Ban yiyince foruma küsen üye

• Kullanıcı Run
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
🕒 Konu sahibi 8 saat önce aktifti
Sen dalma bu konulara yaav sen bana bir 90bpm boom bap beat yap forumu disslicem komple seri … :d

Prod by Fernando seriii
ahahahah tamam 3 tane hazırlarım örnek olarak atarım buraya seçersin birini :p
boom bap uzun süredir yapmamıştım bana da değişiklik olur hem........

Belki de, ne bileyim, haksız bir banım yaşadığını düşünüyordur. Oturtulur bir gün herkes bancınığa, fırlatılıp bandırılır yöneticiler tarafından.

Özellikle, banıyla meşhur, "bandıra bandıra ye beni doyamazsın hiç banıma" diyerek gezinen yöneticiler vardır. Bu yöneticilerin, bandırmaktan zevk aldığı, gözüne aza kestirip, şuna da bi' bandırsam... dediği rivayet edilir.

Bandıl, ban sporuna verilen addır. Badibandılcı.

Yılanseverbey, bi' ara meşhur bir bancıydı va forum sokaklarında karşılaştığımızda, anlardım, pazular daha şiş şiş, +nereden böyle bandıldan mı?
-Yeah bro, bandıldan geliyorum, hııpss.

derdi.
Hey gidi days.

Uzun süre ban yiyenler soğur zaten. Şu son banlar ile ilgili bir gelişme var mı? Süre çok uzun geldi bana..

Mailimizi güncellemeyince giris yasaklaniyor anladigim kadari ile.
Bazen oh ne iyi olurdu düsünmüyorum degil, sonra geciyor.
Daha türkcesi, ikilemdeyim.

İlk bulunduğum forumda saçma sapan bişey yüzünden ban yemiştim tamamen sahibinin egosuyla alakalı nsnnsns yediğim ilk ve son bandı tabi benle birlikte bikactane daha kurban vardı sonra soluğu burda aldık (Emir kulakların çınlasın hala aklıma geldikce hatim iniyorum bol bol dua ediyorum ) başlığı görünce aklıma geldi yine lanet olsun insanın inadına giresi geliyor

Son düzenleme:
Mailimizi güncellemeyince giris yasaklaniyor anladigim kadari ile.
Bazen oh ne iyi olurdu düsünmüyorum degil, sonra geciyor.
Daha türkcesi, ikilemdeyim.
Sen ban yemezsin, senin yediğin ban sonrası evren tetikler bütün kötülükleri, yer yerinden oynar.
Belli ki dağların, denizlerin ve göllerin üzerinde.. sıyrılıp gelmektedir seher, belli ki yakındır, belli ki yakındır doğayı ve hayatı sarsacak saat..
Ah birden girdim Ahmet Telli'nin harika şiiri, grup yorumun muazzam bestesi ile.. canımsın.

Ben banlanırsam daha da gelmem.
Sırf nick için bunu fırsat bilip banlayan olmasın. Külahları değişiriz. Bdjx

Maksimum bir ay dayanır sonra yine girersiniz.

Yeni üyelikle olmadığım kisi gibi gelirim. Mesela geseli gibi. Şaka şaka ay düşündüm de asla yapamam hdjdjdj

banlandigim yere girmem bi daha-.-

Uğraşılır dert değil. Site zamanından hatırlıyorum da, uzayan bir mevzu olunca sakinleşilsin diye 2-3 gün bir yasaklama veriyorduk. Hakaret, küfür, kıyamet... Ondan sonra 3 gün oluyordu 33 gün.

Haydi o bu neyse de kedime söven oluyordu. Ona direkt permanent ban

Geri