Ban'a Karşı Dimdik

Konu sahibi son olarak 10 gün önce görüldü
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyeceğim o ki; banın her türlüsüne karşıyız, kimse banlanmasın, susturulmasın.

2h4ygly.jpg

bugün sana yarın bana, ayrım yapmadan, banlayanın karşısında :D

uyu sen forumbahane uyu !!!!11!1!1bir!!

kurallar belli burada bir topluluk var, bende ban olayını tasvip etmiyorum lakin kurallara uymayan ve uymamaya ısrar eden olursa başka çare bırakmıyolar, seviye korunduğu sürece ban olacağını zannetmiyorum.

Eğlenceli bir çalışma olmuş ..
Herkesin öz eleştirisini yapması lazım ..

aynı fikirde olmadığım anlarda yazdıklarımı hakaret olarak alma eğiliminde oluyor bazı arkadaşlar.hatta düşünebiliyormusunuz "sana göre yanlış olan konuya yorum yapma" demiş bir arkadaşım.her sıcak tartışma çıkan konuyu "gerginlik çıkmasın" diye kilitleyere ne demeli.yahu Allah aşkına.burada kimse birbirini vuracak falan değil.elbette karşıt fikirli arkadaşımın konularına daha sık yazacağım.münazara budur.isterseniz bana bir rol biçim size onu oynayayım.o pencereden bakayım.çok iyi bir akgenç trolü olabilirim.yada Marksist bir üniversiteli...liseli tiki bir kız..bence tartışmaktan korkmayın.bunu bir oyun olarak alın.ya hu Müslüman! Elini vicdanına koy.sadece günlük burç yorumlarını okumak için yada "üstteki üye seni öpse ne yaparsın" tarzı forum oyunları için mi burdasın.keyfinize ve eğlencenize bakın.kaliteli yaşayın.hayatı yaşamaya değer kılın..özgür olun ve güçlü hissedin.yeniden yeşertmek için budamak gerekiyorsa budayın..yangının yayılmasını önlemek için kontrollü yangınlar çıkartılır bilirsiniz.her yangın kötü amaçlı değil..yoksa bana ne.dünya yıkılacak Bi ben mi altında kalıcam :) hepinizi sevgiyle selamlıyor yanaklarınızdan mıncırıyorum :)

Bu konudan dertli biri olarak uzun ve cok uzun bi yazı yazacağım usenmeyip

Karşıt görüşte ki arkadaşlar öyle bir savunma içinde yorumlar yapıyorlar ki sanırsınız hiç suçları yok !
Sanki forum yöneticileri " kaşının altında gözün var " diye banlıyorlar ..!
Münazara münazara da münazaranın bir ahlakı olmalı ..
İnançsız ya da inancı zayıf arkadaşlar inançlı arkadaşlarla tartışırken " aşşağılama- dalga geçme, makaraya alma,ironi vb " tavırlarında yazıyorlar .. Kendilerinin hassas olmadığı bir konuda karşısında ki insanların hassasiyetini anlamıyor ya da anlamak istemiyorlar ..

BU FORUMDA HANGİ ATE'ye " inanacaksınız ulan " diye baskı yapıldı ..?
Kime " Bre zındık tekbir getir " dayatması yapıldı ..?
İstenilen şu ( aslında pekala farkındasınız ) ; İnançlı arkadaşların değerleri konusunda fikrinizi belirtirken azıcık saygılı olun .. Burada onlarca mesaj çıkartabilirim aşşağılama konusu olan ..

Bi de bazı arkadaşlara istinaden yazıyorum ; " İlminiz olmadan fikriniz olmasın "
Karşınızdaki ile dalga geçme özgürlüğünü sonuna kadar kullanırken, karşınızda ki o özgürlüğü kullanmayı ve nefsini şişirmeyi tercih etmek yerine şikayet butonunu kulanıyor ki HAKKIDIR ..

Eğer siz münazaralarda saygı sınırları içerisinde fikrinizi ifade edebilirseniz sorunun otomatikmen ortadan kalktığını fark edeceksiniz ..

gereksiz ban atan yöneticleri kınamakla birlikte yönetici gibi düşünmedigi icin ban yiyenlerin yanındayiz
#direnbanlıüye

Bence banlar gereksiz yere atılmıyor hatta fazla bile müsamaha gösteriliyor. bütün forumlarda kurallar aynıdır hepsini ezbere bilirim , yöneticiliğin en üst düzeyinde yöneticilikte yaptım zamanında. hiçbir forumda bu kadar rahat siyasi liderlere ve dini değerlere aşağılayıcı küçük düşürücü yorumlar yazılmaz. Ben hiç görmedim en azından.

