Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yavşamak ne çirkin bir cümle.
Yavşamak kelimesi hoş değil, ayrıca cinsiyetle alakası yok. Kadınlar da yapıyor bunu erkek üyelere. Kaçacak yer arayan erkek üyeler var dkdn Çok da haksızlık etmeyelim beylere.
Ya birini beğenmek ve bunu belli etmek, bana "ah ne ayıp" "namıssız herif"djdj gibi gelmiyor. Ama ben bu tarz ortamlarda oluşan ilginin gerçekliğine inanmıyorum artık pek.
Dolayısıyla kimsenin şeysi beni ilgilendirmez, ben kendime bakarım, mevzu benim için istedipim çizgiden çıkar ve rahatsız edici olursa-muhabbeti keserim. Sefmiyom öyle insanları.
Sevgili @Larien,
Kadın ve erkek ayrımı yapmayı ben de doğru bulmuyorum çünkü erkek üyelere rahatsızlık veren kadınlar da çıkabiliyor fakat burada asıl mesele şu galiba; senin yorumunda ifade ettiğin şekli ile "birine ilgini belli etme hakkın olabilmesi için" karşıdaki kişiyi iyi gözlemlemek gerekiyor yani "Birisiyle tanışmak istiyor mu, bekar mıdır evli midir ya da sevgilisi mi var?" bu detayları bilinmeden, her isteyen her istediğine ilgisini belli edemez diye diye düşünüyorum.
Sosyal medya tanışmalarını ben de samimi bulmuyorum ve bugün ona ertesi gün başkasına yazan kişilere hepimiz şahit oluyoruz fakat kişiler yine de bu yönde bir seçim yapmak istiyorsa kime yöneleceğini iyi belirlemeli ve böyle bir tercihi olmayan kişileri rahatsız edip forum ortamından soğutmamalıdır.