selam ben malumat. aura'nın hesaptan giriyorum.
bugün bu konunun linki atıldı da bana, baktım herkes bir şeyler yazmış, olayların odak noktasındaki kişi olarak ben de bir iki kelam etmek istedim. evet burada bir ton insana salça oluyorum. buraya bunun için giriyorum zaten. forum oyunlarındaki, "üsttekiyle asansörde kalsan ne yapardın" gibi konularda takılacak kadar delirmedim çok şükür.
insanlara bulaşırken müslüman ya da ateist diye ayırmıyorum kimseyi. bu algı bazı arkadaşlara ne zaman, ne ara gelişti bilmiyorum ama, birine bir şey söyleyince hemen islamiyete saldırıyomuşuz gibi algılanıyor. değişik bi kafa örneği.
banlandığım konuda, "kusursuz olan islam'dır, müslümanlar değil" diye bir resim paylaşılmış. her seferinde neden islam'ı bombaladığımızı düşünüyosunuz peki? "sen"i eleştiriyor olamaz mıyım? yüksel, "bi insan forumda neden dua eder" diye bir konu açtı, hemen "din elden gidiyor, kafirler" diye karşı atak yaptınız.
yeni gelen arkadaşlar, bu forumda "ateistler bizim konularımıza yorum atmasın" diyen insanlar gördük, haberiniz var mı? bi tanesi çıkıp tepki gösterdi mi? hoşgörü dininin mensubusunuz, ben ateist olmamama rağmen o tutumdan rahatsız oldum be, el insaf.
banlandığım konuya gelelim. orada kimseye hakaret ya da küfür etmedim. banlanmamı gerektirecek hiçbir şey yapmadım. climax'ın dediği gibi izahı olmayanın mizahı olur. lal muazzam bir ayar yemişti, verdiği cevap "her şeyi çarpıtmaya çok meraklısınIZ" oldu. allah aşkına, neden muhattabına cevap vermek yerine, birçok kişiyi katıyor olayın içine bi cevap verin?
ben de alıntı yaparak tiye aldım kendisini. yine tekrarlayayım, hakaret falan yok. bana "kes sesini" demiş kendisi. hakaret yok yine benim tarafımdan. bir tanesi "yazık yazık...." yazmış, bi ton kişi mesajını beğenmiş. bi tanesi, "arkadaşın ne olduğunun farkındayız zaten" yazmış hatrım kalır'a, beni kastederek. onlardan birini uyardınız mı herhangi biriniz? hayır tabii ki.
bütün bunları yazan üyeler her zaman mağdur edebiyatı altında korunuyor da, benim bu yazılan mesajlardan rahatsız olabileceğim neden düşünülmüyor? ben kimseye hakaret etmemişken banlanıyorum da, bana "kes sesini" diyen kadına neden herhangi bir şey yapılmıyor? climax'ı tehdit eden adam müslüman olduğu için mi onu değil de climax'ı banladınız? aynı şekilde birkaç gün sonra yüksel'e de aynı tavırı takındı. benim, hepinizden biraz daha "cıvık" olmam süresiz ban sebebi oluyorken, o arkadaşın üyeleri tehdit etmesinin cezası nasıl oluyor da 14 gün olabiliyor?
he bi de ben banlandıktan sonra "insan olmayı öğren önce" falan yazılmış ki onlara hiç girmiyorum.