Bayanlar neden makyaj yapar ?

Konu sahibi son olarak 2601 gün önce görüldü

Bayanlar neden makyaj yapar ?

• Daha güzel görünmek icin

Kullanılan: 13 48.1%
  • Makyaj yapmaya ihtiyaç duydukları için

Kullanılan: 1 3.7%
  • Dikkat çekmek için

Kullanılan: 3 11.1%
  • Diger

Kullanılan: 10 37.0%

• Kullanılan toplam oy
    27
Kimi evrim geçirmek için yapar.:D

Makyajdan makyaja fark vardır. Hafifi bi ruj iyi ceklmis bi eyeliner cokta güzel olur. Abartılmadıgı surece seviyorum.

Kadınların makyaj için kullandığı boyayla saray boyanır be...

Fiziklerini yeterli bulmadıkları için, ya da kendilerine güvensizlik duyduklarından.

Yaşantımızda kıyafet ve saçtan sonra kadını tamamlayan bir unsurdur.

Guzellige, güzellik katmak icin. Cirkin kadin yoktur, bakimsiz kadin vardir. Kadin makyajı kendi icin yapar, baskasina guzel gorunmek icin degil.

Makyajdan yapmaları kasıt boya küpüne düşmekse yapmasınlar acayip itici duruyor ki çok makyaj yapanların yaşlı hallerinide görüoruz şu an

"Daha güzel görünmek icin"

güzel olunca noluyor onu bende bilmiyorum güzellik karın doyurmuyor.

Daha güzel görünmek icin

Daha da güzelleşeyim diye değil, bakımlı temiz olayım diye yapılması taraftarıyım. Abartısızda doğal güzellik tercih edilebilir.

Yapmayinca daha güzel olduğumuz zamanlar oluyo. toplum bu güzelliği kaldıramaz deyip makyajla bozuyoruz xd

Benim markete giderken bile makyaj yapan kız arkadaşım var , güzellik mi ..!!! O makyajsız çok daha güzel.

Kadınların makyaj olayı kendini daha iyi hissetmesi. Karışmıyorum ben de nasıl mutluysa öyle davransın.

Renklerle mutlu oluyoruz. Sanki oje sürdüğümüzde daha mı güzelleşiyoruz yooo, sadece kendimizi iyi hissediyoruz

Sen tofaşa ne kadar modifiye yaparsan yap tofaş hep tofaştır. Derim ve susarım :D

Kusura bakmayın ama Makyaj temizlik değildir.
Makyaj aksesuaridir bir bayanın. Öyle ki makyaj yapmadan önce ve yaptıktan sonra evrim geçiren bayanlar tanıyorum. Şükür ki ben abartmiyorum ve sade olmak herzaman güzeldir. En azından fondoten i abartmayin ilerki zamanlarda güzel olan yüzünüz deforme olur. Yada ben bu konuda sansliyim belkide ama yinede önerim abartilmamasi.

Geri