Bayan Üyelere Yavşayan Erkek Üyeler

Konu sahibi son olarak 1 gün önce görüldü
Bayan değil kadın diyen çıkmamış :0BYW8W:
"İlgilenmeyip" de napalım, **Spam/Adversiting** mı olalım (:

Alfa olamayacağım sanırım (:

İlgilenmek ayrı bir durum fakat kadınların peşinde koşan erkek olmak ise çok ayrı bir durumdur. Bahsettiğimiz tipler, her kadına asılan ve bu konuda ciddi anlamda rahatsızlık veren kişiler.

Bir kadına ilginizi belli edebilirsiniz fakat bunun bir ölçüsü vardır hatta ilgi göstermeyen daha avantajlıdır. Bunu ben değil bilim söylüyor ayrıca çevremdeki örnekler de bunu doğrular nitelikte.

Link: Alfa Erkek

erkek üyeye mi yavşayalım, ne istiyorsunuz?

başlığı açan hanımefendi tamamen çelişkiler yumağı

Erkeğin erkek avatar resmi koyması kadar saçma bir şey olmaz bence. Ben bir erkeği beğenip avatarıma koyuyorsam bunun adı başka bir şey olur.

Bu dizi yakında final yapar.

Beğendiğin kadını koyman kabulümüzde bari yaşayan birisini koysaydın.

Erkeğin erkek avatar resmi koyması kadar saçma bir şey olmaz bence. Ben bir erkeği beğenip avatarıma koyuyorsam bunun adı başka bir şey olur.

Yazıyı okuduktan sonra aydınlanma geliyor. Herseyin teorisi gibi. Bir gun bu mukemmel yorum ile karsilasacagimi biliyordum ama bu kadar cabuk olmasi.

• Beğen
Tepkiler: Aze

Kardeş sen avatarı yanlış anlamışsın. Avatar, bir nevi kendini gizleyip, başka biri olarak yansıtmak için kullanılır. Rumuz yada nick gibi yani.
İmzana koyarsan daha uygun olur bence

Keşke konu sansürsüzde olsaydı çok güzel şeyler yazmak isterdim...

Kısaca **Spam/Adversiting**lık yapmayın demiş.
Bence dileyen yapabilir, yavşayan ve yavşanılan bu konuda rahatsız değilse bize ne.

Kardeş sen avatarı yanlış anlamışsın. Avatar, bir nevi kendini gizleyip, başka biri olarak yansıtmak için kullanılır. Rumuz yada nick gibi yani.
İmzana koyarsan daha uygun olur bence

Anladım avatarına kedi koyanlarda kedi oluyor.

Geri