dedigini yanlis bulan farkli irktan adamlar var. Onlari gormek zor geliyor da disaridan link mi atiyorsun?

Sana destek veren bir ki buldun, hadi bakalim. Eee, ne olacak simdi? Sana bu kadar dil doken adam haksiz cikti he? Dur ben kendimi banlayip geliyorum.
Hala hamaset yapıp konuyu değiştirmeye çalışıyorsun, anlıyorum cesaretini yitirdin. çünkü peşin fikirli olarak konuya daldın Eksen arkadaş senin peşin fikirli olduğunu raporunu ciddiye almadığını belirterek izah etti.

Yorumları şöyle bir okudum da silistre'nin üzerine oynuyorsunuz gibi geldi bana. Adamın yapmış olduğu Türk milleti tanımını inatla ırkçılığa çekmişsiniz.

En güzelini, Gazi Mustafa Kemal ifade etmiş ''türkler adamların birliğidir'' diyerek.....

Diğer ırklarında yaşamaya hakkı var ve hiç bir ırk, farklı olan hiç bir ırktan üstün değildir.

Ben hepsi adına ifade ediyor, teminat veriyorum. Rahatlayın biraz. Mert Öztaş'ın içinde bulunduğu durumu ve psikolojiyi anlamak buradaki bölünerek çoğalan **Spam/Adversiting**ları anlamaktan zor değil.

Bence şahsi düşünceleriniz üstlendiğiniz görevi etkiliyor.

Bavulculuğu bırakıp, insanları tehdit etmekten vazgeçip ininize dönün, inzivada biraz durduğunuz yeri sorgulayın. Siz müdahil olmasaydınız, görülüyor ki herkes anlaşabilecekti.

Hala hamaset yapıp konuyu değiştirmeye çalışıyorsun, anlıyorum cesaretini yitirdin. çünkü peşin fikirli olarak konuya daldın Eksen arkadaş senin peşin fikirli olduğunu raporunu ciddiye almadığını belirterek izah etti.

Ne yaparak konuyu degistiriyorum? Konu disina cikip, evli kadin ornegini verdim diye mi? Sen konunun disina cikip baska yerden link atiyorsun veya buradaki fakli irktan arkadaslari kaale almayabiliyorsun ama? O zaman sorun olmuyor da ben konu disina cikinca mi sorun oluyor?

EkSen adina konusma bence. Kendine destek aramaya calisma.

Ben sana irkcisin demedim. Diger irklari gormezden geliyorsun sadece. Buna ek olarak gizli bir irkci olup olmadini gormek icin ensendeyim sadece hepsi bu. Korkma yani.

Dedigim gibi, bu ulkedeki diger irklari da tipis tipis goreceksin. Gormezsen zaten o senin eksikligin. Sen hala bu ulkedeki herkese Turklugu empoze etmeye calis. Sadece kumde oynayan bir cocuktan farksiz olacak nasilsa.

Hoppp Jose için peşin fikirli olduğunu hiç bir iletimde belirtmedim .. Lütfen Silistre sen de az sakin ol artık .. Az çık forumdan iki yudum çay iç bir iki nefes sigara çek ..

Diğer ırklarında yaşamaya hakkı var ve hiç bir ırk, farklı olan hiç bir ırktan üstün değildir.

Ben hepsi adına ifade ediyor, teminat veriyorum. Rahatlayın biraz. Mert Öztaş'ın içinde bulunduğu durumu ve psikolojiyi anlamak buradaki bölünerek çoğalan **Spam/Adversiting**ları anlamaktan zor değil.

Bence şahsi düşünceleriniz üstlendiğiniz görevi etkiliyor.

Bavulculuğu bırakıp, insanları tehdit etmekten vazgeçip ininize dönün, inzivada biraz durduğunuz yeri sorgulayın. Siz müdahil olmasaydınız, görülüyor ki herkes anlaşabilecekti.

Benim dedigim de ayni sey zaten. Diger irklari gormezden gelerek, onlara da Turklugu empoze etmeye calisan bi adamla karsi karsiyayiz.

Sahsi dusuncem, butun irklar esittir. Hatta ve hatta hic bir irk baska bir irkin catisi altinda yasamamalidir.

Bu fikrimi benimsiyorsan, bil ki silistre bu fikri benimsemiyor.

Bu nedenle ortada anlasma filan yok.

Hoppp Jose için peşin fikirli olduğunu hiç bir iletimde belirtmedim .. Lütfen Silistre sen de az sakin ol artık .. Az çık forumdan iki yudum çay iç bir iki nefes sigara çek ..

Arkadas biraz yalniz kaldi. Idare et.

Meraktan soruyorum, bu konuya benzin döküp yakabiliyor muyuz artık? Malum diğer bir çok konu gibi boka sarmış durumda.

7dcac93778e156f81a7293e3b34ece13.jpg

İşimize gelirse anayasa bunu emrediyor, işimize gelmezse insan haklarına aykırı

Benim dedigim de ayni sey zaten. Diger irklari gormezden gelerek, onlara da Turklugu empoze etmeye calisan bi adamla karsi karsiyayiz.

Sahsi dusuncem, butun irklar esittir. Hatta ve hatta hic bir irk baska bir irkin catisi altinda yasamamalidir.

Bu fikrimi benimsiyorsan, bil ki silistre bu fikri benimsemiyor.

Bu nedenle ortada anlasma filan yok.

Çatı konusuna açıklık getirin lütfen.

Turancıların artma sebebi yürütülen devlet politikalarının sonucudur. Terör örgütü pkk için, hak savunucusu, haklı davanın yolcusu söylemleriyle cirit atanları yakın zamandan hatırlıyorum. Açılım süreciyle örtüşür.

İki deli bir araya gelmemelîydik dönemindeyiz. Silahlı mücadelenin içindeki bireyler mehter marşlarıyla, atsız şiirleriyle bayrak dikerken hakim olan, benimsenen düşünce bu oluyor. Düne kadar Devlet Bahçeli'ye hakaret edip ülkücü kadroları kendi teşkilatlarında sindiren iktidar, Devlet Bey diyor. Diğer tüm ideoloji ve partiler itibarsızlaştırıldı.

Unutmayın, devlet nereye isterse halk büyük oranda oraya gider.

Geri