Başak Demirtaş aday olursa İmamoğlu kaybeder

🕒 Konu sahibi 11 saat önce aktifti
Siyasetten anlamadığın o kadar belli ki ayni sözleri ısıtıp ısıtıp her başlıkta önümüze koyuyorsun kjkjkj

Konu dağıtmakta üzerine yok. Ortağın HÜDA-PAR yani HIZBULLAH'da Kürdistan diyor neden susuyorsun? Gerçi sen şimdi bunu da inkar edersin.
Hizbullah mı? Ben sana PKK diyorum sen bana olmayanı söylüyorsun şu an askerlere saldıran kim? Kafan çok karışık senin dem için PKK terör örgütü değil sen de mi onlarla aynı çizgidesin

Hizbullah mı? Ben sana PKK diyorum sen bana olmayanı söylüyorsun şu an askerlere saldıran kim? Kafan çok karışık senin dem için PKK terör örgütü değil sen de mi onlarla aynı çizgidesin
Bịrak bu ayakları tutmuyor artık. HÜDA-PAR kimi temsil ediyor ve Kürdistan demiyor mu? Kıvırmadan cevapla canım benim.

Son düzenleme:
Sıkıldım bu muhabbetlerden Selo terörist mıdır değil midir bu soruma cevap ver yeter
Sıkılịrsın tabiiki çünkü işine gelmiyor. Kürdistan diyen oratağı HÜDA-PAR beyefendiyi rahatsız etmiyor ama bana soruyor başka bir partinin Kürdistan demesi beni rahatsız edip etmediğini. Senin böyle bir soru sorarken yüzünün kızarması gerekir. Önce ortağına söyle, tabii rahatsız oluyorsan sonra başkasına laf at.

Sıkılịrsın tabiiki çünkü işine gelmiyor. Kürdistan diyen oratağı HÜDA-PAR beyefendiyi rahatsız etmiyor ama bana soruyor başka bir partinin Kürdistan demesi beni rahatsız edip etmediğini. Senin böyle bir soru sorarken yüzünün kızarması gerekir. Önce ortağına söyle, tabii rahatsız oluyorsan sonra başkasına laf at.
HÜDA-PAR in şöyle bir tane videosunu göster HÜDA-PAR mitinglerinde türk bayrağı varken, dem mitinglerine bak birde sende ki şey hesabı düşmanımin düşmanı dostumdur

Yıl olmuş bilmem kaç siyaset level atlamış bunlar hala laga luga kjkjkj

Kusura bakma bizim siyasetimiz değişmedi PKK destekçilerine taviz yok barış ile değil savaş ile çözeceğiz

Kusura bakma bizim siyasetimiz değişmedi PKK destekçilerine taviz yok barış ile değil savaş ile çözeceğiz
Bak koçum sadece ortağınız HÜDA-PAR Kürdistan demiyor yalakaların çocuklarının ömründen vermek istediğii bay Recep'de Kürdistan diyor. La yüzün de kızarmıyor demi.

DEM Parti’nin aday çıkarmaması için CHP’nin yaptığı bir şey var mı? “Ama oyun boşa gider, şu kazanır, bu kaybeder” saçmalığını bir kenara bırakırsak… Karadenizli, ANAP kökenli, Laz müteahhit seçimde kazanacak diye parti niye kurumsal kimliğinden, tabanından, siyasetinden vazgeçsin ki? Siyaset çıkarlar ilişkisiyse, kim ne verecek kim ne alacak diye sormak kadar olağan bir şey var mı…

Geri