Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
İlk postunuzu duzenlemediniz veya o kismi silmediyseniz "kisi rahatsiz oldugu postu raporlayabilir" derken ne demek istediniz acaba? Oysa ben direkt belli bir kisiyi hedef alarak girgirimi yapmisken baska kim raporlayabilir ki? Aptal degiliz degil mi?Ben öyle bir şey söylemedim.
Anlam çıkarma eğiliminiz fazla.
Rahatsız olduğunuz bir mesaj varsa gerekçeniz ile reportlarsiniz. Matematiksel bir jargon kullanmadığımi düşünüyorum.
Ha şöyle bak. Saygi onemli tabi. Kamil abi candir..Tek başına koca dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmeye çalışan bu adamın kıymetini bilmeliyiz. Umarım çabuk döner. Severek ve ilgiyle takip ediyorum kendisini. Çok fazla özletme kendini @kamil0920
İnsan gitme falan der, ne oldu der değil mi hocam.iş arkadaşlarıma karşı kurmak istediğim cümle tam olarak bu. :d
Ovunmek degil. Ben zaten babasiz buyudum. Onu gec, bana anlatman veya ogretmen gereken bir sey yok. Boyle bir dusunceye mi girdin? Yazik, yazik.. bak bir once ki postta sana soyledim gerekenleri. Sen de anladin ne demek istedigimi. Ne uzatiyorsun. Devam et iste ayni seylere. Ahaha.Anasına babasına hesap vermemekle övünen adama ben ne anlatayım şimdi?