Barfi

Konu sahibi son olarak 2608 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kayıplarda mı kimlik mi değiştirdi anlamadım ama iyiydi iyi :D

Ya bizim kitap hırsızı imiş yaa.
Bende diyorum neden anımsayamadım nickini..
Vefat eden birinin üye sözlük konusundaki bütün mesajlarını okudum. Mesajları ile fazlasıyla hüzünlendirdi beni.
Değer vermesini bilen biri kesinlikle. İnsana değer..
Ayrıca insanı nasıl mutlu edeceğini biliyor ;p

Durgunluğunun neşeye bürünmesi dileğiyle. (:

dobra dediydim yakıştı bence bu kıza dobra kelimesi :D az buçuk muhabbetimiz var eğlenceli ve iyi biri gülmeyi seviyor şakadan alıyor bu bizee yeter :D

Ya bu kız nasıl kız ya bi insana bir defa konusmayla bu kadar ısınabilirsinn bu kadar ;
Tatlı
Seker
Bal
Reçel
Çikolata
Beyaz çikolata
Sütlü çikolata
Bitter demiyim o acı oluyo az :asd:

Yerim seni yerim güzel yüreklim cok dobradır lafıda cuk oturtur :cee: allah o güzel gönlüne göre versin bitanesi cok seviliyosun sende:srl:

Suray kotu seyler yazsam siliyorlar ya neyse ovcem yine.
Cizgisini hic bozmuyor
İsyankar styleee takiliyor
Ve akil vermeyi seviyor sanirim bunu pek yapmasin neyse hayirli iftarlar

Sen herkesin gonlunde kültürün, yeteneklerin, kişiliğin ve nicesiyle taht kurmus birisin. Ben şimdi kimsenin şahit olmadığı yalnızca benim bildiğim ve yaşadığım bir şeye değineceğim. Fulya denildiğinde aklımda uyanan ilk şey duygusallık denilen kavramın ince çizgileri. Maneviyatı uç noktalarda sınırsızca yaşayan, tüm güzel duygular için yapamayacağı hiç bir fedakarlık olmayan yüce bir yüreğe sahip. Eğer Fulya tarafından seviliyorsanız şanslısınızdan ziyade yandınız diyebilirim. Sevginin, kıymetin bin bir türlü halini bir cirpida asilar ruhunuza, neye ugradiginizi sasirirsiniz. Onu sevmek, onu tasımak kolay degil, hiç degil.. İcine kapanislariyla aslında ne kadar özel biri olduğunun farkında o da. Bir gün onu mutlu etmeyi kendine görev bilmiş bir yiğit varsa ona ufak bir nasihat vereyim. Bu kızı sevmeye besmeleyle basla, diger turlu isin icinden cikabilecegini sanmıyorum.

Seninle aramızdaki dostluktan ziyade gonul bagina deginmek istiyorum. En kotu anımda arar bazen içine doğmuş gibi, sesindeki neşeyle neşelenirim bir anda. Bazen benim duygularımı, duygusu bilip üşenmez oturur ağlar. Böyle de sağlam bir yüreği vardır işte. Fazla detaya girip nazarlık duruma gelmek istemiyorum. Tek diyebilecegim, hayatımda kazandığım en güzel şeylerden birisin. Sana hüzün değil, mutluluk yakışır. En kısa zamanda bitmek tükenmek bilmeyen tebessümlerine şahit olmam dileklerimle..

Bazıları vardır aralara seneler girer mesafeler olur aralar açılır hiçbir şey eskisi gibi tadında olmaz.Ama biz seninle öyle değildik hiç bir zaman yeri geldi sen yoktun yeri geldi ben yoktum görüşmedik aylarca ama herşeye rağmen ilk günlerdeki gibi olduk.Yeri geldi bana arkadaş oldun yeri geldi dost oldun yeri geldi abla oldun İYİKİ VARSIN FULYAAA :O

Çok Önceden görürdüm gitmişti geri gelmiş bir iki sohbet sonucu diyorum ki
Milletle uğraşmayı sevip tartışmacı veya onlarla alay edebilir dobra kızımız :D bunun yanında harbi kızdır kötü gün dostu olabilecek biri üniversiteyi kazanırsa mutlu olacağı kesin gönlünce olsun :D

Deli doluluğuna şapka çıkarırım.d

Eh be kadın Kaç tane nick değiştin sen öyle ?:p
1 ay önce Sakarya da görüştük. Deli dolu sevimli hatun.
Ne kadar uzun zamandır tanıyorum ben bile hatırlamıyorum. O kadar eskidi (yenisini almak istiyorum) :p
Iyi hoş kadın ama biraz depresif kurtulsa çok seversiniz aslında. Ya da sevmeyin ben severim cancağızımı.
Öperim seni ballarindan.
Saygılar.:cici:

Barfi'ye, barfi git barfiks çek diyesim geliyor. kendimi bundan alamıyorum. hoş görünmediğini biliyorum ancak olmuyor. bir türlü frenleyemiyorum kendimi. bütün bunlara rağmen bana uyuz olmaması ya da uyuz olduğunu belli etmemesini ancak yüce bir gönüle sahip olmasıyla açıklayabiliyorum.

Sanatçı ruhlu insanları seviyorum.
Güleç sevecen yaratıcı özgün ..
Bunlar gitgide az rastlanır özellikler halini alıyor ne yazık..
Doğallığıni ve samimi halini de ekleyince
işte size Barfiiiii :D

Gönlü güzel onun gönlü güzel gönlü güzel olmasaydı kırılmazdı , yazmazdı. Diyorum ya işte GÖNLÜ GÜZEL ONUN.

Psikolojisi bozuk bir üyeydi.. Sürekli kavga sürekli agresiflik derdi evlenmekmiş meğer :D
Annesi ile olan kavgalarını depresyonlarını forumda anlatıp duruyordu :D
Evlendikten sonra baya farklılaşmış :D
Kocasını da forumlardan arayıp bulmuş :D

Forum oyunlarında her gün ayrı takotlıyor ayrı gömüyordum bu hasta arkadaşımızı :D
Kısaca çok itici bir tip .d Allah korusun bu tiplerden tüm erkekleri :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri