Abi Tanrı-Kral X'i bilmiyorsan bu senin ayıbındır, onun değil.x kimsiz bizden sonra baya bir eğlenmişsiniz
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Abi Tanrı-Kral X'i bilmiyorsan bu senin ayıbındır, onun değil.x kimsiz bizden sonra baya bir eğlenmişsiniz
o da beni tanımamış eşitlikçi ayıplıktan yanayızAbi Tanrı-Kral X'i bilmiyorsan bu senin ayıbındır, onun değil.
Forumun bir önceki sahibi.Hakaten x kim?
Diktatör gibi bişeymiş demek ki millet rahat nefes almış anladığım kadarıyla.Forumun bir önceki sahibi.
Erdoğan ın sanal versiyonuHakaten x kim?
Güzel taktik.Uzun zamandir ban yemiyorum kaos çıkınca hemen mutfağa koşuyor kendime biseyler hazırlıyorum artik o ana kadar bitmiş oluyor nasil fikir ama )
Banlaninca sen üzülüyorsun ondan )Güzel taktik.
@Swat ın gelişi Selahaddin Eyyubi'nin Kudüs'ü kurtarışı gibi oldu bir nevi.Diktatör gibi bişeymiş demek ki millet rahat nefes almış anladığım kadarıyla.

ahah öyle bi aldık ki içinden bile geçtikDiktatör gibi bişeymiş demek ki millet rahat nefes almış anladığım kadarıyla.
Arpes kim ki zaten jdjdkArpes kim ki banlanıp durdum diyor yalan beyan vermeyin kardeşim....
Ben burada banlanmadım. Diğer ifte uyarı cezası vardı yvsağa bak dediğim için o kadar.kime dediğimi de hatırlamıyorum ya.
Puan mı ne düşünüyormuş sanki çok şeydeymiş gbi aaa aze hanım yeter
411 ne ya yavrum anlamadım ahahahahhsdjfkArpes kim ki zaten jdjdk
Arpes eski 4!!1!1! şeyden biri sekizim…. Harunabi bakar mısın buraya…..
Arpes çok eski forumsalcılardan sekizim. Sen şimdi x dönemi deyince ben bi kaldım. Doru o dönem var mıydı Arpes? Emre döneminde olması gerekmiyor muydu…… Arpes neden sallıyorsunsjhdl.411 ne ya yavrum anlamadım ahahahahhsdjfk
eski nickinden tanıyorum o zaman arpes nick olarak hiç tanıdık gelmedi ve x döneminde paso banlanmış da.
sallıyordur diye yazdım ama nick değişimi varsa doğrudur sekizim.....
O zaman sallamış işte sekizim... bizden kaçmaz...Arpes çok eski forumsalcılardan sekizim. Sen şimdi x dönemi deyince ben bi kaldım. Doru o dönem var mıydı Arpes? Emre döneminde olması gerekmiyor muydu…… Arpes neden sallıyorsunsjhdl.