Başkan adayı olmayan muhalefetin seçimleri kazanacağını açıklaması

🕒 Konu sahibi 2 saat önce aktifti
Ekli dosyayı görüntüle 76016
Berat Albayrak istifa ettikten sonra bakan koltuğu bir müddet boş kalmıştı. Boş koltuk doları düşürmüştü.

Ve sen "ideolojik sapık" oluyorsun ülke gerçeğini görüp siyasi farklılıını bir kenara bırakıp bu kötülüğe karşı hangi ortak aday olursa olsun destek vereceğin için. Oysa ülkeyi bu günlere getirene karşı tek yumruk olup ortak aday çıkarsnların adayını beğenmemek "ideolojik bir dapıklıktır".
Bu yıkım sadece bir lidere bağlı olarak tekrarcobşa edilemez, ortak akılla, proğram ile, yeni anayasa ve hukuk ile, gerçek demikrasi ile, ...... ancak yeniden inşa edilebilir.
Bu seçim ssdece yıkıma son vermektir, inşa sonra başlayacak. Bunu göremeyenler bu ülkeye hep zarar vermiştir.
20 yıl abi, koskoca 20 yıl. Geldiğimiz nokta başladığımızın kat be kat altında, adam hala aday kim yeaa diyor. Ulan herkes holding sahibi, herkesin isveç bankalarında, deniz aşırı ülkelerde off/shore hesapları, çifte vatandaşlıkları vsr sanırım hahah. Açlık sınırı 30bin olmuş, 5bin tl emekli maaşı, asgari ücretten hallice parayla ev geçindiren adamlar, dayılar gelmiş kılışdar olursa vermeyecem diyor. Vermezsen verme, çoluğun çocuğunla dağda yaşayıp ağaç kabuğu kemirirsin o zaman.

Ahahah ya aeg bana sosyal medya geyiği ezberlemiş diyorsun kendin sosyal medya geyiği olan boş koltuk muhabbeti yapıyorsun güzel kardeşim .d üstelik bu adam kazanınca sebebinin kılıçdaroğlunun aday olması olduğunu bile anlayamayacak bir seçmensin be kardo. Bak kadının örneğini veriyorum ihaleyi kocasına peşkeş çekmiş diyorum boş koltuk bundan iyi geyiği yapıyorsun. Güzel kardeşim sen okumuş adamsın tane tane anlatayım sana. Sorun CHP değil. Sorun, chp yi babasının çiftliğine çeviren adamlara sahip çıkıp seçilince farklı bir Türkiye bekliyor olmanız. Hala hangi mantıkla girdiği her seçimi kaybeden adamı savunuyorsunuz gerçekten merakımdan soruyorum. Bak ciddi ciddi soruyorum bunu. Kemali aday gösterip yine kaybederse chp, yukarıdaki mesajından da anlaşılacağı üzere hala seçmeni suçlayacaksın. Yok tövbe billah Kemal yüzünden kaybetti seçimi demeyeceksin. E güzel kardeşim, erdoğanın götünün kılıyım diyen teyzeden farkını söylesene bana? Yav tuttu Abdullah gülü aday gösterdi 6lı masa. Kardeşim ciddi olarak soruyorum bak bunları, Abdullah güle oy atarken hiç yüzün kızarmayacak mı? La temeli aday gösterdi. Nasıl oy vereceksin temele?

demokrasi, sorgulamaktan aciz, kendi sorgulamadığı gibi sorgulayan adamları da yaftalayan cahil seçmenin olduğu ülkelerde işe yaramıyor.
Siz de yıllardır şampiyonluğa inanıyorsunuz , biz bişey diyor muyuz . İnanmak başarmanın yarasıdır demiş atalarımız ;d
Şaka şaka , fazla sinir yapmayın maksat . Kar yağmadı hala , :))

Ve sen "ideolojik sapık" oluyorsun ülke gerçeğini görüp siyasi farklılığını bir kenara bırakıp bu kötülüğe karşı hangi ortak aday olursa olsun destek vereceğin için. Oysa ülkeyi bu günlere getirene karşı tek yumruk olup ortak aday çıkaranların adayını beğenmemek "ideolojik bir sapıklıktır".
Bu yıkım sadece bir lidere bağlı olarak tekrar inşa edilemez, ortak akılla, proğram ile, yeni anayasa ve hukuk ile gerçek demokrasi ile, ...... ancak yeniden inşa edilebilir.
Bu seçim sadece yıkıma son vermektir, inşa sonra başlayacak. Bunu göremeyenler bu ülkeye hep zarar vermiştir.
. Sana diyorum ki, bu adamlar Abdullah gülü aday gösterdiler. Senelerce bu ülkenin anasını s…. adamı aday gösterdiler. Taktığı rozet ampulden altı oka döndü sadece zihniyetleri aynı. Sen bu adama nasıl oy vereceksin aptalın evladı?

