ismail89
Platin Üye
Yunus'lar memeli hayvan. Balık değiller. (Bizim gibi.)Eğitilir balık familyasından sadece yunuslar var diyebilir miyiz ?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Yunus'lar memeli hayvan. Balık değiller. (Bizim gibi.)Eğitilir balık familyasından sadece yunuslar var diyebilir miyiz ?
Yunus'lar memeli hayvan. Balık değiller. (Bizim gibi.)
Aciklayqbilmek icin soru soran adam gibi adam awk2o bir şehir efsanesi ya. balıklar, sadece sinirsel değil, aynı zamanda kimyasal bir hafızaya da sahipler. dolayısı ile doğadaki pek çok hayvandan daha iyi hafızaya bile sahipler diyebiliriz. üstlik her balık türünün farklı hafıza yetenekleri gelişmiştir örneğin somon balıkları bir kokunun geometrik uzaklığını hatasıza yakın olarak tespit edip bulabiliyorlar. binlerce kilometre yol katediyorlar bilinçli olarak mevsimsel dönemlerde yollarını kaybetmeden. bakınız boşuna ocean değilim, okyanusu ve içindekilerini bana sorun.
Balıklar yumurtlar.
Köpek balıkları, Yunus'lar, Balina'lar, Fok'lar doğurur. Yunus'lar Balina'nın küçüğü.
Yunuslar su altında ancak on dakika kalabilirler. Kurtulan yunus dalgıç Enzo ve diğer yunusun da yardım etmesiyle su yüzeyine hızla çıkarılır.sudan çıktıktan sonra neden dehidrasyona uğrayıp ölüyorlar o halde ? balık değilse karada da yaşayabilmeli.
Yunuslar su altında ancak on dakika kalabilirler. Kurtulan yunus dalgıç Enzo ve diğer yunusun da yardım etmesiyle su yüzeyine hızla çıkarılır.
(Alıntıdır)
TÜRKİYE' NİN İLK VE TEK ARKEOLOJİ TEKNOLOJİLERİ PORTALI