Ya sen nasil banlanmayi basardin tridine bandığım.1(Bir)..
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ya sen nasil banlanmayi basardin tridine bandığım.1(Bir)..
Sinirim geçsin diye banlamıştı x..Ya sen nasil banlanmayi basardin tridine bandığım.
Alla alla , ben de yoksam o zamanlar...Sinirim geçsin diye banlamıştı x..
Hatırlarmısın emre bir üyeye burda ana bacı sövüp banlanmıştın. Sonradan ben şeker hastasıyım kendime engel olamadım diye İçinden gecen adlı konuda özür dilemiştin. Oda sanal versiyona giriyormuErdoğan ın sanal versiyonu
Sen hep arkadaslarını savunurken banlandın emre .Saymadım sayamadım skor varsa alırım..
Evet bir çoğu öyle oldu hiç düşünmeden bodozlama dalmalarım.. .d
Zamanında banada dalmıştın ama ben onu neden yaptığımı sana özelde izah edince anlayışla karşılayıp özür dilemiştin.Evet bir çoğu öyle oldu hiç düşünmeden bodozlama dalmalarım.. .d
Evet konuşup çözülmüştü hatırlıyorum o mevzuyu..İyi şükür büyüyüp duruyor..Zamanında banada dalmıştın ama ben onu neden yaptığımı sana özelde izah edince anlayışla karşılayıp özür dilemiştin.
Nasılsın ufaklık nasıl ?
Eee sirt sirta cok kavgalar ettik ama bansada coguna beraber gittik amaa
yok canım olurmu öyle şeyEee sirt sirta cok kavgalar ettik ama bansada coguna beraber gittik amaad
Anilarrr..anilarrrrrryok canım olurmu öyle şey
Emre bu konuda baya centilmendi. Benim gibi odun değildi.
O hep bayanlar önden buyursun diye sana yol verdi
Hatırlarmısın emre bir üyeye burda ana bacı sövüp banlanmıştın. Sonradan ben şeker hastasıyım kendime engel olamadım diye İçinden gecen adlı konuda özür dilemiştin. Oda sanal versiyona giriyormu