ben kıpkısa kestirdim sende kes gitsin 2 yıldır moda zaten kısacık saçerkek gibiyim
![]()
Öhöm, şimdi kısacık tamam da kıpkısa fazla gelir bana. :p Bir gün bir çılgınlık yapmalıyım, gaz verin bana. :o
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
ben kıpkısa kestirdim sende kes gitsin 2 yıldır moda zaten kısacık saçerkek gibiyim
![]()
Valla sürekli değişiyor, tam bukle olduğu da oluyor, dalgalı ya da düze yakın olduğu bile oluyor... Ben anlam veremedim buna...
Öhöm, şimdi kısacık tamam da kıpkısa fazla gelir bana. :p Bir gün bir çılgınlık yapmalıyım, gaz verin bana. :o![]()
![]()
![]()
bunlardan deneyebilirsin canım,saç düzleştirici kremler kuru saça uygulalanalar mesela saçı çok ağırlaştırıyor bide çabuk yağlanıyor saç, yani bu herkesde aynı olacak diye bişey yok saç tiplerimizde farklı olduğu için bu benim tecrübe edindiğim sana aktarıyorum sadece fikir edinmen için tavsiye etmeye çalıştım,sen kendi saç tipine göre en uygunu al uygula balım...saç kestirme tarftarı değilim ama yinede sen bilirsin bitanem![]()
Tam omuz hizasına yakın düz bir şekilde kestirebilirsin ama üstünde kestirme hatta altında olsa daha iyi olur. Yapaylıktan nefret edilmeli zaten bence.Bence saçını düzleştirme gibi yollara girme çok güzel bir saçın var aslında.Sadece ıslakken elinle saçını tutam tutam döndür bukle yap ben çok faydasını görüyorum bunun. Bir süre sonra buna alıştırırsan saçını yağmurda ıslandığında bile kendi dalgasını alıyor. Dalga dalga duruyor. Güzel oluyor yani.
![]()
ahhaha senin ki isyanlarda, yani masayla duzlestiriciyle bir yone kivirmayi deneyebilirsin. bir de maske falan uygulayip kis hircinligini alabilirsin [vogue editoru olacak kadinmisim ben beeeaaa]
evet bayagı kısa benim nasıl desem
![]()
bu kadar kısa ve cesaret isteyen bir şey başta bende keserken içim hophop etti ama o kadar rahatki ve göz alışınca çok süper oldu zaten toparladı bu ayın 15nde kestirdim çok yakıştırdım kendime herkeste begendibencede yapmalısın değişiklik çok iyi oluyor hep uzun hep uzun bıktırıyor
bu arada ben en son 5 yaşımda filan kestirmiş annem kısa şimdi 24 yaşındayım ilk diyebilirim kısa saç
![]()
Saçlarım bile isyan ediyor, ben ne yapayım. :p Maske aslında değişik, güzel bir fikir. (:
Bu kadar kısa da, ne bileyim... Bende iğrenç durur eminim. :p
farklı bir kısalıkta kestririsin ben kendim öyle istedim yazacaksın google a kısa saç diye indirip telefonuna yükleyip kuaförüne gidip modelden isticen o kadarben bilerek bu modeli istedim olmuşken tam olsun gibisinden :p
Yok ben vazgeçtim ya, şebek gibi yüzüm ortaya çıkar bir de. :p Bir de kuaförlere güvenip de teslim edemiyorum saçımı, kendim kesiyorum ya da anneme kestiriyorum...
Sac konusunda bende çok hassasim ya saclarina benm kadar eziywet cektiren varmidir bilmiyorum :S
Boyuyorm istesgim gbi olmuyor sanki boyatiyorm bi sure sonra sikiliyorum oksijen suyuyla actim yetmedi papatya suyuyla yikadim arada sirkeli suyla duruluyorm bazen zeytinyağıyla maske yapiyorm bukle bukle olan saclarimn yapisi değişti smdi su dalgasi kivamnda su 2.resmdeki siyah sacli kizn saci gbi oldu pantenin sac kremi ve spreyleri serisi var ben memnununm hem sekil verior kolaylikla hemde istegim gbi parlak yumusak oluyor acilmadida rahat kolaylikla tarayabiliyorm sana tavsiye edebilirimi cnm![]()
Ben de fazlasıyla eziyet çektirdim aslında saçlarıma... Çok fazla stres/üzüntü olunca saçlarımın yarısından fazlası döküldü ve kalanların yarısı da beyazladı... Eskiden bukleleri kafama yapışacak kadar çok kıvrılan saçlara sahip olan ben, dalgalı saçlara sahipmiş gibi görünüyordum. Senin yaptığın gibi, değişik şeyler denemeye de cesaret edemiyorum ki. :/
Lisede bende korkuodumda üniversitede acildimdedim amman nolcak ya dene gitsin hem bakarsin saclarna etkili olr hem deneyen arkdaslarda cok bide onlar denediler baktm güzel faydali oluo hic dusnmeden bende basladim bi ara hatta ole taktikki sac mevxusuna gece 2 lerde 3 lerde ugrasioduk
Ama bide hic hc unutamadgim bir olay vardirki benm saclarim belimdeydi lise sonda üni ye gittigmde herkes hyrandi bende seviodm sonra bizm yurdun yaninda bi kuaför var arkdslarla gidiodk görmüş saclarmi takti bna :\ arkdslara soyluomus gelsin onunda saclarna biseyler uygulmak isterim bende saclarmn kiriklarni aldiriym istiodum ama cok ufack anlaslmicak derecede aklma yatti artk bu fikir gittm sonra azck azck die her defasnda kestkce biraz birz dogrulp sacima bakiorm ne kdar gitti diye sen salk adam yeni bi imaj sekl vercem die kes baya beldeki sac sen gel omza nasl kzdm o gun hhatelamiorm bile :@ yakismsti ama ben o sacima asiktim eski fotolarma baktkca bi fena oluyodumm ah diodu icim keskee :$
Simdi yine belimde o gundr bugundr sac kestrme konusnda beni bilen taniyan kuaforden baskasina gitmem sacim benm herseyimm :p
bayada dolmusum bu arada oh icimi döktüm rahatladim :p
Ne yaparsan yap sakın ütü yapma :en kötüsü o
![]()
Ütünün yaptığı fönü hiçbir kuaför, saç düzleştirici yapamıyor ama saçları cızır cızır yakıo![]()
Kısa tut kısa ben öyle yapıyom .
Ölümüm kararsızlıktan olacak. :sleep: