Bayanlar neden makyaj yapar ?

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü

Bayanlar neden makyaj yapar ?

• Daha güzel görünmek icin

Kullanılan: 13 48.1%
  • Makyaj yapmaya ihtiyaç duydukları için

Kullanılan: 1 3.7%
  • Dikkat çekmek için

Kullanılan: 3 11.1%
  • Diger

Kullanılan: 10 37.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Daha guzel olmak icin.
Sahsen surme rimel harici birsey kullanmiyorum , ama ilerde biseyler olursa arada sirada yaparim, bence guzellikten cok baska seyler icin de yapan varda nedenini yazmak istemiyorum...

Bazilari güzel görünmek icin
güzellerde
Özgüveni yükseltmek ve iyi hissetmek icin diyelim

makyaj yapınca daha guzel oldugumu dusunuyorum, kendıme guvenım daha cok oluyo hemcınslerım arasında.

makyaj= boya küpüne düşmek değil, bir kalem bile her şeyi değiştirir bazen

Kesin yazılmıştır ama şimdi tek tek yorumları okuyup alıntı yapmaya üşendim. O yüzden ben yazayım dedim.

Kadınlar duyduklarına erkekler gördüklerine inanır bu yüzden erkekler yalan söyler kadınlar makyaj yapar demiş biri.

Sanırım bu yüzden :honk:

Cok fazla yapmam ama bazi donemlerde yuz kimyam kaydgi icin cok yuklendigimde olur ama markete bile giderken siyah kalem cekmezsem olmaz agr makyaj yapmadm zaten yapamyomda :haha:

Suslenmek kadinin dogasinda var. Bu cocuk yasta baslar .) Neden nicini bilmem yakisiyor hani

İhtiyaç olduğu için.. Erkeğin makyajıda sakalıdır..

Daha güzel görünmek icin

bugun yapmadim basta kendimi tuhaf hissediyodum ama su an gayet iyi.
aliskanlik kesinlikle

Daha Bakımlı Görünmek İçin. Kimsenin beğenmesi vs için Değil.

Kendi adıma konuşayım; makyaj yapınca kendimi daha iyi hissediyorum, bakımlı temiz görüyorum.:karaoke:

Beğenilmek için, ama fazlası çok kötü duruyor

Kusursuzluğa olan zaaflarından ..

En net açıklamalardan biri bana kalırsa.

Yaradılışı değiştirmek mümkün değil.Bir kadın olduğundan daha güel görünmek ister,ki kendisinden güzel kadına bile imrenebilen kadınlar çok.
Şahsen makyajsız çıktığım çok günler var ama öyle bir zaman geliyor ki canım istiyor diye yapıyorum bir kaç bişey :)

Ben yapamıyorum çok dikkat çekiyor sanırım kendilerini özel hissetmek içindir bilemedim :cici:

Geri