Bel far niente

🕒 Konu sahibi 1 saat önce aktifti
Gel buranin #eggboy u ol.

nevizadeee geceleriiiii

inletiyoruz her çıkışında ....

Bu adam cok cool.
O kadar cool ki,yakiyor:D

Esprilerimi elestir nütfen.

olm yeter lan habire başlık mı yenilicez nicklere bak

Nickler: Slim Shady / Alleghenies / Peptidoglycan / Enthusiastic / Bel far niente
İsim: Mert

Adam ismi kısa diye uzun nick tutulması yaşıyor......

Biliyorummerak ediyorsunama hala hacker olamadim ljk

çinçin de paraşütsüz uçabiliyor, cs'de rusları vurabiliyor, oyundan atılsa yeni oyun açabiliyor, güzel müzikler seçip size atabiliyor, ağlayan gül gönderebiliyor
bütün bu başarıları için kendisini tebrik ediyor, konudan ayrılıyoruz, teşekkürler.

çinçin de paraşütsüz uçabiliyor, cs'de rusları vurabiliyor, oyundan atılsa yeni oyun açabiliyor, güzel müzikler seçip size atabiliyor, ağlayan gül gönderebiliyor
bütün bu başarıları için kendisini tebrik ediyor, konudan ayrılıyoruz, teşekkürler.
şey, bu 15 kek den hangisi sensindir acaba melo?
f6a45172ecd5c1c70b5f1d165d292f61.jpg

Canı öyle istemiş olabilir
Ankaranin ayazından olsa gerek hep soğuk gelmişti bana forumsaldayken gerçi pek tanima fırsatım olmamıştı hep banlı olduğu zamana denk geldim belki ondandır
Burda gözlemleme şansı buldum kendisini
Bazen ciddi bazen agresif bazen de neşeli hallerine denk geliyorum postlarında ki normal bir durum reelde de böyle geçmiyor mu zamanımız
Oyunlarda bol şanslar
Hayatta başarılar dilerim

Canı öyle istemiş olabilir
Ankaranin ayazından olsa gerek hep soğuk gelmişti bana forumsaldayken gerçi pek tanima fırsatım olmamıştı hep banlı olduğu zamana denk geldim belki ondandır
Burda gözlemleme şansı buldum kendisini
Bazen ciddi bazen agresif bazen de neşeli hallerine denk geliyorum postlarında ki normal bir durum reelde de böyle geçmiyor mu zamanımız
Oyunlarda bol şanslar
Hayatta başarılar dilerim
Ankara ne kadar soğuksa, insanı o kadar sıcak kanlıdır ve bence avatarım çok hoş ya ahahahah
o mesajın cevabı bu muydu yani?
benim olmam mümkün değil, ben olsam sen şu an ''nasıl ikinci oldum abi yaa'' diye mesajlar atıyordun...
"oldu o zaman bay" dersin diye korkmuş olabilirim.
ayrıca benim ikinci olabilmem için senin bir köşede saklanıp ses çıkarmaman benim sıkıntıdan kendimi öldürmem falan lazım...

Geri