BAŞARISIZ ORGANİZASYON

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Vergiyi hakkıyla ödeyen de işçi kesimi bu arada, bordro ile maaş alan. Bugün mahallenizde skndirik berber, kuaför, kahve falan varsa oturun konuşun bakalım, neleri vergiden düşüyor, kağıt üstünde nasıl zarar gösteriyor da vergi ödemiyor. Zihniyet bu, o 100bin lira kaçırabiliyor, büyüğü 100milyon lira, daha büyüğü milyarlar kaçırıyor, çalabildiği kadar çalıyor adamlar. Neden savunuyorsunuz bu insanları birader aklınızı mı yediniz aw?

Devletin kurumları devlete para bağışlıyor böyle bir rezalet dünyada daha yaşanmadı.daha geçenlerde 3 milyar tl hibe alan cengizkoyum holding aynı parayı bir lütuf gibiymiş yardım ediyor..

Vergiyi hakkıyla ödeyen de işçi kesimi bu arada, bordro ile maaş alan. Bugün mahallenizde skndirik berber, kuaför, kahve falan varsa oturun konuşun bakalım, neleri vergiden düşüyor, kağıt üstünde nasıl zarar gösteriyor da vergi ödemiyor. Zihniyet bu, o 100bin lira kaçırabiliyor, büyüğü 100milyon lira, daha büyüğü milyarlar kaçırıyor, çalabildiği kadar çalıyor adamlar. Neden savunuyorsunuz bu insanları birader aklınızı mı yediniz aw?
çünkü çalanlar onlardan olduğu için savunuyorlar.

milyonların çerez parası olarak ifade edildiği o sınıfla adam komşusunu karşılaştırmış .hadi o kişi tweete öyle cevap verdi, sen hiç mi sorgulamadın ibadeath, gelmiş burada paylaşıyorsun. bu adamlara neyi anlatıyoruz.

çünkü çalanlar onlardan olduğu için savunuyorlar.
Sümüğünü bile atmıyorlar bunlara ama savunmaya devam haha. Dinimi özgürce yaşayabiliyorum bu adamlar sayesinde varsın aç kalayım dese ağzımı açarsam şerefsizim ama yok yani kendine oy veren adam da fakirleşti hala eleştiri yok, yani kandırmışlardır falan dese ona da ok. Ama cengiz holdingi falan savunuyor adamlar ÇÜŞ ÇÜŞŞŞŞ ÇÜŞŞŞŞŞŞŞ

Yine yalan haber paylaşılmış.
Bizi de dolduruşa getiriyosun yosun

gib-deprem-yardimlarinin-vergiden-dusuldugu-iddialarina-acikl_e1366531.jpg
Ben direk gelir idaresinden aldim yaziyi :/
Vergiden düşecek oyle ya da böyle ala ala:/

Ben direk gelir idaresinden aldim yaziyi :/
Vergiden düşecek oyle ya da böyle ala ala:/
Hesap şöyleymiş. Mesela cem yılmaz bu yıl 100 bin tl kazandı 20 bin bağış yaptı. Vergilendirme 80 bin üzerinden yapılacakmış. Verdiği 20 bin liranın 16 bin lirası kendi bağışı, 4 bin lirası vergiden düşüyormuş.
Bu Almanyada da böyle. Deprem olmasına gerek yok. Herhangi bir derneğe yaptığın bağışı yıl sonu gelir vergisinden düşebiliyorsun.

Bu adamlar bu paraları bağış yapabiliyorsa neden vergiden düşüyorlar. Zaten bu miktarlar onların gözden çıkardıkları paralar. Ne gerek var

Bu adamlar bu paraları bağış yapabiliyorsa neden vergiden düşüyorlar. Zaten bu miktarlar onların gözden çıkardıkları paralar. Ne gerek var
Onlar düşmüyor. Sistemin kanunların işleyişi böyle. Muhasebe hesap tutarken gelirin , bağış kısmını girmek zorundalar. Vergi programı otomatik işliyor. He şöyle yapabilir, yıl sonu vergiden düşeni tekrar bağışlayabilir. Yani 50 milyon bağışlayan biri aslında 40 milyon bağışlıyor.

Onlar düşmüyor. Sistemin kanunların işleyişi böyle. Muhasebe hesap tutarken gelirin , bağış kısmını girmek zorundalar. Vergi programı otomatik işliyor. He şöyle yapabilir, yıl sonu vergiden düşeni tekrar bağışlayabilir. Yani 50 milyon bağışlayan biri aslında 40 milyon bağışlıyor.
Tamam da gider göstermek işletmeye kalmış bir şey galiba. Devlete yaptığın bağışın vergisini devlete ödetmek de ne bileyim

Çok ilginç bir geceydi .
Gercekten yurekten yardim yapanlar dışında gecenin özeti tam olarak bu oldu.

20230216_010141.jpg

Cengizi savunanlar? Cengizin söyledikleri? Hmmm....

