Bayanlar İçin Kıvırcık Saç Bakımı

• Kullanıcı Elia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forumsal - Güzin Abla
Konu sahibi son olarak 1032 gün önce görüldü
Benim de saçlarım ikinci resimdeki gibi. Saçlarımı yıkayıp,taradıktan sonra kullandığım bi saç keremim var hem bukleleri belirginleştiriyor hem de az da olsa kabarmasını önlüyor.Ben çok memnunum açıkcası sürdüğüm ve sürmediğim zamanlar arasında ciddi derecede fark var.

bukle3-500x500.png

Daha önce denedin mi bilmiyorum ama benim saçımda işe yarıyor.:)

Benim de saçlarım ikinci resimdeki gibi. Saçlarımı yıkayıp,taradıktan sonra kullandığım bi saç keremim var hem bukleleri belirginleştiriyor hem de az da olsa kabarmasını önlüyor.Ben çok memnunum açıkcası sürdüğüm ve sürmediğim zamanlar arasında ciddi derecede fark var.

bukle3-500x500.png

Aaa elidorun böyle bir serisi mi varmış, yeni öğrendim. :dusun: Aklıma yattı aslında ilk bunu kullanabilirim, çok teşekkürler!

Öyle seven de vardır üzülme :D

Hı hı kesin vardır. :p

bukle3-500x500.png

Bende bilmiyordum bunu,bende denerim. Teşekkürler Gazel'immmmmm :cici:

Kremi sürdürükten sonra buklelere aşağıdan yukarıya doğru avcunuzla şekil verirseniz daha güzel duruyor:cici:

Sanırım kestiriyorum, bağımsızlığını ilan etmişlerdi zaten. :T:

BENCE sac baya hos sacınızı duz yapıp daha kotu olmasına sebeb olursunuz kıvırcık bayanlar takdır edıorum kısacık güzel bır kuaförde kesılırse deıısklık olsun dıye olabılır

Elia
ben de kıvırcık olmasa da dalgalı saçlı bir hatunum ve elidor un bukle saçlar için çıkardığı ürünleri kullanıyordum bir dönem acayip memnundum:)
bence güzel bir de scwartzkorp ürünleri var onlarda fena değil.

Elia
ben de kıvırcık olmasa da dalgalı saçlı bir hatunum ve elidor un bukle saçlar için çıkardığı ürünleri kullanıyordum bir dönem acayip memnundum:)
bence güzel bir de scwartzkorp ürünleri var onlarda fena değil.

Elidor... Hâlâ denemiş değilim ama şu an saçlarım birazcık daha canlanmış vaziyette, herhangi bir ürün kullanırsam bozulur diye korkuyorum.
Bu yıkamadan sonra gayet de su dalgası gibi oldu, arada kıvırcık oluyor, arada sadece dalgalıymış gibi davranıyor.
Ama elidor da kullanmak istiyorum, belki bir farklılık olur, zira dalgalı saçı sevmiyorum...

Teşekkürler bu arada!

Elidor... Hâlâ denemiş değilim ama şu an saçlarım birazcık daha canlanmış vaziyette, herhangi bir ürün kullanırsam bozulur diye korkuyorum.
Bu yıkamadan sonra gayet de su dalgası gibi oldu, arada kıvırcık oluyor, arada sadece dalgalıymış gibi davranıyor.
Ama elidor da kullanmak istiyorum, belki bir farklılık olur, zira dalgalı saçı sevmiyorum...

Teşekkürler bu arada!

ah sorma ben de dalgalı saçı sevmiyorum tüm arkadaşlarım bayılıyor:/
haftanın üc günü fön çektiriyorum.
elidor buklelerini düzenler kesinlikle.
hafta da bir de bakım yaparsan çok daha düzenli olur saçların benim ki elektirikleniyordu bakım yapmaya başlayınca daha rahat kullanmaya başladım:)

rica ederim.

ah sorma ben de dalgalı saçı sevmiyorum tüm arkadaşlarım bayılıyor:/
haftanın üc günü fön çektiriyorum.
elidor buklelerini düzenler kesinlikle.
hafta da bir de bakım yaparsan çok daha düzenli olur saçların benim ki elektirikleniyordu bakım yapmaya başlayınca daha rahat kullanmaya başladım:)

rica ederim.

Eğer düz saçlı olsaydım ben de dalgalı saça bayılırdım, dalgalı sevmiyorum dedim ama şu an fikrim değişti, düz saçlı olmak ne kötü bir şeydir, arada bir mecburen düzleştiriyorum da hayattan soğuyorum. :/

Bakım konusunda da; ben yeri geldiğinde banyo etmeye bile üşenen insanım, böyle işler bana ters. :p Ama yapmalıyım, farkındayım...

Eğer düz saçlı olsaydım ben de dalgalı saça bayılırdım, dalgalı sevmiyorum dedim ama şu an fikrim değişti, düz saçlı olmak ne kötü bir şeydir, arada bir mecburen düzleştiriyorum da hayattan soğuyorum. :/

Bakım konusunda da; ben yeri geldiğinde banyo etmeye bile üşenen insanım, böyle işler bana ters. :p Ama yapmalıyım, farkındayım...

:)))

ben de saçımı düzleştiriyordum önceden hem de her gün.
ne berbat birseymiş.

şu an ki şansım annem neyse ki çok güzel saç örüyor oradan kurtarıyorum:p

ben tekstilde çalışmasaydım kuaför olurdum kesin.:(

Geri