Ben Türkiyeyim ! Etrafimda havlayan köpekler var biliyorum...

🕒 Konu sahibi 23 saat önce aktifti

Ne yaparak konuyu degistiriyorum? Konu disina cikip, evli kadin ornegini verdim diye mi? Sen konunun disina cikip baska yerden link atiyorsun veya buradaki fakli irktan arkadaslari kaale almayabiliyorsun ama? O zaman sorun olmuyor da ben konu disina cikinca mi sorun oluyor?

EkSen adina konusma bence. Kendine destek aramaya calisma.

Ben sana irkcisin demedim. Diger irklari gormezden geliyorsun sadece. Buna ek olarak gizli bir irkci olup olmadini gormek icin ensendeyim sadece hepsi bu. Korkma yani.

Dedigim gibi, bu ulkedeki diger irklari da tipis tipis goreceksin. Gormezsen zaten o senin eksikligin. Sen hala bu ulkedeki herkese Turklugu empoze etmeye calis. Sadece kumde oynayan bir cocuktan farksiz olacak nasilsa.
Bana ırkçı demiyorsanız bu ifadeler ne anlama geliyor:
Bu aralar ırkçı söylemler forumda artmaya başladı. Eğer derdin, bir ırkı farklı bir ırktan üstün tutmaksa, bunu açık açık söyle ki, her mesajında "Bu sefer ırk ayrımı yaptığını açık açık söylemiş mi acaba?" diye açığını aramayayım artık.
'' Bu sefer ırk ayırımı yaptığını açık açık söylemiş mi acaba?'' sözünü eden sizsiniz. Şimdi kalkmış bu sözünüzü yiyor, ''Ben sana ırkçısın demedim'' gibi sözler ediyorsunuz.
Biraz Mert olun!
İnsanları birleştirici olun ayrıştırıcı değil.

Bu arada son yaptığım karadenizin kokulu üzüm (İzabella)rakısından bir duble çakıp biraz dinleneyim..
Siz devam edin!

Bana ırkçı demiyorsanız bu ifadeler ne anlama geliyor:

'' Bu sefer ırk ayırımı yaptığını açık açık söylemiş mi acaba?'' sözünü eden sizsiniz. Şimdi kalkmış bu sözünüzü yiyor, ''Ben sana ırkçısın demedim'' gibi sözler ediyorsunuz.
Biraz Mert olun!
İnsanları birleştirici olun ayrıştırıcı değil.

Irk ayrımı zaten yapıyorsun. Hatta ırk ayrımını meşrulaştırmak için az önce ülkedeki tüm ırkların aslında Türk ırkı altında birleştiğini ima eden konuyu da açtınız. Irkçılık daha başka bir şeydir.

Neyse siz aynı kelamdan devam edin de, sizden kurtulmamız daha garanti olsun.

Çatı konusuna açıklık getirin lütfen.

Turancıların artma sebebi yürütülen devlet politikalarının sonucudur. Terör örgütü pkk için, hak savunucusu, haklı davanın yolcusu söylemleriyle cirit atanları yakın zamandan hatırlıyorum. Açılım süreciyle örtüşür.

İki deli bir araya gelmemelîydik dönemindeyiz. Silahlı mücadelenin içindeki bireyler mehter marşlarıyla, atsız şiirleriyle bayrak dikerken hakim olan, benimsenen düşünce bu oluyor. Düne kadar Devlet Bahçeli'ye hakaret edip ülkücü kadroları kendi teşkilatlarında sindiren iktidar, Devlet Bey diyor. Diğer tüm ideoloji ve partiler itibarsızlaştırıldı.

Unutmayın, devlet nereye isterse halk büyük oranda oraya gider.

Çatı konusuna açıklık getireyim. Türkiye'de Türk kimliği olan herkes Türk değildir. Bunda hem fikiriz sanıyorum. Ama "Türk kimliği varsa Türk'dür." demek bariz yanlıştır.

Devlet politikalarının ne olduğuyla ilgilenmiyorum şuan. Konumuz "Turancılık neden arttı?" da değil zaten.

Çatı konusuna açıklık getireyim. Türkiye'de Türk kimliği olan herkes Türk değildir. Bunda hem fikiriz sanıyorum. Ama "Türk kimliği varsa Türk'dür." demek bariz yanlıştır.

Devlet politikalarının ne olduğuyla ilgilenmiyorum şuan. Konumuz "Turancılık neden arttı?" da değil zaten.

Geriye silistre ile uğraşmanız dışında bir şey kalmıyor. Kurtulma gayretindeki ekip kimlerden müteşekkil bilmiyorum ama bu çabayı size yakıştıramıyorum.

Geriye silistre ile uğraşmanız dışında bir şey kalmıyor. Kurtulma gayretindeki ekip kimlerden müteşekkil bilmiyorum ama bu çabayı size yakıştıramıyorum.

Adam tüm ırkları Türk ırkı çatısı altında toplanmasının gerektiğinden bahsediyor. Onun farkındasınız değil mi siz?

Irk ayrımı zaten yapıyorsun. Hatta ırk ayrımını meşrulaştırmak için az önce ülkedeki tüm ırkların aslında Türk ırkı altında birleştiğini ima eden konuyu da açtınız. Irkçılık daha başka bir şeydir.

