Belli bir süre sistem dışı kalayım en iyisi...

Konu sahibi son olarak 6 gün önce görüldü
kamil abi bence de uzun bir süre kafanı dinlemeli başka şeylerle meşgul olmalısın, fazla acele etme abi.

Ben öyle bir şey söylemedim.
Anlam çıkarma eğiliminiz fazla.
Rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa gerekçeniz ile reportlarsiniz. Matematiksel bir jargon kullanmadığımi düşünüyorum.
İlk postunuzu duzenlemediniz veya o kismi silmediyseniz "kisi rahatsiz oldugu postu raporlayabilir" derken ne demek istediniz acaba? Oysa ben direkt belli bir kisiyi hedef alarak girgirimi yapmisken baska kim raporlayabilir ki? Aptal degiliz degil mi?
İyi yonetimler.(: (Soruma cevap beklemiyor olup, hayirli geceler diliyorum).

Tek başına koca dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye çalışan bu adamın kıymetini bilmeliyiz. Umarım çabuk döner. Severek ve ilgiyle takip ediyorum kendisini. Çok fazla özletme kendini @kamil0920
Ha şöyle bak. Saygi onemli tabi. Kamil abi candir..

konuyu düşünce ve tartışma platformunda açması ilginç geldi.

kamil abi giderken yanında birkaç kişi götürecek gibi.

Beni banlayın konu kapansın Kamil abi son vuruşu böyle yaptı.d

30 yaşın üstündeki insanların biraz daha kibar olması lazim. Bakın ben 30 yaş altındayım sizi örnek alıyorum.

Anasına babasına hesap vermemekle övünen adama ben ne anlatayım şimdi?

Reflü portakal sevmezmiş dogru mu?

Anasına babasına hesap vermemekle övünen adama ben ne anlatayım şimdi?
Ovunmek degil. Ben zaten babasiz buyudum. Onu gec, bana anlatman veya ogretmen gereken bir sey yok. Boyle bir dusunceye mi girdin? Yazik, yazik.. bak bir once ki postta sana soyledim gerekenleri. Sen de anladin ne demek istedigimi. Ne uzatiyorsun. Devam et iste ayni seylere. Ahaha.

Ne anlamam lazim. Cümle alem beni atmak istedi de sen mi engel oldun. Çok minnettarım. Allah razı olsun. Hiç haberim olmadi.

Umarım geri geldiğinde gereksiz dialoglara girmezsin. Bu ara en azındsn keninle hesaplaşıp ülkeyi soyup soğana çevirenlere destek verdiğin için önce kendinden sonra da diğerlerinden af dilersin.
Kendine iyi bak sağlıcakla kal.
Sakın Cool gibi aha gidiyorum deyip reklam yapıp üç gün sonra geri gelme, biraz dinlen ve sonra tekrar gel.

Son düzenleme:
Bu ayrılığın sebebi Kamil Abi’nin update edilecek olması. Merak etmeyin kamil1021 kararlı versiyonuyla yeniden aramızda olacak.

Umarım update sırasında veri kaybına uğramazsın Kamil Abe.

kamil09.20 lite sürümden daha kararlı olan kamil09.20.2 ye geçiyoruz

Aga herkesi karsina alabilecek konulari acmanin bedeli biraz ağır olmuyormu? Herkes istedigi dusunceyi aktarabilir yazabilir ama bir de gelicek tepkileri ve sarilacak makaralarida dusunmeli insan konu acmadan once. Bilmiyorum ama
Yani bir kac gundur bakiyorumda adamlar icinden gecmis tiiye alirken.
Umarim ben yanlis anlamisimdir bu konuda yazdigini ve gercekten kafa dinlemek icin cikiyosundur. Troll'sen no problem ama degilsen bu kadar bully'ligi kaldiriyorolabilmen zor.

Geri