Ben Türkiyeyim ! Etrafimda havlayan köpekler var biliyorum...

🕒 Konu sahibi 5 saat önce aktifti
Kime la bu kabadayılık?...
Gece kışlalarında henüz ellerini ayaklarını yıkayıp istirahatlerine çekilirken hiçbir şeyden habersiz araçlara yüklenip, köprüye getirilen benim kahraman Mehmetçiğim'i linç eden alçaklar içinde tek bir cümle etsene!
Edemezsin!
Çünkü linç edilen ''Eşşek Türk''ün askeri.

kuru gurultu.bugun çıkmış reis,tarımı bitirdik allah affetsin diyo. asıl siz ne ayaksınız

Osmanlı geliyohhhhhh daha türbemizi goryamıyohhh emme istersek dünyayı fethederizz ..

Bu konulara silistrenin vatancılığını (!) okumak için bakıyorum.

La arkandaki bayrağın adı Türk bayrağı,
Sense çıkmış ''Ben Türkiyeyim'' diyorsun.
Türkiye demek zaten Türk Vatanı demek,
Türk vatanında Bozkurtlar yaşar senin gibi çakallar değil!.....

Türkiye Cumhuriyetinde Bir Kürdüm bende azizim !
Türkiye topraklarında yaşayan her birey Türktür deyip doğudaki insanların bir an önce asimile edilip Türkleştirilmesi gerektiği yönünde raporlar hazırlayan cambazlara rağmen.
Bizim önceliğimiz "milliyet" değil "vatandır." tamamen ülkücü yaklaşımla yanaşıp diğer ırkları gömeceksin hatta tahammülün olmayacak sonra "ulusalcılıktan (ülkücülükle harmanlanmış) bahsedeceksin.
Söz konusu vatansa gerisi teferuattır rahat ol sen ciğer.
Kurtuluş savaşı & 15 temmuz tarihlerinde herhangi bir etnik yapı kendi çıkarları doğrultusunda değil vatan uğruna çabaladı.

Adar
Artık benle uğraşmıyon elin ayağın benden çektin silistreye takılıyon bakıyorum :D
Özletme arada bi iki kavga edelim uzun zaman oldu :p

Türk ver bir yanak, senle uğraşmak için uğraşmıyordum yanlış bulduğum şeyler olursa tekrar sararım sana yahu.
silistre ile çok mutluyuz ayrıca :/

Hayır sığırların boş boş " edrafumuzda göppekler varr " diye kendi kendilerini gaza getirmelerinde ki gülünçlüğe binaen insanın sorası geliyor ; Madem etrafta köpekler var o halde arslanlık yap da kovala .. Kliplerle köpek kovulmaz .. Çıkarsın hangi hainler hainlik yapıyorsa hangi devletler düşmanlık taslıyorsa kılıçtan geçirirsin tabi YERSE ..

''Türkiye Cumhuriyetini kuran Türkiye halkına Türk Milleti denir'' (Anayasa 66. madde)
Adar arkadaşımız Türk Milletinin ferdi olmaktan rahatsızlık duyuyor anlaşılan, AKP nin bir zamanlar içişleri bakanı olan zat gibi Anayasa manayasa tanımam demek istıyor herhalde.
Bu ülkede etnik yapıları kaşıyarak birbirimize düşman hale getirlmemiz Türkiye Cumhuriyeti kurulduğundan beridir devam etmekte..islamcısıyla, liberaliyle, sahte solcusuyla ve hatta milliyetçiyim diyeniyle beraber bu proje alabildiğine katlanarak hayata geçirilmektedir.
Türtk Milleti tanımı bizleri ayakta tutan en büyük temel taşımızdır. Bu taş temelden çekilirse bu çatı çöker. ve hepimiz darma dağın olur, yerimize Anadolu Birleşik Devletleri adı altında 36 etnik yapıya dayalı batının tayin ettiği eyalet valilerinin yönetiminde çakallar gibi yaşam süreriz.
Adar arkadaşımız bu şekilde yaşamayı kabul eder mi bilmem, ederse kendi yaşam tarzıdır bir şey söylemek bana düşmez!

Adar

Kurtuluş savaşı sürecinde bütünden kopma girişimleri, bir başka ifadeyle farklı bir bütüne hizmet etmeyi amaç edinen bazı hareketler oldu. Söyleminiz öyle genel olmuş ki rüya birliktelik kısa olsa da güzel göründü gözüme.

Ya arkadaş hala türk diyonuz kürt diyonuz. Hasta mısınız? Adam allah oldu allah! Hepimizi üst üste koyup beceriyo hala tırıvırı yapıyorsunuz

Geri