ibadeath
Elmas Üye
Siyasetten anlamıyorsunCHP akıllı olsa desteğini istediği partilerin diğer il ve ilçelerde onların lehine adayını geri çeker. Hep bana hep bana siyaseti buraya kadar.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Siyasetten anlamıyorsunCHP akıllı olsa desteğini istediği partilerin diğer il ve ilçelerde onların lehine adayını geri çeker. Hep bana hep bana siyaseti buraya kadar.
Senin siyasetten anladığın yalan, iftira, hırsızlık, algı,....Siyasetten anlamıyorsun
HDP lilerin Kürdistan demesi apo ya özgürlük demesi dokunmuyor mu sanaSenin siyasetten anladığın yalan, iftira, hırsızlık, algı,....
Ee yalan mı? Her HDP'linin hayali Kürdistan ve apo değil mi?Siyasetten anlamadığın o kadar belli ki ayni sözleri ısıtıp ısıtıp her başlıkta önümüze koyuyorsun kjkjkj
Resetle kendiniEe yalan mı? Her HDP'linin hayali Kürdistan ve apo değil mi?
Konu dağıtmakta üzerine yok. Ortağın HÜDA-PAR yani HIZBULLAH'da Kürdistan diyor neden susuyorsun? Gerçi sen şimdi bunu da inkar edersin.HDP lilerin Kürdistan demesi apo ya özgürlük demesi dokunmuyor mu sana
Hizbullah mı? Ben sana PKK diyorum sen bana olmayanı söylüyorsun şu an askerlere saldıran kim? Kafan çok karışık senin dem için PKK terör örgütü değil sen de mi onlarla aynı çizgidesinKonu dağıtmakta üzerine yok. Ortağın HÜDA-PAR yani HIZBULLAH'da Kürdistan diyor neden susuyorsun? Gerçi sen şimdi bunu da inkar edersin.
Bịrak bu ayakları tutmuyor artık. HÜDA-PAR kimi temsil ediyor ve Kürdistan demiyor mu? Kıvırmadan cevapla canım benim.Hizbullah mı? Ben sana PKK diyorum sen bana olmayanı söylüyorsun şu an askerlere saldıran kim? Kafan çok karışık senin dem için PKK terör örgütü değil sen de mi onlarla aynı çizgidesin
Sıkıldım bu muhabbetlerden Selo terörist mıdır değil midir bu soruma cevap ver yeterBịrak bu aakları tutmuyor artık. HÜDA-PAR kimi temsil ediyor ve Kürdistan demiyor mu? Kıvırmadan cevapla canım benim.
Sıkılịrsın tabiiki çünkü işine gelmiyor. Kürdistan diyen oratağı HÜDA-PAR beyefendiyi rahatsız etmiyor ama bana soruyor başka bir partinin Kürdistan demesi beni rahatsız edip etmediğini. Senin böyle bir soru sorarken yüzünün kızarması gerekir. Önce ortağına söyle, tabii rahatsız oluyorsan sonra başkasına laf at.Sıkıldım bu muhabbetlerden Selo terörist mıdır değil midir bu soruma cevap ver yeter
HÜDA-PAR in şöyle bir tane videosunu göster HÜDA-PAR mitinglerinde türk bayrağı varken, dem mitinglerine bak birde sende ki şey hesabı düşmanımin düşmanı dostumdurSıkılịrsın tabiiki çünkü işine gelmiyor. Kürdistan diyen oratağı HÜDA-PAR beyefendiyi rahatsız etmiyor ama bana soruyor başka bir partinin Kürdistan demesi beni rahatsız edip etmediğini. Senin böyle bir soru sorarken yüzünün kızarması gerekir. Önce ortağına söyle, tabii rahatsız oluyorsan sonra başkasına laf at.
Gazan mübarek olsun kjkjkjkjkj trolKusura bakma bizim siyasetimiz değişmedi PKK destekçilerine taviz yok barış ile değil savaş ile çözeceğiz
Noldu canım HÜDA-PAR'ın Kürdistan demesine bir laf bulamadın şimdi bu ayaklara mı yatıyorsun?Kusura bakma bizim siyasetimiz değişmedi PKK destekçilerine taviz yok barış ile değil savaş ile çözeceğiz
Sen ne taraftasin sol sağİba kaç sağdan soldan ortadan hoba
Bak koçum sadece ortağınız HÜDA-PAR Kürdistan demiyor yalakaların çocuklarının ömründen vermek istediğii bay Recep'de Kürdistan diyor. La yüzün de kızarmıyor demi.Kusura bakma bizim siyasetimiz değişmedi PKK destekçilerine taviz yok barış ile değil savaş ile çözeceğiz