Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ne bileyim, taktik, baskı kuracaklar, bombayı basacaklar benzerinde cümleler okuyunca dedim normal bir ortam değil orası sanki.öyle yerler ne abi kendimi fuhuş operasyonunda yakalanmış gibi hissettim
Tabiiki, bir kemik bir deri kalıyorum üzüntümden. Artık çok sık üzmezsin beni demi?Ya kıyamam birde üzülüyordun sen dimi) banlandım diye
Ah neler yaşadın sen öyle Sjssjsjsj yok yok şimdilik buralardayım.dTabiiki, bir kemik bir deri kalıyorum üzüntümden. Artık çok sık üzmezsin beni demi?
İftardan sonrasını okumadığın için böyle konuşuyorsun elbette, ben tepkimi o günde gösterdim arkadaş “bana dese ben gülerim” dediği için bir tık arttırarak aynı şekilde yaptım. Herkesin aklı fikri var kimse kimsenin dolduruşuna gelecek kadar zekasız değil DİYE DÜŞÜNÜYORUM.O an geçti üzerinden Birgün geçti sen tepkilerini hep Birgün sonra mı koyarsın ? Sürü psikolojisinden ayrıl tek önerim bu sana. Senin koyduğun tepki ile yaşananların alakası yok senin olayın Birgün önceydi.
Konu ile alakana bayıldım
Şuana kadar öyle düşünsem de maalesef senide kaptırdık o sürüye al hayrını gör gözümden ve gönlümden düştün iki yabancı mod açılsın hiç bişeyim değilsin artık. Hadi sürüneİftardan sonrasını okumadığın için böyle konuşuyorsun elbette, ben tepkimi o günde gösterdim arkadaş “bana dese ben gülerim” dediği için bir tık arttırarak aynı şekilde yaptım. Herkesin aklı fikri var kimse kimsenin dolduruşuna gelecek kadar zekasız değil DİYE DÜŞÜNÜYORUM.
elbette saygı duyuyorum, açılabilir modlarımız.Şuana kadar öyle düşünsem de maalesef senide kaptırdık o sürüye al hayrını gör gözümden ve gönlümden düştün iki yabancı mod açılsın hiç bişeyim değilsin artık. Hadi sürüne