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ya birader ne iç savaşı, dış savaşı. Bizzat savaşın, işgalin içinde olan ülkeden daha vahim durumdayız .d rezalete bak ya hahhah gerçi gurbetçi adam sever tabi akapeyi, her yıl antalya tatili bir önceki yıldan daha ucuza geliyor .d

öbürü de abdullah gül diyor, güzel kardeşim boş koltuk bile bu kadar zarar veremez ülkeye. Ezberlemişsiniz sosyal medya geyiklerini kılışdsr aday olursa vermem, 20 yıldır her gün veriyoruz zaten, boş koltuk bile artı yazacak ülkeye, o yüzden bir anlamı yok bu adamın karşısında kimin aday olduğunun. Bir kişi mi kurtaracak ülkeyi? Adam sana sistem diyor, liyakat diyor, hukuk, demokrasi diyor, ekonomi diyor, hala ne derdindesin. Mozambikten aday ithal etmedikleri sürece oyum, rengim belli.

gerçekten ama kazansın bu adam yine, sonra sokakta işsiz güçsüz çocuğunuza ilaç, mama parası için dilenen adam görürsem al sana kılışdar diyip bir tekme de ben atıcam.
Egiş cikin su gurbetci akp sever beles tatil gayrimenkul imkanlari cart curt kafasindan.Hepsi öyle degil.
Gücünüz yetiyorsa araplara cemkirin...parsel parsel toprak satin alan.
Avrupa da HDP ve PKK ya destek korkunc bir durumdayken,ben niye ülkemin cikarini düsünmiyeyim?
Bazilari ülkeyi düsünüyor.

Ahahah ya aeg bana sosyal medya geyiği ezberlemiş diyorsun kendin sosyal medya geyiği olan boş koltuk muhabbeti yapıyorsun güzel kardeşim .d üstelik bu adam kazanınca sebebinin kılıçdaroğlunun aday olması olduğunu bile anlayamayacak bir seçmensin be kardo. Bak kadının örneğini veriyorum ihaleyi kocasına peşkeş çekmiş diyorum boş koltuk bundan iyi geyiği yapıyorsun. Güzel kardeşim sen okumuş adamsın tane tane anlatayım sana. Sorun CHP değil. Sorun, chp yi babasının çiftliğine çeviren adamlara sahip çıkıp seçilince farklı bir Türkiye bekliyor olmanız. Hala hangi mantıkla girdiği her seçimi kaybeden adamı savunuyorsunuz gerçekten merakımdan soruyorum. Bak ciddi ciddi soruyorum bunu. Kemali aday gösterip yine kaybederse chp, yukarıdaki mesajından da anlaşılacağı üzere hala seçmeni suçlayacaksın. Yok tövbe billah Kemal yüzünden kaybetti seçimi demeyeceksin. E güzel kardeşim, erdoğanın götünün kılıyım diyen teyzeden farkını söylesene bana? Yav tuttu Abdullah gülü aday gösterdi 6lı masa. Kardeşim ciddi olarak soruyorum bak bunları, Abdullah güle oy atarken hiç yüzün kızarmayacak mı? La temeli aday gösterdi. Nasıl oy vereceksin temele?

demokrasi, sorgulamaktan aciz, kendi sorgulamadığı gibi sorgulayan adamları da yaftalayan cahil seçmenin olduğu ülkelerde işe yaramıyor.
Ya birader abdullah gül mü aday, temel karamollaoğlu mu? Türkçe diyorum ki adı geçen; kılıçdaroğlu, imamoğlu, yavaş, bu 3üne de okayim.

sen be istiyorsun peki güzrl kardeşim? Nasıl çiftliğe çevirmiş, chp bile kendini aştı, yıllarca halka inemiyor yeaa diye ağlıyordunuz, bak adam herkesi kucaklıyor, sadece izmirli sarışın emekli öğretmenleri değil. Çürük yumurta her yerde var, temizler geçer, temizleyemezse sonucuna katlanır, bağımsız yargı, sayıştay vaadi sunuyor adam, denetim diyor en azından. Ben yanlış yaparsam beni de yargılayacaksın diyor. Mevcut durumda böyle bir lüksümüz mü var? Allah böyle yönetmiyor doğayı