Ayrıca Siyasi görüşü Dini Dili Mezhebi İnanışı ne olursa olsun, Din Dil ırk Mezhep Ayrımı yapmak, hakaret etmek küçük düşürücü aşağılayıcı yorumlar yapmak yasaktır. Aksi kullanıcılar uyarılacak, Kurallara uymayan üyeler hakkında gereken yapılacaktır.

Bu kural gereği bu tür davranışlarda bulunanlar uyarılır sonra geçici banlanır, devamı halinde süresiz banlanır. Birisi gelip dinle ilgili olsun olmasın herhangi bir konuya islam dini veya başka bir dinle ilgili yada herhangi bir milletle ilgili küçük düşürücü onur kırıcı birşey yazarsa kural gereği ne lazımsa yapılır, bunun için banlandıktan sonra neden banlandı diye sorulması garip biraz. bu forumda farklı dinler adı altında başka bir bölümde var , hangimiz gidip oradaki herhangi bir dine karşı alaylı yorum yapıyoruz ? biz hangi konuyu açsak altında aynı insanların yorumları. Bazısı ne kadar saygılıysa bazısı aynı derecede saygısız, birde yanına bir ayet koyup ardından başka bir alaylı cümle iliştiriliyor sonra vay efendim biz yorum yapamıcakmıyız. Güzelce sordunuz da kimse cevaplamadı mı? sen nasıl bunu soruyorsun deyip mesajlarınızı mı sildiler ki bu kadar veryansın ediliyor. Aynı kişiler aynı yorumlaR. Kuralla bellidir arkadaşlar, ben uymazsam ben banlanırım başkası uymazsa başkası banlanır. Yönetimi suçlamak hiç doğru değil bence, ve dediğim gibi bugune kadar girdiğim forumlardaki yöneticileri düşündüğümde en yumuşak yöneticiler burada. Sizinle tartışırken bizimde bir arkadaşımız banlandı ayrım yok demek ki bakın. Black banlı , size cevap vermeye çalışırken o da gitti arada. Eğer bir ayrım yapılsaydı o banlanmazdı

İyi günler

Düşünceleri kısıtlayan tüm sistemlere karşıyım bu ne yahu
Tek kelime edemeyecek mi kimse?
Sanki tüm kutsallar sizin:/
Yüksel geri gelmeli!!!
Adam kimseyi assagilama di geldiğinden beri sürekli aynı şeyi söylediniz.

Tüm gün forumda oyun mu oynasın herkes bunu mu istiyorsunuz?

Tartışan çoğu üye ye itham lar da bulunup banladilar.

Uslubunda lan/ulan/ karşı foruma erkek lazım mi diye konuşan adami vakti zamanında moderatör yapmış bi forumda ne diyorum ben??

Bence banlar gereksiz yere atılmıyor hatta fazla bile müsamaha gösteriliyor. bütün forumlarda kurallar aynıdır hepsini ezbere bilirim , yöneticiliğin en üst düzeyinde yöneticilikte yaptım zamanında. hiçbir forumda bu kadar rahat siyasi liderlere ve dini değerlere aşağılayıcı küçük düşürücü yorumlar yazılmaz. Ben hiç görmedim en azından.

Ayrıca Siyasi görüşü Dini Dili Mezhebi İnanışı ne olursa olsun, Din Dil ırk Mezhep Ayrımı yapmak, hakaret etmek küçük düşürücü aşağılayıcı yorumlar yapmak yasaktır. Aksi kullanıcılar uyarılacak, Kurallara uymayan üyeler hakkında gereken yapılacaktır.

