Bayan Üyelere Yavşayan Erkek Üyeler

Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Yazdığınızı yaptığı anlaşılan erkek üyelerden çekinmeye gerek yok, asıl sıkıntı niyetini belli etmeyenlerdedir her zaman..

Bu konuyu ben 29buçuk ay önce açmıştım bazı kızlara **Spam/Adversiting**lık yapmamak elde değil

Amma hit oldu bu konu.
Uzak olsun lütfen. Çapkınlık mizahı yapanlara çok gülüyorum, eksik olmasınlar. Karma, feveran bazen hatem. Çok tatlılar.
Ama ciddi olarak yapanlara sinir oluyorum. Bir de karşılk bulamayınca çirkinleşenler var, onlara daha da sinir oluyorum. Sopalık. Zopalamadan bırakmıyoruz merak etmeyin.

Kimse buraya dönem ödevi hazırlamak için girmiyor zaten. Aranızda "ahh yetiştirmem gereken bir ödev var nerden bulcam yaaa... aaa bidakka forumun bilgi paylaşım köşesi var orayı kullanırım" diğen var mı hiç ? Hiç şu konuya bişi araştırmak için girdiniz mi ?
https://www.ircforumlari.com.tr/universite-dersleri/

ama bu konuya birini araştırmak için ya da bilgi toplamak için girmişsinizdir;
https://www.ircforumlari.com.tr/forum-oyunlari/414408-icinden-geceni-soyle-151.html#post2263503

O yüzden bırakın insanları kimle etkileşime girmek istiyorlar ise girsinler , bu durum yavşayan ve yavşanan tarafından irdelenmesi gerek bir durum.

Cok yalniziz.
Ne olur bizi sevin.

Ne demiş Hande Yener:

Nasıl zor şimdi
Tanışmak başka biriyle
Yeniden kurmak
O devrilen cümleleri
Anlatmak kendini
İlk kez anlatır gibi
Dinlemek her şeyi
Unutması zor olsun diye

Sevdiğim film hangisi
En sevdiğim şarkı, şiir, şair.......

images

Kimdir onlar, ifşa edilsinler. Asalım forumun ortasında!

Ben kime yavşasam erkek çıkıyor takma isimler profiller çok yanıltıcı artık yavşamayı bıraktım yaşantıma bakıyorum

Foruma girmiyor olduğum dönemde açılmış konu bak önüme geldi, alfa erkek muhabbeti yine gelmiş buraya ahahaha. Duyar kasma işleri falan oh ne tatlı.
Açıkçası ben uranyum zenginleştirme tesisi kurmak için ortak aramaya geliyorum foruma, yada atomun elektron yapısı hakkında fikir alışverişinde bulunmaya. Bu tür şeylerle hayatta işim olmaz.
Adana beyfendisi çizgimden çıkmıyorum :)

Yavşamak kelimesi hoş değil, ayrıca cinsiyetle alakası yok. Kadınlar da yapıyor bunu erkek üyelere. Kaçacak yer arayan erkek üyeler var dkdn Çok da haksızlık etmeyelim beylere.
Ya birini beğenmek ve bunu belli etmek, bana "ah ne ayıp" "namıssız herif"djdj gibi gelmiyor. Ama ben bu tarz ortamlarda oluşan ilginin gerçekliğine inanmıyorum artık pek.
Dolayısıyla kimsenin şeysi beni ilgilendirmez, ben kendime bakarım, mevzu benim için istedipim çizgiden çıkar ve rahatsız edici olursa-muhabbeti keserim. Sefmiyom öyle insanları.

kur yaparsın
eyvallah
çirkefleşmeyin
çirkeflik kötü

Yavşamak kelimesi hoş değil, ayrıca cinsiyetle alakası yok. Kadınlar da yapıyor bunu erkek üyelere. Kaçacak yer arayan erkek üyeler var dkdn Çok da haksızlık etmeyelim beylere.
Ya birini beğenmek ve bunu belli etmek, bana "ah ne ayıp" "namıssız herif"djdj gibi gelmiyor. Ama ben bu tarz ortamlarda oluşan ilginin gerçekliğine inanmıyorum artık pek.
Dolayısıyla kimsenin şeysi beni ilgilendirmez, ben kendime bakarım, mevzu benim için istedipim çizgiden çıkar ve rahatsız edici olursa-muhabbeti keserim. Sefmiyom öyle insanları.

