Bel far niente

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Artık zamanı geldi.

Kardoların en zekisi , bulmaca ustası , aşırı hırslı ve kaybetmeyi sevmeyen güzel kardeşim mert.

Seni tokat manyağı yaparım az müsamaha göster şu kelimelik oyununda insafın yok mu kardeşim ? Utanmıyor musun win rate mi yerle bir etmeye ? Gurur kırmak nedir bilmez misin ?

Şaka şaka sen mutlu ol diye kaybediyorum bende böyle bir arkadaşım işte :bekle

Herşeyin en iyisini hakediyosun , bu arada inceden yanığım sana galiba yürür gibi oldu bu mesaj ben kaçıom üstüme düşeni yaptım xd :hello:

Moderatör tarafında düzenlendi:
parlak bir arkadaşımız
ve ileri seviyede gelecek vaad ediyor..zekasını kullanma yetisi üst seviyelerde
benim tarafımdan sevilen bir insan..ruhu güzel lokum gibi çocuk :D (hatunlar içindi bu)
mutlaka tadına bakmalısınız ahahaha
unutma ki bazıları parlak sever..onlara hitap et
özlendin kardeşim..güzel kal

Çok severim kendisini.Özü sözü bir,tatlı dilli,biraz psikopat,kıvrak zekalı.Kendi içinde olduğu yeteneklere o kadar güveniyorumki.
Kalbi pırlanta benim kardeşimin.Acaip cool.
Inşallah herşey onun mutluluğuna dâir pusulanmıştır hayatında.
Tek sanal da degil real dedigimiz hayatdada güzel bir dost olucağından eminim.
Seni seviyorum Mahmutcum.Iyiki tanıştık.

Renkli bir kişiliğe sahip , hayatı ve insanları erken çözmüş. Kimi ciddiye alacağını kimi ciddiye almayacağını biliyor.

Arada tripleniyorum.
Çok gıcık bence. :liv:

Bizim örgütten Sskla:D Sivri dilli sanki birazcık Eglenceli adam gibi adamlardann:D

Burda ve Özel hayatında sürekli oyunlarla meskül olan haber yorumlarında basarılı olan ne zaman ne yapa bilecegi pek kestiremedigim kücük yasta desem oyle olmadıgına emin oldugum bir güzel üye

Alleghinies'i gözlemleyerek tanıdım.Sohbet etmedik önceleri.Ama paylaşımlari,duruşu,psikopat halleri :D ilgimi çekmişti.
Mert yaşına göre çok olgundur.Duygusal ve aynı zamanda çokta akıllıdır.Sevdiğinde, sizi sevgi ve ilgisi ile boğar.Sevmediğinde tam tersi.Alınmayın yani.Kişisel birşey değil "parladığında" size göre ters davranması.Fıtratı öyle,canım benim.Sanalda tanıdığım en dürüst insanlardan bitanesi.Hesapsız bir algıya ve betimleme olgusuna sahip.Insan onun yaninda huzur buluyor ve guven duyuyor.
O komik olmak icin yazmiyor bazi seyleri.Gordugum kadari ile oyle bir genel anlayis mevcut yazdiklari hakkindaki yorumlarda.
Mertin sadece bakis acisi cok farkli ve herkes tarafindan anlasilmiyor,buda oyle yorumlara yol aciyor.O alınmaz zaten.Egosunun tavan oldugundanmi :D yada takmadigindanmi?Biraz biraz hepsinden herhalde.
Olsun cancağazım.Biliyorsun herkes sevmek zorunda değil.Ben senin egonu,duygularini,psikopatligini,merhametini,şiir aşkını,derinliğini çok seviyorum.
Iyiki seni tanimisim.
Ayrica Mavi ye tesekkur ederim bu konuyu actigi icin.

Evde yaramaz ama ayni zamanda sevimli bi cocukla yasadigimdan yabanci gelmiyor bana, anlayabiliyorum, tahammul de edebiliyorum. Bazen yakip yikiyor deli ediyor insani, bazen de tum ictenligiyle sevgisini gosteriyor, affettiriyor ( sevmediginden henuz sevgisini goremedik ama sevse yapar eminim .p )
Iyi hos ama daha az beddua etse keske :T:

Kullandığı avatarlar dikkatimi çekiyor , şahsını tanımadığım için bu konuda yorum yapamayacağım
Enerjisi ve kullandığı avatarlar güzel.

Forumdaki eğlenceli üyelerden, hem aktif hem yazmayı seviyor.Efendi olduğunu da düşünüyorum ,son zamanların gözde üyelerinden birisi bence.Umarım hep güler :)

Nasil hissediyorsa öyle davranıyor gördüğüm kadarıyla yani ayıya dayı deme huyu yok ki bu önemli bir özelliktir benim nazarimda maalesef çok az insanda bulunuyor. Lakin bazen fazla abartip sorun yaşadığı ya da sevmediği insanların uzerine fazla gidiyor(hatta bazen sebepsiz yapıyor bunu) ve bunu karşılık almasa bile devam ettirerek o kisiyi kışkırtıyor bu yönünü torpulemesi gerektiğini düşünüyorum.

