Belli bir süre sistem dışı kalayım en iyisi...

Konu sahibi son olarak 5 gün önce görüldü
Burada gereksiz diyaloglara fazla girdiğimi düşünüyorum Onun için belli bir süre sadece kitap işi ile uğraşacağım Kendinize iyi bakın.

Üstteki üyeyi de alıp götürür müsünüz: )

Demek kırıldınız, kırmakta kırılmak kadar sancılı. Yinede gitmenizi istemem mutlu kalın.

Adam kendisini ve monologlarını muhteşem faydalı ama diğer yazılanları gereksiz bulmuş, ne diyelim.

Sen o mesajlari silmeye devam et. Bir gun silme yetkinin olmadigi yerde gorunce ne yapacaksin cok merak ediyorum.

Iste tamda bundan bas ediyoruz. Birlesip birilerini yildirana kadar surekli kucuk dusurucu argo derken ondan sonra uye terk ediyor forumu..

Hayir kamil abi KAL. Begenmiyen onunu supursun

Sen o mesajlari silmeye devam et. Bir gun silme yetkinin olmadigi yerde gorunce ne yapacaksin cok merak ediyorum.

Galiba intaar ederim.

Bahtiyar bey eleştiri yasak değil, hakaret yasak.
Kişi kendisine yöneltilen eleştiriden kendisi rahatsız olursa raporlar ve duruma göre değerlendirilir. Muhatap kişi cevap vermeye bile tenezzül etmemisken siz neden bu kadar gerildiniz anlamadım fakat merak da etmedim .
İyi akşamlar.

Galiba intaar ederim.

Bahtiyar bey eleştiri yasak değil, hakaret yasak.
Kişi kendisine yöneltilen eleştiriden kendisi rahatsız olursa raporlar ve duruma göre değerlendirilir. Muhatap kişi cevap vermeye bile tenezzül etmemisken siz neden bu kadar gerildiniz anlamadım fakat merak da etmedim .
İyi akşamlar.

Raporlamis olmasina sevindim, kendisi ilgili demek ki. İlgili olmaya devam etsin efendim. Soyleyeceklerim ve bu konu ile ilgili bilmenizi gerektirecek sey sadece bunlar simdilik. Ayrica, cevap vermeye tenezzul etseydi daha farkli seyler konusuyor olurduk suanda.(:

Bir diger konu ise; benim ki iltifat idi, hakaret degil. İc dokuntulerinin aciklamasi olsaydi su an o kisiyi ikiyuzluluk ile banlamis olurdunuz.

Diyeceklerim suan bunlar. Gerekirse daha fazlasini soyleyebilirim.

Giderken merak etmeyelim diye açıklama yapıyor adam, bu kadar da ince ruhlu.
Biraz dinlendikten sonra geri gel, saçma siyasi düşüncelerin olsa da, açtığın konular eğlenceli.

Okuyorum Kamil abi seni.
Düsündügünü ayni anda yazan insan sayisi cok az burada.
Sen yazar iken,kendimi beynindeymisim gibi hisediyorum.
Bazen ipin ucunu kacirsan da, seni okumak bana keyif veriyor.
Hem kimimiz ipin ucunu kacirmiyoruz ki?

Raporlamis olmasina sevindim, kendisi ilgili demek ki. İlgili olmaya devam etsin efendim. Soyleyeceklerim ve bu konu ile ilgili bilmenizi gerektirecek sey sadece bunlar simdilik. Ayrica, cevap vermeye tenezzul etseydi daha farkli seyler konusuyor olurduk suanda.(:

Bir diger konu ise; benim ki iltifat idi, hakaret degil. İc dokuntulerinin aciklamasi olsaydi su an o kisiyi ikiyuzluluk ile banlamis olurdunuz.

Diyeceklerim suan bunlar. Gerekirse daha fazlasini soyleyebilirim.

Yok ...
Raporlar üzerinden gidiyorum. İnsanların arasındaki etkileşimi bilemem . Biri biriyle hakaretvari konuşur eğlenir geçer, diğeri en ufak şeyden rahatsız olur. Hani kimsenin durup durup "hmm şu şuna bunu yazmış kesin rahatsız olmuştur sileyim" şeklinde hareket edeceğini de sanmıyorum . İnsanlar rahatsız oldukları konularda yönetimle daha etkili iletişime geçmeyi tercih ederse yanlış anlaşılmalar da asılabilir.İlk mesajımı da anlamamışsiniz.
Neyse.

Yok ...
Raporlar üzerinden gidiyorum. İnsanların arasındaki etkileşimi bilemem . Biri biriyle hakaretvari konuşur eğlenir geçer, diğeri en ufak şeyden rahatsız olur. Hani kimsenin durup durup "hmm şu şuna bunu yazmış kesin rahatsız olmuştur sileyim" şeklinde hareket edeceğini de sanmıyorum . İnsanlar rahatsız oldukları konularda yönetimle daha etkili iletişime geçmeyi tercih ederse yanlış anlaşılmalar da asılabilir.İlk mesajımı da anlamamışsiniz.
Neyse.
Kesinlikle.
İlk olarak; kendisinin rahatsiz olup raporladigini ilk postunuzda soylemenize sevindim.
Sonra efendim; bu forumda cogu güruh birbirine o kadar hakareti gormezden gelip bir pohpoh hastasi uyenin rahatsizligi uzerinden birini yargilamaya veyahut onu savunurcasina tepki vermek ne derece etik? Bende girgir yapiyorum yahu! Baskasi yapinca hos guzel, biz yapinca mi abez kaciyor?(: Ha gulup geciyoruz diye rapor kategorinizi doldurmuyoruz. Dolduralim mi yoksa?

Kesinlikle.
İlk olarak; kendisinin rahatsiz olup raporladigini ilk postunuzda soylemenize sevindim.
Sonra efendim; bu forumda cogu güruh birbirine o kadar hakareti gormezden gelip bir pohpoh hastasi uyenin rahatsizligi uzerinden birini yargilamaya veyahut onu savunurcasina tepki vermek ne derece etik? Bende girgir yapiyorum yahu! Baskasi yapinca hos guzel, biz yapinca mi abez kaciyor?(: Ha gulup geciyoruz diye rapor kategorinizi doldurmuyoruz. Dolduralim mi yoksa?

Ben öyle bir şey söylemedim.
Anlam çıkarma eğiliminiz fazla.
Rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa gerekçeniz ile reportlarsiniz. Matematiksel bir jargon kullanmadığımi düşünüyorum.

Sanki uye olurken haber verip uye olunuyor da bu ummeti cemaatin giderken konu acmasini anlamlandiramiyorum
Dur gitme diyecek biri bekliyorlar herhalde ne bileyim aklima baska bir sey gelmiyor

Benimsemiş sevmiş olabilir değer verdiği içinde bildiriyor bence

Tek başına koca dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye çalışan bu adamın kıymetini bilmeliyiz. Umarım çabuk döner. Severek ve ilgiyle takip ediyorum kendisini. Çok fazla özletme kendini @kamil0920

Geri