Ban Puan Durumu

• Kullanıcı Kurt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Forum Meydanı
Konu sahibi son olarak 2 gün önce görüldü
Tek hatırladığın ismim.
Eksik ve artniyetli bir mesaj.

Küfür olayı karşılıklı olmuştu.
Banım kalktıktan sonrada “öfke kontrolüm var kontrolümü kaybettim kendime yakışmayan bir nahoş olaya sebebiyet verdim, başta o şahıs olmak üzere bu olaya tanık olan tüm üyelerden özür dilerim” dedim.

Şimdi bu yazdığının, benim X adlı kullanıcıya yaptığım benzetmeyle ne alakası var?
Amaç ne yani ?

Ben X i Erdoğan a benzetmişim.
Sen kalkmış diyorsun ana avrat küfür etmiştin.
Ben herseyi hatırlarım merak etme O konuda benimle yarışa girme. Kimse seni durduk yere banlamadı. Bunu izah etmek istedim. X yada herhangi biri farketmez sonuçta seni kimse haksız yere banlamadı . Neye göre diktatör sen yada ben burada ana avrat küfür edeceğiz şuanki mevcut yönetim ban hakkını kullanınca diktatörmü olacak yada sanal versiyon mu olacak. Kusura bakma sen erdoğana benzettin bende sana acıklamasını yaptım. sanal versıyonmu diye.

Ben herseyi hatırlarım merak etme O konuda benimle yarışa girme. Kimse seni durduk yere banlamadı. Bunu izah etmek istedim. X yada herhangi biri farketmez sonuçta seni kimse haksız yere banlamadı . Neye göre diktatör sen yada ben burada ana avrat küfür edeceğiz şuanki mevcut yönetim ban hakkını kullanınca diktatörmü olacak yada sanal versiyon mu olacak. Kusura bakma ANA AVRAT SÖVDÜN BANLANDIN

Gülücük atacağına ilk 2 sayfada üyelerin yazdıklarını okuyabilirsin.

Son düzenleme:
Konu hakkında en ufak bilgim yok şunun puanı daha yüksek onun puanı daha alçak triplerine girmem hadi artistlik yapayım diye girmek istesem yine giremem o kadar sürem yok jskdkd he eski üye de olsam umurumda olurmuydu yine olmazdı jdjdjdj
Bazıları yine ben tanıyorum ben biliyorum triplerine girmiş onu okumak daha komik kdkdkdkdkdd

Forum hayatım boyunca bilerek-isteyerek kimseye tıklamadım. Şimdi az önce kendime tıkladım. Normalde tıklayınca, bir rahatlama... Ay yok, tıklayınca bans diye bir ibare, orada da kaç kere banladığımız yazmalıydı, burada yazmıyor, damdik forum ya.

Kendi banlanma tahminim; 11.

Forum hayatım boyunca bilerek-isteyerek kimseye tıklamadım. Şimdi az önce kendime tıkladım. Normalde tıklayınca, bir rahatlama... Ay yok, tıklayınca bans diye bir ibare, orada da kaç kere banladığımız yazmalıydı, burada yazmıyor, damdik forum ya.
Aman dur sende ... yazmasın sicilimiz kabarık malum :D

@Swat R10bulletin gibi yapmalısın okudugum kadarıyla talepler o yöndee

kim hangı sebepten niye banlanmıs ne zaman acılmıs şikayetvar vs :D

Geri