En son 2020 de tv8 de yine siyah tshirtüyle Acun Elazığ depremi için milyonlar milyarlar topladı saatler içinde.
O para n’oldu?
Acun a ulaşabilsem soracağım ilk soru o olurdu.

İşte yardım böyle olur. Adamlar nihayet yardıma hazırmış. Henüz üzerleri bile tozlanmamış. Paralarımız öyle depoda, yada Banka'da yatıyor. Devlet herkezi bir yerlere yerleştirdikten sonra, bunlar yardım edeceklermiş. Ölen ölmüş, kalanı taşınmış, bunlar nihayet hazır.

8.230 Tweet

Yeni Tweetleri göster

İşletme profili resmi ve Profil fotoğrafını açar

Ahbap

@ahbap

Sevginin ve gerçeğin peşindeyiz
1f49a.svg
Ahbap Derneği resmi hesabı.

Sivil Toplum Kuruluşları ve Kâr Amacı Gütmeyen Kuruluşlar ahbap.org
Ocak 2017 tarihinde katıldı
87 Takip edilen
1,3 Mn Takipçi

Tweetler
Tweetler ve yanıtlar
Medya
Ahbap Adlı Kişinin Tweetleri​

İşletme profili resmi
Ahbap
@ahbap

·
17 Şub

Bu depolardan gün boyu, acil ihtiyaçlar için gece saatlerinde de dağıtımlar yapıyoruz. Böylece bölgedeki herkesin yardımlara yeterince ulaşmasını sağlamayı hedefliyoruz. Adıyaman ve tüm deprem bölgelerindeki desteklerimize hız kesmeden devam edeceğiz.

Bu Tweet dizisini göster

İşletme profili resmi
Ahbap
@ahbap

·
17 Şub

Ulaşabildiğimiz ve teyit ettiğimiz, barınma alanına ihtiyaç duyan insanlarımıza çadır temini gerçekleştiriyoruz. Çadırlardaki eksiklerini de gidermeye çalışıyoruz. Adıyaman’da bölgeye gelen yardımları sürdürebilmek adına mal yığma yerine dağıtım depoları oluşturduk. +

Bu Tweet dizisini göster

İşletme profili resmi
Ahbap
@ahbap

·
17 Şub

Ahbaplar olarak depremden etkilenen tüm bölgelerde olduğu gibi Adıyaman ilimizde de sahadayız. Adıyaman’da hem şehir içine hem de köylere, özellikle ulaşımı zor dağ köylerine arazi tipi araçlarımızla sürekli olarak temel gıda ve hijyen malzemeleri taşıyoruz. +

Bu Tweet dizisini göster

Ahbap Retweetledi

Haluk Levent
@haluklevent

·
16 Şub

Geçen hafta konuşmuştuk. Ahbap’a kripto ile para gelmiyordu.
@TheBullduck
bir fikirle “abi sana bir kripto para cüzdanı açalım” dedi. Geçen hafta açmıştık. 1 hafta içinde 4 milyon 800 bin dolar para birikti. Bana güvenip yolladınız. Paranın tamamını Ahbap a aktardım. Bilginize
1f64f.svg

Bu Tweet dizisini göster

Ahbap Retweetledi

Haluk Levent
@haluklevent

·
15 Şub

Adana depomuz hazır. Bölgeye lojistik desteği buradan sağlanacağız.
Resim

İşletme profili resmi
Ahbap
@ahbap

·
15 Şub

Ve zor günlerde yüzümüzü güldüren patili dostlarımızla etkileşimimiz sürüyor. Onların da ihtiyaçlarına karşılık vermek için çabalıyoruz. Yaşadığımız bu zor günlerin altından el ele kalkacağız. Ahbap Derneği olarak depremden etkilenen bölgelerimize destek olmaya devam edeceğiz.
Resim

Bu Tweet dizisini göster

İşletme profili resmi
Ahbap
@ahbap

·
15 Şub

Sürecinin devamlılığını sağlayabilmek adına elimizdeki tüm materyali farklı illerimizdeki depolarımızda, uygun şekilde muhafaza ediyoruz. Depremzedelerimizin, çocuklarımızın yanında ve onlarla omuz omuzayız. Manevi desteğimizi onlara her zaman hissettirmeye çalışıyoruz. +

Resim
Resim
Resim

Bu Tweet dizisini göster

İşletme profili resmi
Ahbap
@ahbap

·
15 Şub

Depremden etkilenen tüm illerde, her ihtiyaca kulak vermek için sahadayız. Yeme, içme ve hijyen konusundaki desteklerimiz akıcı olarak sürerken çadır yerleşimlerini geliştirmeye ve bu alanların ihtiyaçlarını gidermeye gayret ediyoruz. +

ZFyzjs3FFuzHW-Ou.jpg

Bu Tweet dizisini göster

Son düzenleme:
Geri