Ban yiyince foruma küsen üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Merhaba eyyy forum ahalisi ;

Forumda son banlarda gayet adalet söz konusu neden birileri mağduriyet yaşıyormuş yaşamış gibi hal alıyor anlamadım. :))

Zana ve yarc her zaman atışıyorlardı diğerleri eğlenip hahaha lar falan havada uçuşurken bir anda ne oldu da arkadaşlarına sahip çıkmaya çalıştılar ?
Hemen açıklayayım elbette şov yapıyorlar duhan bile bu şovun içinde arkadaşımdı ama öyle yani.

Şimdi burası kemik kadronun olduğu bir forum kemik kadro kendi içlerinde birinin mağdur olmasına değil birinin başka birini benimsemesini ve içlerine alıp onu sevmesini kabul edemiyor maalesef.
Ve bu bağlamda önüne gelen her pası gole çeviriyor galibiyet bizde narası atmak için fırsat kolluyor.

Şimdi benim arkadaşım bir haksızlık yaptığı zaman ki yaptı onun karşısında durdum bana geldi neden diğerlerinin postlarını beğeniyorsun diye hesap sordu Sjsjsj

Böyle küçük hesapların muhattapları belli.

Yönetime dair şunu söylemek isterim burda kişi ile sorun yaşarken yönetimi hedef almak anlamsız evet şunu söyleyim adminlerin bazı insanlara yakın olduğunu hepimiz biliyoruz gördük zamanında sanem beni sevdiği halde hatıra çok iş yaptı ama bunu bile sorun etmedim herkesin kendi vicdanı.

Ama artık eğlenelim diye girdiğimiz bu yerde çok komik geliyor hepimizin yaşı en az 30 var biraz büyüsek keşke. Bilemedim kimseyi mağdur yada masum görmüyorum umurumda da değil öyleler ise neyse azıcık eğleneyim şurda bb.d

Eğlencenize bakın hayat kısa üzmeyin birbirinizi sevmesenizde saygı duyun üç günlük dünya için altı üstü bir forum için değmez. Sevdiklerinize bol bol zaman ayırın.
Neyse bugün salı evdeyim az kızımla oynayım.
Sizde birbirinize çikolata verin şarkı armağan edin.

Yönetimin acilen bu oyun oluşumuna el koyması lazım.. daha önce telegram grubuna baskın yapılmıştı ahahah. Bir yöneticinin içeriye sızıp olayları tahlil etmesi gerek..
Lan biz bu forumda neler yaşadık ya, düşününce tam çıldırmalık.

Şizofrenik hallerle, 80 bin fake üyelik alip dalanlara da bir seyler söyleyin.
Bir akilli onlar.

Öncelikle merhabalar

Benim şov derdinde olduğum yok sevgili arkadaşlar, hak edene hak ettiğini vermek ne zamandan beri şov oldu? Kimse kusura bakmasın, burada bana laf edilince haha hihi yapınca sorun yoktu ben zenne yaptım diye şov mu oldu? Sanmam… keyfinize bakın lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:
Ben içlerden sorumlu bakanım içleri biliyorum külah koydum buyurun

O an geçti üzerinden Birgün geçti sen tepkilerini hep Birgün sonra mı koyarsın ? Sürü psikolojisinden ayrıl tek önerim bu sana. Senin koyduğun tepki ile yaşananların alakası yok senin olayın Birgün önceydi.
Konu ile alakana bayıldım

O an geçti üzerinden Birgün geçti sen tepkilerini hep Birgün sonra mı koyarsın ? Sürü psikolojisinden ayrıl tek önerim bu sana. Senin koyduğun tepki ile yaşananların alakası yok senin olayın Birgün önceydi.
Konu ile alakana bayıldım
İftardan sonrasını okumadığın için böyle konuşuyorsun elbette, ben tepkimi o günde gösterdim arkadaş “bana dese ben gülerim” dediği için bir tık arttırarak aynı şekilde yaptım. Herkesin aklı fikri var kimse kimsenin dolduruşuna gelecek kadar zekasız değil DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
ben de konunun senle hiçbir alakası olmamasına rağmen bana sallamana bayıldım :d

İftardan sonrasını okumadığın için böyle konuşuyorsun elbette, ben tepkimi o günde gösterdim arkadaş “bana dese ben gülerim” dediği için bir tık arttırarak aynı şekilde yaptım. Herkesin aklı fikri var kimse kimsenin dolduruşuna gelecek kadar zekasız değil DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
Şuana kadar öyle düşünsem de maalesef senide kaptırdık o sürüye al hayrını gör gözümden ve gönlümden düştün iki yabancı mod açılsın hiç bişeyim değilsin artık. Hadi sürüne

Burada yazmaya başlayalı 1 yıl kadar oldu henüz hiç ban yemedim. Sadece bir kere uyarıldım hepsi bu.

• Kahkaha
Tepkiler: ne
Geri