Egiş cikin su gurbetci akp sever beles tatil gayrimenkul imkanlari cart curt kafasindan.Hepsi öyle degil.
Gücünüz yetiyorsa araplara cemkirin...parsel parsel toprak satin alan.
Avrupa da HDP ve PKK ya destek korkunc bir durumdayken,ben niye ülkemin cikarini düsünmiyeyim?
Bazilari ülkeyi düsünüyor.
Yani yılda 2 hafta tatile gelip euro harcayıp, türkiye cennet geyiği yapıp, malum adama oy atan insanın benim gözümde çıkarcı kişiliğinden başka elle tutulur bir yanı yok, avrupa’da kuran yırtılmış, terör desteklenmiş gram umrunda değil bu insanların, terörün yuvası avrupanın kucağından kalkıp gelin o zaman ülkenize zorla tutan mı var? Bazılarının ülke umrunda değil, eurosuyla kaç ev yazlık alıp güzrl bir emeklilik yaşarım türkiyedenin derdinde, külahıma anlatın allah aşkına hahahha

arabını da istemiyorum, pakistanlısınu da suriyelisini de, beğenmediğiniz, içinizde yaşadığınız avrupada rahatsanız, türkiyeyi mülteci çöplüğüne dönüştüren, ülkeyi çok düşünen yerli liderleriniz katkısı.

Ya birader abdullah gül mü aday, temel karamollaoğlu mu? Türkçe diyorum ki adı geçen; kılıçdaroğlu, imamoğlu, yavaş, bu 3üne de okayim.

sen be istiyorsun peki güzrl kardeşim? Nasıl çiftliğe çevirmiş, chp bile kendini aştı, yıllarca halka inemiyor yeaa diye ağlıyordunuz, bak adam herkesi kucaklıyor, sadece izmirli sarışın emekli öğretmenleri değil. Çürük yumurta her yerde var, temizler geçer, temizleyemezse sonucuna katlanır, bağımsız yargı, sayıştay vaadi sunuyor adam, denetim diyor en azından. Ben yanlış yaparsam beni de yargılayacaksın diyor. Mevcut durumda böyle bir lüksümüz mü var? Allah böyle yönetmiyor doğayı
E güzel kardeşim. Okuduğunu anlayamıyor musun? Ben de sana diyorum ki; bu adam içindeki yolsuzlukları muhalefetken cezalandırmıyor? Bu adamdan iktidar olduktan sonra nasıl cezalandırmasını bekliyorsun? Konu içerisinde aday önemli değil diyor adam, bu kadar beyinsiz işte. O çürük yumurtaları şimdi temizlese zaten seçimi kazanacak. Seçimi kazanamamasının nedeni bu zaten. Çok basit değil mi kardeşim ya senin oyun zaten belli, Akplinin oyu zaten belli. Bu yüzden siz anlamıyorsunuz. Sizin için chp nin Akp nin kimi aday çıkardığı önemli değil. Siz her halükarda zaten bas ampüle bas altıoka muğagoyim diyecek adamlarsınız. 6 lı masa bugün Abdullah gülü aday açıklasın oyunu ona vereceğine kalıbımı basarım. Oyunu kazanması gereken adam sen değilsin 6 lı masanın. Kararsız seçmen. Mansur’u ekremi aday olarak bekleyen kararsız seçmen. Seçimi kazandıracak olanlar onlar.

Araplara ses çıkar diyor bir de, çıkarıyorum işte 20 yıldır chp mi yönetiyor ülkeyi? 20 yılda kim araplara sattı? Ses çıkarıyorum, oy vermeyecrğim bu adama diyorum, sen ne yapıyorsun araplara peşkeş çekilmesin ülke diye @Süreyya ?

Yav daha geçen gün kararsız seçmenin oyunun yine akp ye kaydığı yönünde anket sonuçları açıklandı. Adamlar kemalin aday olmasını istemiyor. Buna rağmen sen kemali aday gösteriyorsan, bunu destekleyip seçim kaybedilince suçu kemal harici herkeste arıyorsan kusura bakma kardeşim.

