silistre
Üye
Bana ırkçı demiyorsanız bu ifadeler ne anlama geliyor:
Ne yaparak konuyu degistiriyorum? Konu disina cikip, evli kadin ornegini verdim diye mi? Sen konunun disina cikip baska yerden link atiyorsun veya buradaki fakli irktan arkadaslari kaale almayabiliyorsun ama? O zaman sorun olmuyor da ben konu disina cikinca mi sorun oluyor?
EkSen adina konusma bence. Kendine destek aramaya calisma.
Ben sana irkcisin demedim. Diger irklari gormezden geliyorsun sadece. Buna ek olarak gizli bir irkci olup olmadini gormek icin ensendeyim sadece hepsi bu. Korkma yani.
Dedigim gibi, bu ulkedeki diger irklari da tipis tipis goreceksin. Gormezsen zaten o senin eksikligin. Sen hala bu ulkedeki herkese Turklugu empoze etmeye calis. Sadece kumde oynayan bir cocuktan farksiz olacak nasilsa.
'' Bu sefer ırk ayırımı yaptığını açık açık söylemiş mi acaba?'' sözünü eden sizsiniz. Şimdi kalkmış bu sözünüzü yiyor, ''Ben sana ırkçısın demedim'' gibi sözler ediyorsunuz.Bu aralar ırkçı söylemler forumda artmaya başladı. Eğer derdin, bir ırkı farklı bir ırktan üstün tutmaksa, bunu açık açık söyle ki, her mesajında "Bu sefer ırk ayrımı yaptığını açık açık söylemiş mi acaba?" diye açığını aramayayım artık.
Biraz Mert olun!
İnsanları birleştirici olun ayrıştırıcı değil.