Belli bir süre sistem dışı kalayım en iyisi...

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
Umarım aynı kararı Tayyibte ülke için verir, yoksa çekilecek bir durum değil yani.

"İğneyi kendine, çuvaldızı başkasına batır." diye atasözü vardır. İnsan, başkalarını hedef almadan ilk önce kendi gerçekliğini fark etmelidir.

@kamil0920 yorumlarınızda genelde nefret söylemi / ötekileştirme hakim ve çoğu üye de bu duruma sessiz kalıp karşılık vermiyor ki onlardan birisi de benim çünkü tartışma kültürüne sahip olmayan kişilerle diyalog kurmayı kendi adıma tercih etmiyorum.

CHP ile ilgili açtığınız konulardan tutun da LGBT söylemlerinize kadar çok sayıda nefret içeren yorumunuz var oysaki hiç kimse her konuda aynı şeyleri düşünmek ve savunmak zorunda değildir. Bu sebeple birilerine öfke duyma ve hakaret etme hakkımız bulunmamaktadır ancak ne yazık ki kendinize hakim olamıyorsunuz ve bu da sağlıklı tartışma ortamını yok ediyor.

Ülkenin geldiği zor süreçte ise her şeyi tozpembe gösterme çabası içinde yorumlarınıza denk geliyoruz ve elbette böyle düşünmekte özgürsünüz ancak karşı çıkanlara tepki verme hakkınız da bulunmuyor.

Dilerim bu yazdıklarımı kişisel bir saldırı olarak da değil de yapıcı bir eleştiri olarak ele alırsınız çünkü şahsınızı değil, yorumlarınızı dikkate alıp yazdım.

Son düzenleme:
Kamil Ağabey, biliyorsun uzun zamandır foruma girmiyorum. Nasıl bir sistemleşmiş ortam var ve sen buna ayak uyduracak formata sahip değilsin, ya da yaklaşımlar sana ters mi geliyor bilemedim. Fakat, sen olgun bir adamsın, yazılı beyanların olduğu bir ortamda duygusal kararlar almamalısın bence. İnsanların fikirlerine karşı daha mantıklı ve daha tutarlı cevaplarla kendine münhasır bir ifade gücünle kendini anlatabilirsin. Konunu daha çok anlaşılmamış, anlaşılmayan bir adam intibası bırakarak açmışsın. Nitekim, kelebek.org'da da görüyorum kendini geliştirmek için bir çaban bir gayretin var. Daha ilerisi için nasıl bir bilgi donanımı edinirim diye çabanı görüyorum kendi şahsım adına değerlendirmiş olur isem.

Fakat bu demek değildir ki, kimse seni anlamıyor, ya da sana ayak uydurmuyor. Azizim, bu hayatta kimse, kimseyi anlamak zorunda değil. Saygı duyar geçersin, olur biter. Ne bu "Ben size küstüm, artık gelmiyorum." gibi konular. Yakışmıyor sana. Sen donanımlı birisin özünde. En azından sorgulamayı seven,ufkunu genişletmek isteyen birisin.

Geri