Barfi

Konu sahibi son olarak 2600 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ruhunun sokaklarında yaşanmışlık barındıran ve o yaşanmışlıkları süzgeçten geçirip, kalemini ustalıkla konuşturan ruhu güzel bir insan @HaSsNicktir
hayat sana ne getirirse getirsin sen hep gülümse

sapığımdır kendisi bugün tanışmamıza rağmen :zuha: yarında buluşcaz nasipse benim doooğooommm günüsümü kutlicaaz lemandayız atlayın gelin sakaryadakiler :D nasıl içten samimi biridir bu bal pötürcüğüdür :D iyiki var tüm gün yüzümü güldürenim :D hııı yarın daha kitapçılarıda çıldırtcaz beraber :zuha:

Hisli hatun, çok severim.. Bir ara yine didik edeceğim yazılarını... Az daha hüzünleneyim hele, ilk ağlama seansımda yazılarındayım.. : )) Güzel gönlüne selamlar hatun..:kiss:

düşünceleriyle söyledikleri uyuşmayan birisi.( oyle insani da sevmem.) cok bunalım , hayat nesesi yok. mutlu ol.

Bir Ara Sohbetimiz Olmuştu,
İyi ve Şiir Sever Biri..

Mutluluk Şiirlerine de Yer Vermeli..
Bence Olmayacak Birşey Değil..

Daima Mutlu Olursun Umarım..

Bu yıl bitince umarım yine eski sağlığına kavuşursun hastanesiz bir yıl seni bekler..Sağlıktan ötesi yalan yine eskisi gibi sağlıkla seni burada görmek istiyorum kitap manyağı insan.. :p Az kitap oku hastanede bile kitap doldurmuşsun ben ömrümde bu kadar okumamışımdır uzun lafın kısası danışmadan bekleniyorsun en kısa zamanda..

Hastalığı konusunda geçmiş olsun diyorum.
Gelelim yorumlarıma melankolik bir yapıda olmamıza rragmen aramızda dağlar kadar fark var. Güçlü insanları severim fakat kendisini güçlü bulmuyorum. Yaşadıklarını tüm elalemin bilmesi bana gore enbuyuk güçsüzlük belirtisidir.insanlarla muhabbet bu şekilde kurulmaz. Bu seviyeye gelebileceğin insanları seçmesi gerektiğini düşünüyorum zira seçici olma konusunda da pek başarılı bulmadığım kişilerden. Bu durum çok güven sorunu acar benden demesi. Akıllı adımlarla daha kolay huzurlu bir hayat gecirecegine eminim.

İnsanların düşüncelerine vede beynine hüküm sürmek mümkün olmaz..
Bir insanı tanımadan ön yargıyla bakmamanın nedemek olduğunu öğretten kişidir diyebilirim..
Onun vesilesi ile eski ye nazaran daha ön yargılıyım tanımadığım insanlara.
Onu tanıyıp derinliğine indiğiniz vakit , muhabbetinin tadına vardığınız vakit ,
ne denli ince düşünceli güzel yüreğe sahip olduğunun farkında olmamak içten bile değil.
Yaşanmışlıklar vede hüzün dolu sıkıntılar herkezde olduğu gibi kendisinde de mevcut ,
buda depresif melankolik bir yapıdaymış gibi görünmesini yansıtıyo , ben inanıyorum günün birinde hepsinin bi kenarda kalacağına vede yazılarına melankolik değilde duygusalığını hat safhada tutarakta etkileyeci yazılar çıkaracağına , onda bu ışık var..

Hiçbir zaman kendimi tam yansıtamadığımı düşünmedim hayata , ama genede hep eksiktim..
Belkide hayat'a ve İnsanlara güvenmediğimden değil güvenmek isteyipte güvenimin sarsılması.
Yada bazı şeyleri görememdendir. Ama şunu istemişidir hep ve yapmışımdırda.
Ben hayatı ve İnsanları bana gösterdikleri gibi kabullenmem Içlerindeki ıssız duyguları keşfetmek isterim . Bunu çoğu zamanda başardım.. Bunu kendim içinde istediğimde ise çokmu şey istemiş oluyordum.? Bu keşif bir güven gösterisi değilmidir.? Senin için çaba gösteren kişileri görmek..