Sevgili @Larien,

Kadın ve erkek ayrımı yapmayı ben de doğru bulmuyorum çünkü erkek üyelere rahatsızlık veren kadınlar da çıkabiliyor fakat burada asıl mesele şu galiba; senin yorumunda ifade ettiğin şekli ile "birine ilgini belli etme hakkın olabilmesi için" karşıdaki kişiyi iyi gözlemlemek gerekiyor yani "Birisiyle tanışmak istiyor mu, bekar mıdır evli midir ya da sevgilisi mi var?" bu detayları bilinmeden, her isteyen her istediğine ilgisini belli edemez diye düşünüyorum.

Sosyal medya tanışmalarını ben de samimi bulmuyorum ve bugün ona ertesi gün başkasına yazan kişilere hepimiz şahit oluyoruz fakat kişiler yine de bu yönde bir seçim yapmak istiyorsa kime yöneleceğini iyi belirlemeli ve böyle bir tercihi olmayan kişileri rahatsız edip forum ortamından soğutmamalıdır.

Son düzenleme:
Yönetim acilen profile yeni eklentiler eklemeli. Evli, dul, bekar, sevgilisi var, sevgilim yok, flört aşamasında bulunuyorum, sanal ilişki düşünmüyorum, dm açık mesaj atabilirsiniz vs vs diye uzar gider.. bence forum kullanıcılarının sesine kulak verilmeli diye düşünüyorum.

Profile göre sohbet edip diyalog kurmak bence mantıklı, sonra insanlar erişilmez, ulaşılmaz pozları verenlere mesaj atıyor, hayal kırıklığına uğruyor. Selam yazınca benden hoşlanıyor kesin diyen, bir kaç alıntı yapınca aha akşam istemeye gelecek kesin diyen, yada bir erkekle muhabbet edince bu iyi ayak değil diye düşünenler olabilir :)
Bu arada balık burcu erkeği olduğumu daha önce de söyledim sanırım, yükselen de başak burcu, dm açık bilginiz olsun. Flört aşamasına girince kapatıyorum dm :)
Yine duygusal serseri moduna girdim ya, konumuz kadınları rahatsız etmeyin, bence de fazla **Spam/Adversiting** olmayın, katılıyorum önerilerim ile beraber.

Sevgili @Larien,

Kadın ve erkek ayrımı yapmayı ben de doğru bulmuyorum çünkü erkek üyelere rahatsızlık veren kadınlar da çıkabiliyor fakat burada asıl mesele şu galiba; senin yorumunda ifade ettiğin şekli ile "birine ilgini belli etme hakkın olabilmesi için" karşıdaki kişiyi iyi gözlemlemek gerekiyor yani "Birisiyle tanışmak istiyor mu, bekar mıdır evli midir ya da sevgilisi mi var?" bu detayları bilinmeden, her isteyen her istediğine ilgisini belli edemez diye diye düşünüyorum.

Sosyal medya tanışmalarını ben de samimi bulmuyorum ve bugün ona ertesi gün başkasına yazan kişilere hepimiz şahit oluyoruz fakat kişiler yine de bu yönde bir seçim yapmak istiyorsa kime yöneleceğini iyi belirlemeli ve böyle bir tercihi olmayan kişileri rahatsız edip forum ortamından soğutmamalıdır.

Tabi ki haklısınız, ilk paragrafta bahsettiğiniz şeyleri ayrıntılandırmaya gerek bile görmedim. Onları bilmek ve tercihlere saygı duymak zaten şart. Aslında Lefty tam olarak neyden bahsediyorum biliyor musunuz, reel hayatta ikili ilişkilerde nasıl davranıyorsak, burada da öyle davranmalıyız. Kısmi anonimlik, farklı cesaretler vermemeli. Buradaki fark şu, dün de söylediğim gibi burada oluşan her duygunun gerçekliğine inanmıyorum. Duyulan özel ilgiden bahsediyorum. Çok sevdiğim arkadaşlarım var, onlar ayrı.

Neyse konuyu dağıttım:) huyumdur :)

"Yavşamak" çirkin bir eylem (daha kibar bi tabiri yok mu ya bunun- askıntı olmak?) ve ilgi belli etmekten de farklı. O zaten başlı başına her şekilde postanın konulması gereken bir davranış biçimi. Farklı şeyler söylemiyoruz çok da aslında :)

Bekar olan, sevgilisi olmayan, kocası olmayan, evli olmayan, gelinlik giymemiş olan, nikah memuruna evet dememiş olan, sabah günaydın, gece iyi geceler mesajı almayan kızlar kendini belli ederse seviniriz

Bence herkes birbirine yavşasın! O zaman daha çok eğlenilir. Yine harika bir fikirle çıkageldim.. Belki de çıkayazdım. Kim bilir..

Geri