Başkan adayı olmayan muhalefetin seçimleri kazanacağını açıklaması

🕒 Konu sahibi 21 saat önce aktifti
Araplara ses çıkar diyor bir de, çıkarıyorum işte 20 yıldır chp mi yönetiyor ülkeyi? 20 yılda kim araplara sattı? Ses çıkarıyorum, oy vermeyecrğim bu adama diyorum, sen ne yapıyorsun araplara peşkeş çekilmesin ülke diye @Süreyya ?
Hahah.
Arap dünyayi ele geciriyor.
Sanma ki CHP buna destek cikmayacak.
Saf misin?
Valla ben ulusalciyim...adimlarimi ona göre atiyorum.

Katlanmak zorunda değilsin, beğenmeyen inceye versin. Alternatifiniz de var, ama amaç aday beğenip beğenmemek değil, akpye oy vermeye bahane aramak ahhaha
Aynen kardeşim. O yüzden altılı masa kemali aday göstermesin diye götümü yırtıyorum değil mi? Kemâlin adaylığı en çok akp ye yarayacağı için aday göstermeyin şu adamı diye yırtınıyorum

Eğer diyorsanız: yanlış aday yüzünden (halkın iradesini yok sayarak) kaybederse muhalefet, neden ben mağdur olayım.
E iyi de senin hic bir potansiyel adayın karşı takımdan yüzde bir bile oy devsirecek durumda değil zaten.

Saflar net

Hahah.
Arap dünyayi ele geciriyor.
Sanma ki CHP buna destek cikmayacak.
Saf misin?
Valla ben ulusalciyim...adimlarimi ona göre atiyorum.
Ya sürü tamam, chp’nin araplsra ülkeyi peşkeş çekme ihtimalinr karşı, konti garanti 20 yıldır peşkeş çekenlere oy verelim, belki düzelirler 25. yılda .d şeytanca bir plan, hınzır seni

Zengin arap dünyayı ele geçiriyor, biz zengini de aldık çer çöpü de toplayıp içimize aldık

Eğer diyorsanız: yanlış aday yüzünden (halkın iradesini yok sayarak) kaybederse muhalefet, neden ben mağdur olayım.
E iyi de senin hic bir potansiyel adayın karşı takımdan yüzde bir bile oy devsirecek durumda değil zaten.

Saflar net
Bunu sana düşündüren ne? Onlarca bağımsız şirketin yaptığı anketler var Mansur ve Ekrem ikilisinden birinin aday gösterilmesi halinde altılı masanın oylarının arttığını gösteren. Sen hangi veriyle konuşuyorsun? Kaynak ne? Götün mü?

La sanki kilicdar aday olmasa oy yağacak sağdan CHP ye

Geçiniz

Bütün dediklerin bşrbiriyle çelişiyor sürü, bana arapların ülkryi ele geçirmesini istemediğin için chp’ye değil akpye oy vereceğini ima ediyorsun, ne yapacağımı soruyorsun bunun hakkında, cevabını alınca da beni saflıkla suçlayıp arapların her türlü her yeri ele geçireceğini söylüyorsun .dd

Bu geldiğimiz noktada hala kararsızlar varsa ve o kararsızlar aday beğenmiyorlarsa onlardan zaten hayır gelmez. Onlar değilmi geçmişte ya AKP'ye doğrudan oy vererek veya hiç oy vermeyip evinde oturarak üklenin bugünlere gelmesinde büyük payları olan. Bu ülke elini taşın altına koyan bireylerle kurtulur hüsnukuruntuluk yapanlarla değil. Sanki ortak adaya beğenmeyip oy vermeyince Tayyibten kurtulacaklar, ezilenlerle beraber onlarda ezilir.

Aynen kardeşim. O yüzden altılı masa kemali aday göstermesin diye götümü yırtıyorum değil mi? Kemâlin adaylığı en çok akp ye yarayacağı için aday göstermeyin şu adamı diye yırtınıyorum
Tamam gidin inceye oy verin, sağdan kaç oy devşirmiş ince? Ahah

Saflar net
camiye giden hacı tayfası ve başörtülü teyzenin imamoğlu demesini görmeyelim mi şimdi. imamoğlu'nun o kesimde karşılığı var.

La sanki kilicdar aday olmasa oy yağacak sağdan CHP ye

Geçiniz
Hayır sağdan oy devşirmek için diğer solcu adayı destekliyor ama abdullah gülü de bokluyor .dd hatemin sorunu zaten kendisinin ne olduğunun farkına varamamış, itiraf edememiş olması, harbiden benim ideolojim ne sorusuna kendi kendine sorsa cevap veremez, 20 yıllık yanlışı görüp, hala akpye oy vermek için bahane uyduran seçmen mastürbasyonu yapıyor sadece, akp kazanıp işler İyice boka sardığında “ama biz kılışdar olmasın” vicdan rahatlamsını yapmak için.

z kuşağı, millette karşılığı olan kitleleri peşinde sürükleyecek bir lider ve düzgün muhalefet. kendi seçmenine de güzel günler umudu verirsin, rakipten de oy alırsın.

Geri