Bayanlar neden makyaj yapar ?

Konu sahibi son olarak 2599 gün önce görüldü

Bayanlar neden makyaj yapar ?

• Daha güzel görünmek icin

Kullanılan: 13 48.1%
  • Makyaj yapmaya ihtiyaç duydukları için

Kullanılan: 1 3.7%
  • Dikkat çekmek için

Kullanılan: 3 11.1%
  • Diger

Kullanılan: 10 37.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Bayanlar her zaman daha güzel görünmek isterler. Erkekler için değil sadece daha güzel olmak için makyaj yaparlar.
bi erkeğin böyle düşünmesine hem şaşırdım hem sevindim.

şahsım adına makyaj yapmayı seviyorum.

doğal halim çok çirkin:kiki:

mesela hiç bir şey yapmasam da kırmzı ruj um olmadan asla.
bu bana kendimi iyi hissettiriyor. Ve mutlu.
bi erkeğin beğenip beğenmemesine takılmıyorum.

Ben diğer dedim :) Çünkü artık bayanlarda makyaj yapmak ihtiyaçtan çok alışkanlık haline gelmiş bulunmakta. Ben bu yaşta asla makyaj yapmadım demem söz konusu bile değil. Zamanında yaptım ama artık ne için yapmam gerektiğini de bilmiyorum. Daha 10-15 yaşında ki kız çocukları başlamışlar ruj,oje,rimel
sürmeye 20'li yaşlara geldiklerinde çok merak ediyorum sonuç ne olacak.

Kimi bayan tanrının yarattığı yüzü boya ile üzerinden geçerek kimi de sanki baştan yaratıyormuşcasına boyayarak kendime yeni bir ben lazım mantığıyla hareket ederek makyaj yaparlar. :p

Güzel olmayi sevdikleri icin yaparlar, baskalari begensin diye degil.. Ayrica hakkiyla yapabilen kadinlarda güzel duruyor. Bana gelirsek ne becerebilirim, ne de severim makyaji. Bi ruj sürsem agirlik varmis gibi gelir, bu yüzden dogalliktan yanayim. (:

Bilen varsa bana da söylesin zira anlam veremiyorum ben de...

Güzel ve bakımlı görünmek için.. Abartanlarda hoş durmuyor, ama doğala yakın bir makyaj kişiyi daha canlı gösterir..

Palyaço gibi boya kutusuna girenler hariç.. Bence kadınların doğasında olan birşey bu daha güzel görünmek,daha iyi hissetmek..Süs ve makyaj anlayışı eskiçağlarda bile kendini gösteren bir olgu. bizi anlamaya çalışmayın zira bende anlamıyorum :D

guzel gorunmekte olabilir ama makyaj bir degisiklik getiriyor, kendinizi yenilenmis degismis ve iyi hissettiriyor. yuzdeki yorgunluk, uykusuzluk kapatip canlandiriyor

Kendimi iyi hissetmek için yapıyorum mesela.

tabiatin kanunu bu ama fazla resim cizer gibi tum boyalari surmemek sebebiyle cunku o makyaj olmuyor

Daha güzel göründüklerini düşündükleri için. Tamam bazılarına gerek oluyor göz Altları mor falan oluyo ona neyse de dığal güzelliklerini makyajla kapatan insanlar var. Onları gereksiz buluyorum.
Günlük hayatımda hiç makyaj yapmam pudra harici. Düğün olduğu zaman sürme çekerim gözüme. Oda günlük hayatımdaki çizgiden biraz dışarı çıkıp özel gözükmek için.

Geri