Bu kural gereği bu tür davranışlarda bulunanlar uyarılır sonra geçici banlanır, devamı halinde süresiz banlanır. Birisi gelip dinle ilgili olsun olmasın herhangi bir konuya islam dini veya başka bir dinle ilgili yada herhangi bir milletle ilgili küçük düşürücü onur kırıcı birşey yazarsa kural gereği ne lazımsa yapılır, bunun için banlandıktan sonra neden banlandı diye sorulması garip biraz. bu forumda farklı dinler adı altında başka bir bölümde var , hangimiz gidip oradaki herhangi bir dine karşı alaylı yorum yapıyoruz ? biz hangi konuyu açsak altında aynı insanların yorumları. Bazısı ne kadar saygılıysa bazısı aynı derecede saygısız, birde yanına bir ayet koyup ardından başka bir alaylı cümle iliştiriliyor sonra vay efendim biz yorum yapamıcakmıyız. Güzelce sordunuz da kimse cevaplamadı mı? sen nasıl bunu soruyorsun deyip mesajlarınızı mı sildiler ki bu kadar veryansın ediliyor. Aynı kişiler aynı yorumlaR. Kuralla bellidir arkadaşlar, ben uymazsam ben banlanırım başkası uymazsa başkası banlanır. Yönetimi suçlamak hiç doğru değil bence, ve dediğim gibi bugune kadar girdiğim forumlardaki yöneticileri düşündüğümde en yumuşak yöneticiler burada. Sizinle tartışırken bizimde bir arkadaşımız banlandı ayrım yok demek ki bakın. Black banlı , size cevap vermeye çalışırken o da gitti arada. Eğer bir ayrım yapılsaydı o banlanmazdı

İyi günler

ayrım yapılmaksızın ban olmasın diyoruz, ayrımcılık yok diyorsun daniskasını sen yapıyorsun.
blackle tartışan yüksel ikisi beraber banlandı. deyinmek istediğim nokta şudur; senin için önemli olan senin değerlerini savunan birilerinin olması, ne şekilde savundugu önemli değil, küfür-tehdit-hakaret içeren postları yüzünden banlanan black. sözde burda islamı savundugu için onun yanında duruyorsun, ama bir başkası yükseli savununca onu dinsizlikle suçlayanlar var :)

ayrıca %99.99999 dalga geçilen şeyler insanların inançları değil, islamiyet hiç değil, bizzat kişilerin ta kendisi. şimdi burda allah diye miyavlayan kedi paylaşımına benzer paylaşımlarda bulunan insanlarla dalga geçilmesin de ne yapılsın ?

her neyse espirili bir iğneleme amaçlı açıldı konuldu, kaka olmaz inşallah :)

Benim için uslüp her şeyden önemlidir ..
Kim neye inanırsa inansın eğer tartışma içerisinde konudan çıkıp işi polemiğe döküyorsa, kibirle ve alaycı ifadelerle karşısındakini rencide ediyorsa cezayı hak eder ..
Sevgili arkadaşlar bakın burada yorum yaparken hiç değilse " bir gün yüz yüze gelebilme ihtimalimizi " düşünün ..
Yüz yüze iken kim kiminle dalga geçer ? Kimse geçmez değil mi ? Klavye aralarına sızan şeytan'ı kuyruğundan çekip atın ve kim olursa olsun saygısızlık yapmayın bunu her iki ya da üç ya da dört artık kaç taraf varsa onlar için söylüyorum ..
İnanın ben de kimsenin banlanmasından memnun değilim lakin zaman zaman buna adeta mecbur bırakılıyor yöneticiler ..
Suçu önce kendimizde arayalım ..
Ve son olarak yönetici arkadaşlarıma gerçekten samimi olarak rica ediyorum ; Yapabilirlerse Malumat'ın da Yüksel'in de Black'ın da banını açın ne olur ..
Varsa hatır hakkımızı kullanmak isteriz .. Bir daha yaparlarsa da söz asla sizden böyle bir şey istemem ..

hiçbir forumda bu kadar rahat siyasi liderlere ve dini değerlere aşağılayıcı küçük düşürücü yorumlar yazılmaz. böyle demişsiniz de müdür konu zerdüştlük hinduizm olduğu zaman saçma sapan din diyebiliyonuz onu napacaz?

Başka forumlarda Daha önce Üst düzey yöneticilik yapmış biri olarak şunu söylemeliyim hakaret küfür karşı tarafa saygısızlık ve kurallar ihlal edilmediği sürece bırakın ban atmayı uyarı bile verilmez önce bir kez uyarılır ikinci kez son kez ibaresi kullanarak uyarılır eğer yine kurallar ihlal ediliyorsa son çare banlamaktır fakat banlanmakta hoş bir şey değildir fakat mecbur kalınca yapacak başka çare kalmıyor

Saygılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri