aegishjalmur
Platin Üye
-
-
-
-
Diyeceğim o ki; banın her türlüsüne karşıyız, kimse banlanmasın, susturulmasın.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bence banlar gereksiz yere atılmıyor hatta fazla bile müsamaha gösteriliyor. bütün forumlarda kurallar aynıdır hepsini ezbere bilirim , yöneticiliğin en üst düzeyinde yöneticilikte yaptım zamanında. hiçbir forumda bu kadar rahat siyasi liderlere ve dini değerlere aşağılayıcı küçük düşürücü yorumlar yazılmaz. Ben hiç görmedim en azından.
Ayrıca Siyasi görüşü Dini Dili Mezhebi İnanışı ne olursa olsun, Din Dil ırk Mezhep Ayrımı yapmak, hakaret etmek küçük düşürücü aşağılayıcı yorumlar yapmak yasaktır. Aksi kullanıcılar uyarılacak, Kurallara uymayan üyeler hakkında gereken yapılacaktır.
Bu kural gereği bu tür davranışlarda bulunanlar uyarılır sonra geçici banlanır, devamı halinde süresiz banlanır. Birisi gelip dinle ilgili olsun olmasın herhangi bir konuya islam dini veya başka bir dinle ilgili yada herhangi bir milletle ilgili küçük düşürücü onur kırıcı birşey yazarsa kural gereği ne lazımsa yapılır, bunun için banlandıktan sonra neden banlandı diye sorulması garip biraz. bu forumda farklı dinler adı altında başka bir bölümde var , hangimiz gidip oradaki herhangi bir dine karşı alaylı yorum yapıyoruz ? biz hangi konuyu açsak altında aynı insanların yorumları. Bazısı ne kadar saygılıysa bazısı aynı derecede saygısız, birde yanına bir ayet koyup ardından başka bir alaylı cümle iliştiriliyor sonra vay efendim biz yorum yapamıcakmıyız. Güzelce sordunuz da kimse cevaplamadı mı? sen nasıl bunu soruyorsun deyip mesajlarınızı mı sildiler ki bu kadar veryansın ediliyor. Aynı kişiler aynı yorumlaR. Kuralla bellidir arkadaşlar, ben uymazsam ben banlanırım başkası uymazsa başkası banlanır. Yönetimi suçlamak hiç doğru değil bence, ve dediğim gibi bugune kadar girdiğim forumlardaki yöneticileri düşündüğümde en yumuşak yöneticiler burada. Sizinle tartışırken bizimde bir arkadaşımız banlandı ayrım yok demek ki bakın. Black banlı , size cevap vermeye çalışırken o da gitti arada. Eğer bir ayrım yapılsaydı o banlanmazdı
İyi günler