Sivri dillisin biliyonmu güzel kardeşim bana karşı hiç böyle konuşmasa da çevresinde hoşlanmadığı kişilere durumlara karşı böyle

Biraz muhabbetimiz oldu kendisiyle hakkında herşeyin hayırlısını diliyorum Allah gönlüne göre versin

Bugün öğlen bir mesajını gördüm.. Yazarken araya iş girdi mesajı tamamlayamadım, uçtu gitti.. Mert atarlıdır, Mert içinde bir şey tutmaz, Mert goygoyu da iyi yapar.. Yeri gelir sizinle bile gerilir, düşüncelerini tak tak tak söyler sivri dillidir ama insandır Mert, insan.. Başkalarının acılarına oh demeyecek kadar insan.. Zordur belki anlaşmak ama iyidir Mert.. Şu foruma geldiğimde kafamı boşaltacak goygoyu yapabildiğim sayılı insanlardan.. Vicdanlı adamsın vesselam.. İyi ki diyorum..

Adamın Haso'su,
Cs' de üstad, adeta bir kennyS !
Age of ta İngiliz düşmanı !
Adamın kare kökü,
Sinirlendiği durumlar tamamen haklı, muhabbeti 10 numara kendisi de öyle.

Çok agresif hareketler sergiliyor. Göze batıyor , sizi sinirlendiriyor hatta size hükmediyor Mert. Sizde ya bu çocuk böyle falan diyosunuz. Mert zeki biri size nasıl görünmek istiyorsa o şekil gösteriyor.

Ama ben onun için biliyorum. Mert tam bir aile babası sorumluluklarına sahip adam. Bakmayın oyun falan oynadığına o içinde ki asi çocugu oralarda bastırıyor.

Sanal hayatta en değer verdiğim insandır kendisi bir gün mutlaka onunla görüşeceğiz ya o gelecek ya ben gidiceğim Ankaraya. Çünkü muhabbeti saatlerce dinlenesi bi adam . Arkadaşı olduğu için kendimi şanslı görüyorum.

O kadar ince bi adam ki skypeden moralim bozukken cevap veremediği için whatsapptan özür dilemişliği vardır ilgilenemedim diye.

Neyse ben bu adamı çok seviyorum iyi ki varsın kardo senin olmadığın yerde eğlence neşe eksik kalır.

Kariyerimin zirve yaptığı eski forumumdan kadim dostum. Birlikte az avrat kovalamadık ortamlarda. Geyik muhabbetlerinin dipçiğine vurduk. Nitekim ben emekliye ayrıldım be bayrağı kendisine devrettim. Umarım başarırsın.

Adının geçtiği her yerde silinen mesajlar gördüğüm, üye sözlük başlık sembolü nedense
sbOk4.gif
olarak seçilen canım kamkim :hello:

Senin yorum yapamadığın yerlerde seninle uğraşmaktan ne kadar haz aldığımı biliyorsundur.
Bknz: Senin banlı olduğun vakitler Erkal ile birlikte günlüğüne saldırmak , Sen uyurken Skype'den sana saydırmak vs.
Şimdi buraya da yorum yapamayacaksın o yüzden sülalem raad. :torpu:

Atar damarını sevdiğimin delisi, nalet olasıca canım kamkim meyt. :tatlı:
İlk zamanlar sana meyt dediğimde kızıyordun, şimdi meyt demediğim de garipsiyorsun. :p
Birbirimize sevgimizi ifade etme şeklimiz dışardan normal gözükmeyebilir ama olsundu biz de beyle seviyorduk.

Tam olarak;
beyle_577203.jpg

Ankara'dan Bursa'ya uzanan en şıpıdık kamkişler olabiliriz seninle. Aksini iddia eden kek yesin.
Ennn güzel avatarlar, en güzell imzalar hep senin. Ama asla ayın enlerine yazmayacağım çünkü bu benim serbest serseri stilim.:ohoh:

Ayol konu sen olunca ciddili bişey yazamıyorum hadi Süri ciddi olabiliyor da Erkal nasıl başardı bunu acaba. :nee:

Anladığın üzere seninle gülmek çok eğlengeçli meyt. Seninle olan yaşlanmaz. Ama kimselere layık göremem ben seni meytişkoo :hppy:
Sister'in olarak evleneceğin çorumlunun benden çekeceği var, yolazağim oni. :liv:

Tamam şimdi ciddileşicem öhm öhm.
Kızdığı zaman yeri göğü inletmesi ile, ince zekası ile soktuğu lafları karşıdakinin anlamamasına üzülmesi ile, cs go oynarken çıldırması ile, mikemmel Türkçesi ile okuduğu şiirleri ile Mert içi dışı bir insandır.
Aslında Mert adamına göre muamele yapar. Mert'le sorununuz varsa bi' aynaya bakıp özeleştiri yapmanız gerektiğini düşünüyorum.
Süreyya ile ciddi ciddi konuşabilir, Erkal ile çok güzel laf dalaşına girebilir, benimle çok güzel Star Wars muhabbeti yapabilir.
Birini sevdiği zaman öyle anlatıyor ki bir erkeğin böylesi sevebilmesi ve bunu en güzel kelimelerle ifade ederek size hissettirmesi, o tarif edemediğim duygusallığı gözlerinizi doldurur. Çok güzel sever Mert be.
Onun ponçik mi ponçik kalbini kimse kırmasın, kimse üzmesin.
Hep iyilerle karşılaşsın, hep mutlu olsun inşAllah.

Attığım şiiri de bi' ara oku yoksa beni benzettiğin gif gerçek olacak çocuk. :liv:
Seviliyosun, sen de beni sevmek zorundasın.
kaçtım, siyular. :kaç:

Yorum yapmak icin gelmistim Basak hnmin uzun upuzun yorumunu gorunce vazgectim:sx

Geri