Neyse siz aynı kelamdan devam edin de, sizden kurtulmamız daha garanti olsun.
Ben biraz önce üzüm rakımdan bir duble çektim ne demek istediğini çok net anlıyorum. siz ne çektiniz merak ediyorum..
Yahu siz değil miydiniz biraz önce,'' sana ırkçısın demedim'' diyen ne oldu da şimdi ırk ayırımı yapıyorsun demektyesin. ırk ayırımı yapmak zaten ırkçılık değil midir?
Neyse!
Ben bi duble daha çakayım ki okuduklarımı daha iyi analiz edeyim.

Adam tüm ırkları Türk ırkı çatısı altında toplanmasının gerektiğinden bahsediyor. Onun farkındasınız değil mi siz?

Yer gösterin orada toplanalım. Manda ve himaye mi? İşgal mi? İlhak mı? Hangi dili resmi dil kabul edelim?

Ümmetçi hegemonyası mı kuruyorsun forumda? İslam bayrağını savunurken Hristiyanları düşünmek aklına neden gelmiyor?

Yer gösterin orada toplanalım. Manda ve himaye mi? İşgal mi? İlhak mı? Hangi dili resmi dil kabul edelim?

Ümmetçi hegemonyası mı kuruyorsun forumda? İslam bayrağını savunurken Hristiyanları düşünmek aklına neden gelmiyor?

Arkadaş herkes kendi düşüncesini savunurken, başka düşüncelere saygılı olsun yeter. İster mandayı savun, ister himayeyi. İstersen Türkçe'yi savun, istersen başka bir dili.

Ümmetçiliği benimseyen ümmetçi de olabilir, bu forumdaki ateist arkadaşlarımızında içinde bulunduğu Whatsapp grubumuz var. Belki bu tüm inançlara saygılı olduğumuzu bir nebze gösterir. Başka basit örnek bulamadım, anlatamıyorum çünkü.

Bir de karşılıklı görüşlere saygılı olmayan insanlara Whatsapp gruplarımıza neden davet etmediğimizi düşünmeyi deneyin.

Bizim derdimiz belli; kendi görüşünü savunurken, kendi ırkını ön planda tutarken, başka ideolojilere ve ırklara dokunmayacaksın. Çok zor değil.

Arkadaş herkes kendi düşüncesini savunurken, başka düşüncelere saygılı olsun yeter. İster mandayı savun, ister himayeyi. İstersen Türkçe'yi savun, istersen başka bir dili.

Ümmetçiliği benimseyen ümmetçi de olabilir, bu forumdaki ateist arkadaşlarımızında içinde bulunduğu Whatsapp grubumuz var. Belki bu tüm inançlara saygılı olduğumuzu bir nebze gösterir. Başka basit örnek bulamadım, anlatamıyorum çünkü.

Bir de karşılıklı görüşlere saygılı olmayan insanlara Whatsapp gruplarımıza neden davet etmediğimizi düşünmeyi deneyin.

Bizim derdimiz belli; kendi görüşünü savunurken, kendi ırkını ön planda tutarken, başka ideolojilere ve ırklara dokunmayacaksın. Çok zor değil.

Senin whatsapp grubun kimin umurunda ki referans oluyor?

Şimdi bana sen müdahil olmadan önce silistre'nin yaptığı saygısızlığı göster. Hakaret, küfür ne bulabiliyorsan.

O whatsapp gruplarında nasıl saygılı yazışmalar olduğunu da bîliyorum. Senin kıvraklıklarını bir gün çay içerken anlatırım sana.

Senin whatsapp grubun kimin umurunda ki referans oluyor?

Şimdi bana sen müdahil olmadan önce silistre'nin yaptığı saygısızlığı göster. Hakaret, küfür ne bulabiliyorsan.

O whatsapp gruplarında nasıl saygılı yazışmalar olduğunu da bîliyorum. Senin kıvraklıklarını bir gün çay içerken anlatırım sana.

Güzel. O zaman ben de senin hakkında atıp tutar hiç bir ispatı kabul etmem. Etmek istemedikten sonra her türlü.

Diğer konuda yazdım yazacaklarımı ben.

Mevcut kıvraklıklarımı da forumda genele yaz lütfen. Kimseden çekinecek bir şeyim yok benim.

Güzel. O zaman ben de senin hakkında atıp tutar hiç bir ispatı kabul etmem. Etmek istemedikten sonra her türlü.

Diğer konuda yazdım yazacaklarımı ben.

Mevcut kıvraklıklarımı da forumda genele yaz lütfen. Kimseden çekinecek bir şeyim yok benim.

Elbette yapabilirsin. Şunu düzeltmeliyim, kıvraklık olarak bahsettiğim, kişiler hakkındaki paylaştığınız veya onayladığınız düşünceler.

Bir gün sizinle kişisel dertlerim olursa verdiğiniz bu onaya binaen paylaşırım.

Elbette yapabilirsin. Şunu düzeltmeliyim, kıvraklık olarak bahsettiğim, kişiler hakkındaki paylaştığınız veya onayladığınız düşünceler.

Bir gün sizinle kişisel dertlerim olursa verdiğiniz bu onaya binaen paylaşırım.

Farketmiyor. Kıvraklık tanımının içine aldığın her konuda paylaşabilirsin. Derdin olmasını bekleme lütfen.
Şimdi sırf birbirimizle derdimiz olsun diye küfürleşmeye gerek kalmasın.

Allah aşkına şu tutumunla Tecavüzçü Coşkun gibi duruyorsun.
Yazacağın zaman lütfen üye sözlüğümü kullan. Kimin hakkında konuşmuşsak ta, onu da etiketle.

Emir telakki ederim. Benden de kurtulmak istiyorsan işini kolaylaştırabilirim. Üye sözlüğüm yok, özel mesaj yaz.

Geri