Canis Major
Altın Üye
where are you **Spam/Adversiting**
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Biliyorummerak ediyorsunama hala hacker olamadim ljk
şey, bu 15 kek den hangisi sensindir acaba melo?çinçin de paraşütsüz uçabiliyor, cs'de rusları vurabiliyor, oyundan atılsa yeni oyun açabiliyor, güzel müzikler seçip size atabiliyor, ağlayan gül gönderebiliyor
bütün bu başarıları için kendisini tebrik ediyor, konudan ayrılıyoruz, teşekkürler.
o mesajın cevabı bu muydu yani?şey, bu 15 kek den hangisi sensindir acaba melo?![]()
Ankara ne kadar soğuksa, insanı o kadar sıcak kanlıdır ve bence avatarım çok hoş ya ahahahahAvatarı niye böyle oldu ki
Canı öyle istemiş olabilir
Ankaranin ayazından olsa gerek hep soğuk gelmişti bana forumsaldayken gerçi pek tanima fırsatım olmamıştı hep banlı olduğu zamana denk geldim belki ondandır
Burda gözlemleme şansı buldum kendisini
Bazen ciddi bazen agresif bazen de neşeli hallerine denk geliyorum postlarında ki normal bir durum reelde de böyle geçmiyor mu zamanımız
Oyunlarda bol şanslar
Hayatta başarılar dilerim
"oldu o zaman bay" dersin diye korkmuş olabilirim.o mesajın cevabı bu muydu yani?
benim olmam mümkün değil, ben olsam sen şu an ''nasıl ikinci oldum abi yaa'' diye mesajlar atıyordun...