BAŞARISIZ ORGANİZASYON

Konu sahibi son olarak 796 gün önce görüldü
Mallarının zekatlarini verselerdi turkiyede muhtaç insan kalmazdı
Zekat 4 kısımdır.
1,
mahsul zekatı uşr da denir. 10 da bir ve 20 de bir.
2, her türlü ticaret eşyası 40 da bir
3, altın gümüş ve nakit para 40 da bir
4, dört ayaklı hayvan
Büyük baş ve küçük baş
Sayılarına göre
Ama darul islam da degiliz.
O yüzden kim ne kadar isterse,o kadar.

kemal-kilicdaroglu-turkiye-tek-yurek-kampanyasina-bir-maasin_dca77330.jpg

6 lı masa liderlerinin 1 maaş bağışlaması kendi taraftarlarına bir mesaj gibiydi.
VERMEYİN ! iktidar aciz kalsın başaramasın.
Cumhurbaşkanlığına oynayan bir adamın bu kadar az bağış yapmasının başka bir açıklaması yok. Çözemedim. Diğerlerini söylemiyorum bile.

kemal-kilicdaroglu-turkiye-tek-yurek-kampanyasina-bir-maasin_dca77330.jpg

6 lı masa liderlerinin 1 maaş bağışlaması kendi taraftarlarına bir mesaj gibiydi.
VERMEYİN ! iktidar aciz kalsın başaramasın.
Cumhurbaşkanlığına oynayan bir adamın bu kadar az bağış yapmasının başka bir açıklaması yok. Çözemedim. Diğerlerini söylemiyorum bile.
Çalmadığı için adam o kadar bağışladı napsın…..
bu arada yine söylüyorum, aday olma dedem.

Böyle bir haber mi yayınlandı? Bana kimse böyle bişey demedi. E devlette borçlar hala gözüküyor.
Gelir İdaresi Başkanlığı, deprem nedeniyle yapılan bağış ve yardımların vergi boyutuna ilişkin ayrıntıları açıkladı. Buna göre, Gelir ve Kurumlar Vergisi kanunu kapsamında Cumhurbaşkanınca başlatılan yardım kampanyalarına makbuz karşılığı yapılan ayni veya nakdi bağışların tamamı ilgili yıl vergi matrahlarının tespitinde indirim olarak dikkate alınacak.

seni, ilk ve son kez uyarıyorum... benimle alakalı kurduğun cümlelere dikkat et sevgili alpha. koca adamsın, sana üslubu ben öğretmeyeyim.
Senin uyarını yerim. Her mesajıma atla, mesajlarımı hedef göster, sabote et, cevabını alınca da sızlan. Yok öyle bir dünya. O zaman muhatab olmayacaksın birader !
Hadi şimdi 2.le ve muhatab olma.

Yani yüksek miktarda bağış yapanlara hırsız diyorsun öyle mi
hepsine değil elbette…
bu konuyu FBI gelse çözemez Alpha, şov için yaptıkları bariz ortada. Adam işçi statüsünde bir maaşını bağışladı.. Ümit Özdağ, Akşener vb siyasetçilerde aynı şeyi yaptı. Bağışın miktarı önemli değil ya hani, överek bahsedilen “Reis-i Cumhur” o bile maaş bağışlıyorsa yadırgamayacaksın. Herkes istediği miktarda bağışta bulunabilir. Ha 1 maaş bağışlar ha 8-9.

Gelir İdaresi Başkanlığı, deprem nedeniyle yapılan bağış ve yardımların vergi boyutuna ilişkin ayrıntıları açıkladı. Buna göre, Gelir ve Kurumlar Vergisi kanunu kapsamında Cumhurbaşkanınca başlatılan yardım kampanyalarına makbuz karşılığı yapılan ayni veya nakdi bağışların tamamı ilgili yıl vergi matrahlarının tespitinde indirim olarak dikkate alınacak.
Güzel haber. Sonuçta vergilerimiz de ihtiyaç sahiplerine gidiyor.

Niye yardimi bile KUTUPLASTIRIYORSUNUZ? NEDIR BU AYRIMCILIK?

Kim arkada oturursa otursun sunarsa sunsun bizene. Burda onemli olan depremzedelere yardim toplanmasi. Sunu bile becerip birlik olup beceremiyorsunuz. Ondan sonra su binanin boyle curuklugu su mutey. Bilmem muhendisligin su sorumsuzlugu. Bagis yardiminda boyle tutumlar suren gelir karsina boyle curuk curuk binalarida dizip gider. Yilani kucukken ezeceksin. Adaletsizligi heyerden baltakicaksinki buyumesin kusatmasin

hepsine değil elbette…
bu konuyu FBI gelse çözemez Alpha, şov için yaptıkları bariz ortada. Adam işçi statüsünde bir maaşını bağışladı.. Ümit Özdağ, Akşener vb siyasetçilerde aynı şeyi yaptı. Bağışın miktarı önemli değil ya hani, överek bahsedilen “Reis-i Cumhur” o bile maaş bağışlıyorsa yadırgamayacaksın. Herkes istediği miktarda bağışta bulunabilir. Ha 1 maaş bağışlar ha 8-9.
Haklısın. Fakat vekillerin daha çok bağışlaması gerektiği kanısındayım. Taş taşıyarak kazanmıyorlar o parayı. Partisi yok bu işin. Hepsi için konuşuyorum.

Geri