Sen herkesin gonlunde kültürün, yeteneklerin, kişiliğin ve nicesiyle taht kurmus birisin. Ben şimdi kimsenin şahit olmadığı yalnızca benim bildiğim ve yaşadığım bir şeye değineceğim. Fulya denildiğinde aklımda uyanan ilk şey duygusallık denilen kavramın ince çizgileri. Maneviyatı uç noktalarda sınırsızca yaşayan, tüm güzel duygular için yapamayacağı hiç bir fedakarlık olmayan yüce bir yüreğe sahip. Eğer Fulya tarafından seviliyorsanız şanslısınızdan ziyade yandınız diyebilirim. Sevginin, kıymetin bin bir türlü halini bir cirpida asilar ruhunuza, neye ugradiginizi sasirirsiniz. Onu sevmek, onu tasımak kolay degil, hiç degil.. İcine kapanislariyla aslında ne kadar özel biri olduğunun farkında o da. Bir gün onu mutlu etmeyi kendine görev bilmiş bir yiğit varsa ona ufak bir nasihat vereyim. Bu kızı sevmeye besmeleyle basla, diger turlu isin icinden cikabilecegini sanmıyorum.
Seninle aramızdaki dostluktan ziyade gonul bagina deginmek istiyorum. En kotu anımda arar bazen içine doğmuş gibi, sesindeki neşeyle neşelenirim bir anda. Bazen benim duygularımı, duygusu bilip üşenmez oturur ağlar. Böyle de sağlam bir yüreği vardır işte. Fazla detaya girip nazarlık duruma gelmek istemiyorum. Tek diyebilecegim, hayatımda kazandığım en güzel şeylerden birisin. Sana hüzün değil, mutluluk yakışır. En kısa zamanda bitmek tükenmek bilmeyen tebessümlerine şahit olmam dileklerimle..