Başkan adayı olmayan muhalefetin seçimleri kazanacağını açıklaması

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Bütün dediklerin bşrbiriyle çelişiyor sürü, bana arapların ülkryi ele geçirmesini istemediğin için chp’ye değil akpye oy vereceğini ima ediyorsun, ne yapacağımı soruyorsun bunun hakkında, cevabını alınca da beni saflıkla suçlayıp arapların her türlü her yeri ele geçireceğini söylüyorsun .dd
Est Egis.Celistigim yok.Tavirli okuyorsun belki.
Ben oy kullanmiyorum.
Milliyetci bir ideolojiyi savunuyorum.
Elimden geldigince Türkün arap olmadigini deklare ediyorum.
Benim gözüm Turan da.Dogru olur olmaz o tartisilir.

CHP KK önderliginde AKP nin izinden gidecek eli mahkum.

Arap dünyayi ele gecirdi dedigimde,buna karsi dikkatli olmamizi,kimligimizi kaxipetmememiz icindi.

Neyse agzimizin tadi bozulmasin
Ben Dönerim ülkeye.yeter ki hatrin olsun.

Est Egis.Celistigim yok.Tavirli okuyorsun belki.
Ben oy kullanmiyorum.
Milliyetci bir ideolojiyi savunuyorum.
Elimden geldigince Türkün arap olmadigini deklare ediyorum.
Benim gözüm Turan da.Dogru olur olmaz o tartisilir.

CHP KK önderliginde AKP nin izinden gidecek eli mahkum.

Arap dünyayi ele gecirdi dedigimde,buna karsi dikkatli olmamizi,kimligimizi kaxipetmememiz icindi.

Neyse agzimizin tadi bozulmasin
Ben Dönerim ülkeye.yeter ki hatrin olsun.
Ben de istemiyorum, kimliğimiz dilimiz birliğimiz bozulmasın, hatayda bugün türk kalmadı. Sorumlusu da akp

Lan olm mükemmel bir adayınız var işte, ince. Neden taktın 6lı masanın adayına bu kadar?
Hem de tek başıma CHP'den fazla oy aldım diyen birisi, o seçimde salladım şimdi yıkarım diyen birisi. Buyurun var işte doğru bir aday, versin kararsızlar, küskün AKP'liler, MHP'liler oyunu İnce'ye.

Hayır sağdan oy devşirmek için diğer solcu adayı destekliyor ama abdullah gülü de bokluyor .dd hatemin sorunu zaten kendisinin ne olduğunun farkına varamamış, itiraf edememiş olması, harbiden benim ideolojim ne sorusuna kendi kendine sorsa cevap veremez, 20 yıllık yanlışı görüp, hala akpye oy vermek için bahane uyduran seçmen mastürbasyonu yapıyor sadece, akp kazanıp işler İyice boka sardığında “ama biz kılışdar olmasın” vicdan rahatlamsını yapmak için.
Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. Attığın bir tane mantıklı post yok. Oyu ideolojik değil mantık çerçevesinde kullandığımı anlatıyorum sabah beri bana ideolojim ne diye sorsa kendine cevap veremez diyorsun. Birader şaka mısın? Ben ne anlatıyorum?

bak bu ülkede bu adamlara laf anlatmaya çalışıyoruz işte. Sorsan bokladığı akp seçmeninden farkı yok. Aynısın güzel kardeşim aynısın. Muhalefetin çomarısın sen de. Aynısın. Senin bir sorgulama yeteneğin yok. Senin düşünme kabiliyetin yok. Olsaydı kendine “ ulan oy verdiğim parti niye girdiği her seçimi kaybediyor “ diye sorardın. Ama yok güzel kardeşim yok.

Kendinle çelişiyorsun farkında değilsin. Attığın bir tane mantıklı post yok. Oyu ideolojik değil mantık çerçevesinde kullandığımı anlatıyorum sabah beri bana ideolojim ne diye sorsa kendine cevap veremez diyorsun. Birader şaka mısın? Ben ne anlatıyorum?

bak bu ülkede bu adamlara laf anlatmaya çalışıyoruz işte. Sorsan bokladığı akp seçmeninden farkı yok. Aynısın güzel kardeşim aynısın. Muhalefetin çomarısın sen de. Aynısın. Senin bir sorgulama yeteneğin yok. Senin düşünme kabiliyetin yok. Olsaydı kendine “ ulan oy verdiğim parti niye girdiği her seçimi kaybediyor “ diye sorardın. Ama yok güzel kardeşim yok.
Tamam kardeşim çok mantıklısın bana fazla geldi hahaha
Türkçe konuşuyorum, brnim gibi mallar o zaman 6lı masaya versin, senin gibi über zeki ve mantık abideleri inceye versin, tayyip otomatik olarak kazanamıyor o zaman, ne tatava yapıyorsun bu kadar?

EVET KARDEŞİM..... RTE'NİN KARŞISINA TUVALET TERLİĞİNİ DE ADAY KOYSALAR OY VERECEĞİZ. YETER **Spam/Adversiting**. VERMEYECEĞİZ DE NE YAPACAĞIZ? NE YAPACAKSINIZ MESELA? OY MU VERMEYECEKSİNİZ YOKSA YİNE Mİ UZUN ADAMCILIK OYNAYACAKSINIZ?

20 yıldır CHP iktidarında Türk demek Türkçe konuşmak yasaklanmıştı.Hatta CHP 2002'de iktidara geldiğinde devlette AKP vesayeti var dedi ve 2007'de orduyu şerefli Türk subaylarından temizleyip şerefsiz fetöcüleri yerleştirmeye başladı.Sonra 2009'da ordunun daha özel yetenekli kademelerini boşaltıp SAT ve Özel Kuvvet birimlerinden şerefli Türk subaylarını atıp şerefsiz fetöcüleri yerleştirdi.Sonra yargı AKP'nin arka bahçesi oldu dedi ve yargıyı fetöcülerle doldurdu.Arabişko kralı geldiğinde arap kralının fotoğrafını duvarlara astırdı.Bu CHP yüzünden 2016'da darbe girişimi oldu.Bir daha bunların olmaması için 20 yıllık CeHaPe zulmünden kurtulmak için oyum " yeter söz milletindir " diyen Cumhur ittifakına :D yersen...

Mansur ve Ekrem aday çıkmazsa akepenin kazanmasını isteyenler tabiki Özdağ ile İnce’ye oyunu basacak bu kadar basit :d
Eğer bu iktidar kazanmasın istiyorsanız sseve sseve 6’lı masanın adayına şlaaaks diye oy basacaksınız, mantıklı düşünürseniz tabii.

alpciğim, sen tartışmayı bilmiyorsun... ilk olarak hakaret etmeden konuşacaksın. birbirimizi seviyoruz diye bana bu şekilde konuşamazsın. ikincisi, beni ikna et ya? ne yapacaksın diyorum ekrem ya da mansur aday gösterilmezse? boşa lakırdı... NE YAPACAKSINIZ?
Stock, Mansur ya da Ekrem aday gösterilmezse bu adamlar ya oy kullanmayacak. Ya da tayyibe oy atacak. Şimdi amacımız tayyibin gitmesi değil mi? Tayyibin gitmesi için 6 lı masanın oy kazanması gerekmiyor mu? Şimdi senin için adayın kim olduğu önemli değil, senin oy cepte. Adayın önemli olduğu seçmen için kemâlin aday gösterilmemesi gerekiyor. Gösterilmesin ki bu adamlar gitsin artık. Şimdi bunu anlamak varken, şovmen gibi laf atmaya gerek var mı?

Stock, Mansur ya da Ekrem aday gösterilmezse bu adamlar ya oy kullanmayacak. Ya da tayyibe oy atacak. Şimdi amacımız tayyibin gitmesi değil mi? Tayyibin gitmesi için 6 lı masanın oy kazanması gerekmiyor mu? Şimdi senin için adayın kim olduğu önemli değil, senin oy cepte. Adayın önemli olduğu seçmen için kemâlin aday gösterilmemesi gerekiyor. Gösterilmesin ki bu adamlar gitsin artık. Şimdi bunu anlamak varken, şovmen gibi laf atmaya gerek var mı?
ben sana soruyorum, bırak kararsız seçmeni şimdi. sen kime vereceksin oyunu yazdığın olası senaryoda?

çok affedersiniz burnumuzun boktan çıkmamasının sebebi sen ve sizin gibi düşünenler. yemişim kemali, temeli ama size her şey müstehak.
Aynen doğru diyorsun. Bu sebepten Akp yine kazandığında gidip ağlayarak günlüğünüze yazabilirsiniz. Herkes yanlış düşünüyor bir tek siz doğru düşünüyorsunuz

Geri