Mürted oluyorsun, geri donmek icin hulleci bulman lazım dostum
Teşekkürler hocam.:alaluya:
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Mürted oluyorsun, geri donmek icin hulleci bulman lazım dostum
Bak yine aynı şeyi yapıyorsunuz ? VERA söylediği zaman tüüü kaka oluyor. Her şey dinle bağlantılı değildir.
El benim arkadaş , başlarım nezaketine , görgüsüne . Sevmiyorum . Asıl görgüsüzlük kadın uzatmadan elini uzatmaktır . Açın okuyun .
Kaynak ver lütfen, okuyalım hemen. Sonuçta görgüsüz olmak istemem.
Çok biliyorsunuz ya arat , bul , oku .
Şikayetinizi veya önerinizi "Şikayetleriniz/Önerileriniz" başlığına iletirseniz daha sağlıklı olur; konu dağılmasın ki konuyu açan arkadaş sağlıklı bilgi edinebilsin. İyi forumlar.Forumda böyle karşılıklı alıntı yapmak normal mi? Kural ne diyor bu durumda, bilgilendirme yaparsanız sevinirim.
Tokalaşmak(el sıkışmak), bunun ne anlama geldiğini bilmeden gelip burada din üzerinden dem vurup insanları zan altında bırakmaya çalışan yobaz kesime sesleniyorum! Gidin önce ne anlama geldiğini öğrenin, ondan sonra bir konuşuruz ve tartışırız. Tabi ondan sonra yüzünüz kalırsa.
Ya ne demek saygısızlık, kendi tercihi falan? Tercih mi? Neyin tercihi? Abdest mi bozuluyor? Allahım ya. Keşke ölseniz. Siz ve sizin gibiler olduğu sürece bu ülke değil Avrupa ülkesi! Afrika ülkesi sıralarına giremez. Çünkü hala kafa aynı. Babanızdan gördüğünüz neyse o! Öğrettiği neyse o! Sene 2020 olmak üzere. Merak ediyorum acaba, çocuklarınızı da öyle büyütmeye çalışacaksınız ya. Ne yazık! Ne yazık!!!!!
Başak, bende onu diyorum işte. Sene şuan 2019, yakında 2020. Bu tür olayların yaşanması ne denli doğru. Ya hu hangi akla mantık bunu saygıya bağlıyorlar. Gülüyorum sadece.
Noktayı koydum, hadi öğrenin de gelin. O çok bilen görünümlü, din kılıklıları sizi.![]()