İşte hepsini kendisinin üzerinde bulundurmuş olduğu karakteri bana tüm samimiyetiyle şu vakitte kadar gösterdi sağolsun.. Ne diyeceğim sana biliyormusun gökmavisi gözünle değil sol yanının gözlerini açaraktan bu yazdıklarımı o köşene bi şırınga misali kılcal damarlarına işle olurmu.
Karanlık günlerin aydınlık günleride var önünde hemde..
Hayallerin var umutların var , bu nankör hayata dair..
iyi bir insan olmak herzaman iyi bir insan olarak anılmak..
yapmak istediklerin , hedeflediklerin var.
Bunlar için çabalarken daha kötü olmaca melankolike bağlama.
Kendini tüketmece Ruh'en yok olmak yok.
Kimse bilemez senin içinde neler yaşadıgımı ? kim . Ama insanlarada kızma herbirine haklısınız de günün birinde kim haklı kim haksız illaki belli olur..
Şairin dediği gibi "tükenmişdi inancım bu nankör hayata dair " Gelirmiydi tekrardan hayata olan güvencim İnsanlara Olan inancım misali..

Nediyorduk az insan çok huzur.
Güzel yüreğine sonsuz saygılar , o yüreğine iyi bakmak boynunun borcu.

Ozlemin tarifi yok cok ozledim melegim. Gel artik :öp:

Canım o benim canımmm. :*
Ayy heyecan yaptım şimdi bak. :p

tumblr_leqneeFJQ51qcakwmo1_500.jpg

Bak çok cici bunlar. :*

Elinde büyüdüm bu kızın, 15 yaşındaydım bu Tatlılıkla tanıştığım zamanlarda.
Benim her halimi Ablamdan sonra en iyi bilen kişidir kendileri.
Fulya'yı bir cümleyle anlat deseler; Sanal alemin EN DELİKANLI HANIMEFENDİSİ derim. :p :D
Forum da güvenebileceğim bir kaç kişinin en başında yer alıyor kendileri.
Çok daha önce nasıl bir duruşu varsa hala da aynı duruşu sergilemekte.
Siyaset deyince aklıma en birinci kişi olarak o gelmekte. :p
Duygu, Düşüncelerini rahatça ifade edebilme konusun da kimse onun eline su dökemez.
Ayrıca bugünkü o saç rengini görünce Aşık olduğum kişi bir yandan da. :p

10635918_729070327170361_8359947260708976201_n.jpg

Bizi buldum. :hello:

Sohbetine doyum olmuyor gerçekten.
Hani bazen birileriyle konuşmak isteriz ama konuşacak konu bulamayız ya hani, Biz de öyle bir durum yok. Her konu da konuşuruz biz. :p
Konuştukça beni rahatlatan, Beni sıkılmadan dinleyen Güzel Yürekli Ablam Seviyorum seni çoook.
Son zamanlarda beni dinleyip, anlayan tek kişi.
Genel de sustuğumuz zamanlar, ders çalışmaya başladığımız zamanlar olur. :p
Benim ablam da çalışmaya başladı, İstediği bölümü kazanıcak hayırlısıyla. :*
Sevgisine çok sadık kalabilen, Çokta güçlü bir Bayan.
Senin gibi olucam ben de. :oy:

[YOUTUBE]D-2TTvADZHU[/YOUTUBE]
Şerbet diye, zehirde versen ..
Baaalll derim ..
Sen bir AY’SIN, Bil bunu!! :p

Yaa of yine geldi aklıma o tatlı sesi.
O güzel sesi yerine gelsin tekrardan, İlk işim ondan şarkı istemek olucak.
Benim için söyleyecek, Bana özel!!

Gerçekten her konuda rahatça konuşabildiğim,
Yerinin çok ayrı olduğu,
Herkesten farklı gördüğüm,
Hayatım da iyi ki var dediğim,
Çok çok sevip saydığım,
Örnek alabileceğim,
Bambaşka biri o.
Ne söylesem de az kalır, Birtanemsin sen benim.
:hö::hö: Öptüm seni Fulya Ç. :kiki:

Allah’ım o güzel yüzünü hep gülümsetsin Minik ağızlım benim. :p (Utanma :p)
Varlığıyla beni mutlu eden İsyankar Bayan sen hep mutlu ol. (Sana hüzünlü olmak yakışmıyor.)
İnşAllah ikimiz de istediğimiz bölümlere yerleşir, İkimiz de hayırlısıyla üniversiteli oluruz.
O güzel sesinden şarkı dinlemek nasip olur inşAllah en yakın zamanda. :şirine:
Sana en büyük Dua bence; İlerde senin gibi bir kızının olması.
Çok mutlu olabileceğin, Her zaman yanında olup seni dinleyen, Her konuda sana saygı duyan, Güven veren, İlgili, Biraz da şairane ruhlu bir eşin olur hayırlısıyla inşAllah.

