Bayan Üyelere Yavşayan Erkek Üyeler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
O değil de bir keresinde bi forumda y.vsak dediğim için uyari almıştım. Birine de dememistim herhangi bir seyden bahsederken yazmistim.Hala noktalı kullanıyorum korkaklığa gel...

Yavsak bit yavrusu degil mi? Yavsama terimi buradan turemis olamaz. Arti cidden kadini erkegi farketmeksizin cirkin bir baslik olmus.

• Beğen
Tepkiler: Aze
Her like atanı yavşayan sananlar yüzünden de biraz sayıları artmış gibi duruyor ama aksine azaldı. Herkes kocaman olmuş, yuvasını kurmuş biz hala üstteki üyenin ayakkabı numarasından kişilik analizi yapıyoruz. İsteyen istediğini yavşar da yürür de koşar da napalım ama az profesyonel olmak lazım. Kaç yaşına gelmiş insanlar eline yüzüne bulaştırıyor falan, olmaz öyle.

Sen de şu üçlüye yürüyecek cesaretin olması bizim ülkenin finlandiya'ya dönüşmesi kadar ilginç olurdu cidden. Tabii öyle zannederek bakırköye kapatılanlar olmadı mı? Oldu :(
Siz 3ünüze yürüyecek ayak yok bende. Tek bile yürünmez. Kırarlar o ayağı. Önce ben kırarım ! :d

Düşüyor mu böyle ha serasker :) hahahaja

Ben yavsarim arkadaş. Yetişkin insanlarız. Frekans tutturduktan sonra neden olmasın. Geçkin dullar DM

O değil de bir keresinde bi forumda y.vsak dediğim için uyari almıştım. Birine de dememistim herhangi bir seyden bahsederken yazmistim.Hala noktalı kullanıyorum korkaklığa gel...

**Spam/Adversiting** ayrı yavşamak ayrı, özü aynı gibi dursada birisi çok daha sert ya da bana öyle geliyor bilmiyorum.

-Bu çocuk yavşağın teki
-Bu çocuk bizim kıza yavşamış

İlki daha sert gibi fhgşlfdlhfd

Gemi var gemicik var gibi oldu jdgjdsjgsd

Son düzenleme:
Bit yavrusu demek yavsak. Sevimli bişe

İsim mi veriyoruz:)

Kavga etmeyecek potansiyel varsa ifşalayalım ekgdkjfds

İyi bişey de yazsam kötü gibi algılanıyor zaten İmajım bu :) Kavga hep olur ifşalayalım..

1- Bel far
2-İmam
3-climax
4-marjinal
Şimdilik bunlar tşkler..

Herkes dunya ahiret kardesim olsun, unumuzu elemisiz asmisiz duvara…...

yavşasınlar birbirlerine ne olacak ki :T:
çok takmayın.

Geri