Yada sal gitsin bırak kafasına göre takılsınlar.
Şu an o vaziyetteyim zaten, yüzyılın paspalı ödülüne aday olmalıyım. :/
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yada sal gitsin bırak kafasına göre takılsınlar.
Şu an o vaziyetteyim zaten, yüzyılın paspalı ödülüne aday olmalıyım. :/
Benim de saçlarım ikinci resimdeki gibi. Saçlarımı yıkayıp,taradıktan sonra kullandığım bi saç keremim var hem bukleleri belirginleştiriyor hem de az da olsa kabarmasını önlüyor.Ben çok memnunum açıkcası sürdüğüm ve sürmediğim zamanlar arasında ciddi derecede fark var.
![]()
Daha önce denedin mi bilmiyorum ama benim saçımda işe yarıyor.![]()
Öyle seven de vardır üzülme![]()
Bende bilmiyordum bunu,bende denerim. Teşekkürler Gazel'immmmmm :cici:Benim de saçlarım ikinci resimdeki gibi. Saçlarımı yıkayıp,taradıktan sonra kullandığım bi saç keremim var hem bukleleri belirginleştiriyor hem de az da olsa kabarmasını önlüyor.Ben çok memnunum açıkcası sürdüğüm ve sürmediğim zamanlar arasında ciddi derecede fark var.
![]()
Daha önce denedin mi bilmiyorum ama benim saçımda işe yarıyor.![]()
Elia
ben de kıvırcık olmasa da dalgalı saçlı bir hatunum ve elidor un bukle saçlar için çıkardığı ürünleri kullanıyordum bir dönem acayip memnundum
bence güzel bir de scwartzkorp ürünleri var onlarda fena değil.
Elidor... Hâlâ denemiş değilim ama şu an saçlarım birazcık daha canlanmış vaziyette, herhangi bir ürün kullanırsam bozulur diye korkuyorum.
Bu yıkamadan sonra gayet de su dalgası gibi oldu, arada kıvırcık oluyor, arada sadece dalgalıymış gibi davranıyor.
Ama elidor da kullanmak istiyorum, belki bir farklılık olur, zira dalgalı saçı sevmiyorum...
Teşekkürler bu arada!
ah sorma ben de dalgalı saçı sevmiyorum tüm arkadaşlarım bayılıyor:/
haftanın üc günü fön çektiriyorum.
elidor buklelerini düzenler kesinlikle.
hafta da bir de bakım yaparsan çok daha düzenli olur saçların benim ki elektirikleniyordu bakım yapmaya başlayınca daha rahat kullanmaya başladım
rica ederim.
Eğer düz saçlı olsaydım ben de dalgalı saça bayılırdım, dalgalı sevmiyorum dedim ama şu an fikrim değişti, düz saçlı olmak ne kötü bir şeydir, arada bir mecburen düzleştiriyorum da hayattan soğuyorum. :/
Bakım konusunda da; ben yeri geldiğinde banyo etmeye bile üşenen insanım, böyle işler bana ters. :p Ama yapmalıyım, farkındayım...
Lanet girsin dalgalı saça
sen uzat la:lelele:
Uzamıyo ki olum kabarıyo düzenli kabarmada olmuyo bi taraf iniyo bi taraf kalkıyo deli ediyo
Uzasa bitlenirim herhalde benbadem yagı sur la uzar hemen:zuha:
badem yagı sur la uzar hemen:zuha: