Başkan adayı olmayan muhalefetin seçimleri kazanacağını açıklaması

Konu sahibi son olarak 4 gün önce görüldü
Seçmene hakarettir.
Önünüze At kafası koysam ona oy vereceksiniz mantığıdır.
null_a1bbf.jpg

Kazansalar ne değişecek...
İktidar ve muhalefetin yıpranmışları ile başarısızlıkta sınır tanımayan bir ana muhalefet...
Keşke yeni isimler ile yola çıkılsaydıda anlamlı olsaydı mücadele

Hayır nedir burada sizi rahatsız eden. Zaten kazanamaz diyorsan güler geçersin. Bak o ittifakta Türkiye ortalaması var. Neyini begenmedin. Aday aday aday... Ne çok sevdiniz arkadaş adayı. Adamlar sana program açıklıyor. İmzamı atarim bunun altına diyor herbiri. Misal sana karamolla aday desem oy verecek misin. Yada kilicdar aday desem? Kim aday desem oy verirsin millet ittifakına? Yok dimi cevabın. Peygamber çıksa gelse vermezsin. Eee? Niye tatava yapıyorsunuz ki o zaman. Fatih bu kadar tahtta kalmadı arkadaş. Ne olsun istiyorsun yirmi yaşındaki genç başka bişey görmedi, emekli olana kadar da görmesin mi istiyorsunuz.

Hayır nedir burada sizi rahatsız eden. Zaten kazanamaz diyorsan güler geçersin. Bak o ittifakta Türkiye ortalaması var. Neyini begenmedin. Aday aday aday... Ne çok sevdiniz arkadaş adayı. Adamlar sana program açıklıyor. İmzamı atarim bunun altına diyor herbiri. Misal sana karamolla aday desem oy verecek misin. Yada kilicdar aday desem? Kim aday desem oy verirsin millet ittifakına? Yok dimi cevabın. Peygamber çıksa gelse vermezsin. Eee? Niye tatava yapıyorsunuz ki o zaman. Fatih bu kadar tahtta kalmadı arkadaş. Ne olsun istiyorsun yirmi yaşındaki genç başka bişey görmedi, emekli olana kadar da görmesin mi istiyorsunuz.
Hocam bu tiplerin amacı üzüm yemek değil bağcıyı dövmek.

aday konusuna çok takılmamak lazım, politikaları açıklıyorlar iyi kötü bildiriler vs. neticede bu aday denen vatandaş eski sisteme dönüldüğünde sembolik birisi olacak, önemli olan elle tutulur politikaları var mı ona bakmalı, şu rezil halden ülkeyi çıkaracabilecek planları var mı mesela ?

Diploma yok belge yok, seçime girmeye anayasal hakkı yok.. kimse Allah oldu diye ses çıkartmıyor diye bik bik aday kim bik bik mebus kim.

Yeter lan

Aday nasıl önemli değil ya? Abi siz şaka mısınız? Tuttular Abdullah Gül’ü aday gösterdiler. Yıllarca sövdüğünüz adama oy verecek misiniz? Midesiz misiniz? E konuyu açan adamı kimi gösterirse göstersin oy vermeyeceksin zaten diye suçluyorsunuz da siz de kimi aday gösterirse göstersin oy vereceksin? Tamam sizin at gözlüğünüz var, siz ideolojik sapkınsınız, Türkiye’nin içinden geçen adamla ittifak olacak kadar boş muhalifsiniz ama herkes sizin gibi değil ki? Ben aday görmek istiyorum, ben alternatifler içerisinden halkın en çok aday olarak görmek istediği adam aday olsun istiyorum. Arkadaş bu kadar aptal olmayın yeter yahu. 20 yıldır uğraşıyoruz malum seçmenlerle yarın da sizinle uğraşmayalım.

Hoş ne olursa olsun uğraşacağız. Dün jahrein bu muhaliflerin “oyy no kodor gozol yo şono bokor mosonoz” diye tapındığı kadının pisliklerini belgeleriyle ortaya döktü. Kadın eski ticaret bakanının chp versiyonu. E muhalifler ne yaptı? Yine kadına sahip çıktı. Arkadaş ben bu kadar embesilin, yargılamaktan aciz vatandaşın verdiği oyun kurbanı olmaya devam etmek zorunda mıyım? E …… yarın bunlar çalacak bunlara da sahip çıkacaksınız? E ben ne anladım olm o zaman bu seçimden? Çalana çırpana ses çıkarmayacaksınız biz niye seçime gidiyoruz o zaman aw?

yahu arkadaş siyasetten, seçim muhabbetinden uzak duracağım diyorum olmuyor. E ben de bu ülkede yaşıyorum bu aptalların seçimi beni de etkiliyor. Adamlar sizinle taştaş geçiyor hala şakşaklıyorsunuz lan.

Allahım sen aklımıza mukayyet ol nolur ya.
Sakin ol Alp. Sıkıntı büyük biliyorum fakat herşey olacağına varacak. Önümüz her iki ihtimalde de belirsiz. Muhalefet kazanırsa iç savaş, iktidar kazanırsa dış şavaş çıkacağını öngörüyorum. İkisine de eyvallah. Ne olacaksa olsun artık. Bizim burada kavga etmemizin, küfürleşmemizin bir getirisi yok. Olacağına varsın artık herşey

Ya birader ne iç savaşı, dış savaşı. Bizzat savaşın, işgalin içinde olan ülkeden daha vahim durumdayız .d rezalete bak ya hahhah gerçi gurbetçi adam sever tabi akapeyi, her yıl antalya tatili bir önceki yıldan daha ucuza geliyor .d

öbürü de abdullah gül diyor, güzel kardeşim boş koltuk bile bu kadar zarar veremez ülkeye. Ezberlemişsiniz sosyal medya geyiklerini kılışdsr aday olursa vermem, 20 yıldır her gün veriyoruz zaten, boş koltuk bile artı yazacak ülkeye, o yüzden bir anlamı yok bu adamın karşısında kimin aday olduğunun. Bir kişi mi kurtaracak ülkeyi? Adam sana sistem diyor, liyakat diyor, hukuk, demokrasi diyor, ekonomi diyor, hala ne derdindesin. Mozambikten aday ithal etmedikleri sürece oyum, rengim belli.

gerçekten ama kazansın bu adam yine, sonra sokakta işsiz güçsüz çocuğunuza ilaç, mama parası için dilenen adam görürsem al sana kılışdar diyip bir tekme de ben atıcam.

bu Alpha yi ciddiye alan varmi harbi?
eskiden her konuya kilicdaroglu ssk
yi batirdi diye yazan biri bu
bide sey fotosu paylasiodu avrupa okadarda guzel deil bakin avrupada da sokakta yasayan insanlar var filan hdhdhshsshsh

Ya birader ne iç savaşı, dış savaşı. Bizzat savaşın, işgalin içinde olan ülkeden daha vahim durumdayız .d rezalete bak ya hahhah gerçi gurbetçi adam sever tabi akapeyi, her yıl antalya tatili bir önceki yıldan daha ucuza geliyor .d

öbürü de abdullah gül diyor, güzel kardeşim boş koltuk bile bu kadar zarar veremez ülkeye. Ezberlemişsiniz sosyal medya geyiklerini kılışdsr aday olursa vermem, 20 yıldır her gün veriyoruz zaten, boş koltuk bile artı yazacak ülkeye, o yüzden bir anlamı yok bu adamın karşısında kimin aday olduğunun. Bir kişi mi kurtaracak ülkeyi? Adam sana sistem diyor, liyakat diyor, hukuk, demokrasi diyor, ekonomi diyor, hala ne derdindesin. Mozambikten aday ithal etmedikleri sürece oyum, rengim belli.

gerçekten ama kazansın bu adam yine, sonra sokakta işsiz güçsüz çocuğunuza ilaç, mama parası için dilenen adam görürsem al sana kılışdar diyip bir tekme de ben atıcam.
F5F292DE-AD0F-4A17-AFA0-3752D37FEF6D.jpeg
Berat Albayrak istifa ettikten sonra bakan koltuğu bir müddet boş kalmıştı. Boş koltuk doları düşürmüştü.

Ve sen "ideolojik sapık" oluyorsun ülke gerçeğini görüp siyasi farklılığını bir kenara bırakıp bu kötülüğe karşı hangi ortak aday olursa olsun destek vereceğin için. Oysa ülkeyi bu günlere getirene karşı tek yumruk olup ortak aday çıkaranların adayını beğenmemek "ideolojik bir sapıklıktır".
Bu yıkım sadece bir lidere bağlı olarak tekrar inşa edilemez, ortak akılla, proğram ile, yeni anayasa ve hukuk ile gerçek demokrasi ile, ...... ancak yeniden inşa edilebilir.
Bu seçim sadece yıkıma son vermektir, inşa sonra başlayacak. Bunu göremeyenler bu ülkeye hep zarar vermiştir.

Ahahah ya aeg bana sosyal medya geyiği ezberlemiş diyorsun kendin sosyal medya geyiği olan boş koltuk muhabbeti yapıyorsun güzel kardeşim .d üstelik bu adam kazanınca sebebinin kılıçdaroğlunun aday olması olduğunu bile anlayamayacak bir seçmensin be kardo. Bak kadının örneğini veriyorum ihaleyi kocasına peşkeş çekmiş diyorum boş koltuk bundan iyi geyiği yapıyorsun. Güzel kardeşim sen okumuş adamsın tane tane anlatayım sana. Sorun CHP değil. Sorun, chp yi babasının çiftliğine çeviren adamlara sahip çıkıp seçilince farklı bir Türkiye bekliyor olmanız. Hala hangi mantıkla girdiği her seçimi kaybeden adamı savunuyorsunuz gerçekten merakımdan soruyorum. Bak ciddi ciddi soruyorum bunu. Kemali aday gösterip yine kaybederse chp, yukarıdaki mesajından da anlaşılacağı üzere hala seçmeni suçlayacaksın. Yok tövbe billah Kemal yüzünden kaybetti seçimi demeyeceksin. E güzel kardeşim, erdoğanın götünün kılıyım diyen teyzeden farkını söylesene bana? Yav tuttu Abdullah gülü aday gösterdi 6lı masa. Kardeşim ciddi olarak soruyorum bak bunları, Abdullah güle oy atarken hiç yüzün kızarmayacak mı? La temeli aday gösterdi. Nasıl oy vereceksin temele?

demokrasi, sorgulamaktan aciz, kendi sorgulamadığı gibi sorgulayan adamları da yaftalayan cahil seçmenin olduğu ülkelerde işe yaramıyor.

Geri