E güzel kardeşim. Okuduğunu anlayamıyor musun? Ben de sana diyorum ki; bu adam içindeki yolsuzlukları muhalefetken cezalandırmıyor? Bu adamdan iktidar olduktan sonra nasıl cezalandırmasını bekliyorsun? Konu içerisinde aday önemli değil diyor adam, bu kadar beyinsiz işte. O çürük yumurtaları şimdi temizlese zaten seçimi kazanacak. Seçimi kazanamamasının nedeni bu zaten. Çok basit değil mi kardeşim ya senin oyun zaten belli, Akplinin oyu zaten belli. Bu yüzden siz anlamıyorsunuz. Sizin için chp nin Akp nin kimi aday çıkardığı önemli değil. Siz her halükarda zaten bas ampüle bas altıoka muğagoyim diyecek adamlarsınız. 6 lı masa bugün Abdullah gülü aday açıklasın oyunu ona vereceğine kalıbımı basarım. Oyunu kazanması gereken adam sen değilsin 6 lı masanın. Kararsız seçmen. Mansur’u ekremi aday olarak bekleyen kararsız seçmen. Seçimi kazandıracak olanlar onlar.
Kardeşim benim gram s. değil kimin kazandığı, ben ideolojimin derdindeyim. Sokakta köpekten beter sürünenleri görünce güleceğim sadece

Ben aday önemsiz demiyom @Hatem
Kim olursa olsun oy vermeyecek adamın bu noktaya takılması samimi değil. Ha, Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermen diyen adam da zaten vermeyecek. Neyi tartışıyoruz. Bak ne diyorsun bi beş yılım daha yok diyorsun

Kardeşim benim gram s. değil kimin kazandığı, ben ideolojimin derdindeyim. Sokakta köpekten beter sürünenleri görünce güleceğim sadece

benim hiç skimde değil. ben dolarla maaş alan adamım. Mevcut iktidar sayesinde maaşıma her ay zam geliyor. Aynı şekil ben de güleceğim üüüü akp hükümeti şöyle böyle diyen embesillere. E y..m diyeceğim o zaman Kemal aday gösterildiğinde ses çıkarsaydın

Yani yılda 2 hafta tatile gelip euro harcayıp, türkiye cennet geyiği yapıp, malum adama oy atan insanın benim gözümde çıkarcı kişiliğinden başka elle tutulur bir yanı yok, avrupa’da kuran yırtılmış, terör desteklenmiş gram umrunda değil bu insanların, terörün yuvası avrupanın kucağından kalkıp gelin o zaman ülkenize zorla tutan mı var? Bazılarının ülke umrunda değil, eurosuyla kaç ev yazlık alıp güzrl bir emeklilik yaşarım türkiyedenin derdinde, külahıma anlatın allah aşkına hahahha

arabını da istemiyorum, pakistanlısınu da suriyelisini de, beğenmediğiniz, içinizde yaşadığınız avrupada rahatsanız, türkiyeyi mülteci çöplüğüne dönüştüren, ülkeyi çok düşünen yerli liderleriniz katkısı.

Diferansiyel hesabin kisitli mi tatlim?
Niye geliyoruz?
**Spam/Adversiting** Sean Connery nin patriotizmini göklere cikaranlar bize gelince ülkene dön.
Ben sana öyleleri yok demiyorum..var.
Bi bq bildiginiz yok..terörle mücadele etmiyolarmismis.
Ayir.Ben söylediklerini kendim adina kabul etmiyorum.

hiç birine oy vermeyip yurtdışına yerleşeceğim sjjsjs ne haliniz varsa görün umrumda değil .))

Diferansiyel hesabin kisitli mi tatlim?
Niye geliyoruz?
************** Sean Connery nin patriotizmini göklere cikaranlar bize gelince ülkene dön.
Ben sana öyleleri yok demiyorum..var.
Bi bq bildiginiz yok..terörle mücadele etmiyolarmismis.
Ayir.Ben söylediklerini kendim adina kabul etmiyorum.
E sen öyle değilsen sen kal o zaman yaşadığın yerde ne diyim ahah.

Ben aday önemsiz demiyom @Hatem
Kim olursa olsun oy vermeyecek adamın bu noktaya takılması samimi değil. Ha, Kılıçdaroğlu aday olursa oy vermen diyen adam da zaten vermeyecek. Neyi tartışıyoruz
Güzel kardeşim yukarıda da dediğim gibi önemli olan onların oyu değil zaten. Bu seçimi sana sadece kemali aday göstermemen sayesinde kazanacağın yüzbinlerce oy kazandıracak. Bak sadece kemali aday göstermeyerek hanene artı yazdıracaksın. E bu durumda Kemal fanlığı yapmak aday önemli değil demek hangi kafanın ürünü birader

Geri