Sevme kimseyi, Sadece beni sev tamam mı? :dyg:
Enişte falan da istemiyorum bak, Kıskanırım!
Sıpa’n seni çooooooooooooooooooooooooooooooook seviyor, Hepte sevicem yaşadığım sürece. :opucuk:
İyi ki tanışmışız, İyi ki varsın.
Hepte var ol Ablacım. :srl:
Seni sevmeyen ölsün be !!

tumblr_static_tumblr_static_filename_1280.jpg

Hangi ortamda tanıştıgımı bilmiyorum ezelden beri telefonmda numarası kayıtlı kitap kurdumuz :hih:
Ne zaman gitsem derdimi dinler gıkını çıkarmaz.
Kalemi çok sağlam. :dyg:
Dualarıma ortak ettiğim hatun..
Zor şeyler bitti, gitti
Bundan sonra gülmek zamanıdır. :hello:
Değerlisin Dostum :cee:​

Yuregi temiz'im..
Cok guclu cok sirin cok taptatli birisi.
-ben gibi odundan bu sozler nasil cikiyorsa :p
Her konuya duyarliligi,tavirlari,yorumlari her seyi on numara bes yildiz fuly'm..
Eskilerden eskimeyen can..
Gucunu Rabbim hic kaybettirmesin.(amin)

Uzun oldu ama buldum seni. foruma gel diyorsun ama akıl edip nickini sormuyorum. Kitap hırsızı görünce senden başkası olmayacağını düşündüm ve yanılmadım. Beni buraya çağırıp sonra seni bulamamak çok acayip bir şey nedense.
Yıllardır tanıyorum seni ama ilk defa kırgınım sana. Telefonun kapalı N feysin kapalı ve en yakın arkadaşlarına ulaşıyorum hiç biri bilmiyor bir şey , onlarda bana ulaşıp soruyor. Bu sefer olmadı kitap kurdu. iyi olduğunu bilsem , bir kez sesininduysam belkide rahat edeceğim. Betül elif bunlarla görüştüğünü halde sanal olmayan arkadaşların bile senden haber alamıyor ve ben deliriyorum böyle olunca. Tamam zor günler geçiriyordun, hastalığının tekrardan yenilenmesi vesaire seni iyice kötü etti biliyorum ama bir haber verseydin keşke. Haftalardır ulaşamıyorum. Olurda gelir bunu okursan bana ulaş. Iyiyim de ve yine git. Ama iyiyim de.

Gittin herkesi sildin, ama neden yaptığını biliyorum.
Her zaman değerli ablam olarak kalacaksın.
Seni seviyorumm. :*

Alınabilecek en güzel nicki kaptırdığım güzel insan.
Epeydir foruma doğru düzgün uğramıyordum, merak ediyorum nasıldır iyi midir. ^^

Fulya'yı nasıl anlatsam ki size. Öyle farklı bi dünyası var ki onun. Tanıştığım hiç bir insana benzemiyor. Burcumuzdaki benzerlikten mi. Yoksa hayatı derinden sezinleyen o iç dünyasından mı bilemiyorum. Ne desem anlıyor bu kız. Hiç kasılmıyorum onunla konuşurken. Onun gibi bi sırdaş edindiyseniz asla kaybetmeyin. Sonrasında düşman bile olsanız asla sırrınıza ihanet etmeyecektir. Buna gerçekten gönülden inanıyorum :)
Forumda ilişki durumu güncellemene göre onu da söyleyebilirim artık .p Son zamanlarda yaşadığı olumlu değişimlerin bir çoğunu ona bağlıyorum ben. İnşallah hiç ayrılmayın siz. Güzel yüzün hep gülmeli senin. Asık surat hiç yakışmıyor bikere sana :ofkelendim: :hih: Arada yine uğrarım buraya eklemek istediğim bir şey olduğunda. Neşe'yle ve huzurla kal güzel dostum :hello:

Metalblood sayesinde bi nevi tanismisligimiz oldu iyi bir kizdir dedi ve tanismak kararina geldim.
Ve iyikide de tanistim kendisi cok cok iyi bi kizdir. Sirr saklamasini bilendir gercekten de.
Pek cok tanismisligimiz yoktur ama tanidigim kadariyla temiz kalpli biridir. Sevdim kendisini.
Ileride daha iyi tanidigimda daha iyi yorumlarimi yazarim bu gunluk bu kadar :srl:

Ah Kitap Hırsızı...
Klavyesi senin gibi sağlam basan,lügati geniş,kelimelerle dost olan onları anlayan bir insana, ne desem hangi güzel cümleleri kursam kafi gelir ki ?
Özel bir kalbin var senin ona iyi bak lütfen...

Kitap Hırsızı nickinin anlamını tam anlamıyla taşıyor. Forumun tüm kitaplarını o çaldı. :p
Forumun en sevilenlerinden.
Bu aralar sağlık sorunu yaşıyor. İnşAllah en yakın zamanda eskisinden daha da iyi olucak.
Seviliyorsun. :dyg:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri