Bak güzel kardeşim.

🟢 Konu yazarı şu anda aktif
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gelir Buyucu.
Yani gelebilir.

Forumsal da tanıdığı insanlar olduğu samimi bir diyalogları var bunun adı kesinlikle şımarıklık değil. İrc forumun da denk gelmedin hiç bu doğal hallerine ondan yadırgıyorsun burda kimseyle bir samimiyeti yok çünkü.Size bir tavrı olduğu asla düşünmüyorum olsaydı buraya üye olmazdı. Sevdiği insanları savunuyor haliyle bunu da anlayışla karşılaman gerekirdi.
Benim açımdan hiç bir sorun yok, zaten bu olup biten şeyleri de asla desteklemiyorum fazla abartıldı.

Birileride bizi anlayisla karsilasa keske :). Emre’nin ilgilenememesinden dolayi ciddi manada bir gerileme soz konusuydu, kapanma ihtimali bile vardi acikcasi. Arkadaslar ilgi alaka gormeye alisik degil biraz afalladilar onlarida anliyorum, lakin isi terbiyesizlik boyutuna vardiran azinlik birkac kisi vardi ve bunlar cesaret veriyor sanirim. Musade etmeyecegimizi soyledik olay bundan ibarettir.

IF kitlesini goruyorsun arkadaslar ciddi manada yapici davraniyor, bunu suistimal ettirmememiz gerekiyor.

2600 kisi banlanmisti, dusunebiliyormusun? 2600 banli uye ve bize burda baskici diyor arkadaslar. :) Buyuk bir kismi iyiniyetli, sevdimde gercekten. Buraya uyum saglayacaklardir

Dikkat ettiysen bu durumla ilgili asla yorum yapmadım beni ilgilendirmiyor.
Ben Lenaya yapılan şeyden rahatsız oldum çok yanlıştı yoksa yine yazmazdım.Kimse kimseden cesaret de almıyordur hepsi koskoca insanlar.Eğlenmek için geldikleri bu ortamda eğlenmeye çalışıyorlar ama abartıldı biraz o da adaptasyon süreci olsa gerek.

uzatılacak bir konu yok bence. geçici seyler bunlar. kac yaşında insanlarsınız, işi gücü bırakıp bunları mı konuşacaksınız sayfa sayfa? tamam abicim kapatın meseleleri ya. herifler bir şeyler kovalıyor, alıyor, satıyor, sistem geliştiriyor, falan filan. kime ne? tamam yeter kapatın. cocuk musunuz lan? kapatın bitirin artık tamam.

Merhaba arkadaslar ;

Bizi yonetim olarak tanimadiginiz icin biraz problemler yasanmasi dogal. Cidden cok naif uyelerimiz var :)

Eger sizinle tek cati altinda bulussaydik emin olun bambaska yonetim semasi belirlerdik. Lakin dun bir arkadasin dedigi gibi bir arada biraz buradaki arkadaslardan biraz sizlerden karsilikli feragatlar esliginde ciddi manada fikir teatileri yapilabilir, onyargilarini kirip bize guvenmeniz yeterli.

Basta X olmak uzere tum yonetimi forum konusunda tecrubelidir. ; http://www.forumsaati.net www.zurnaalemi.net www.1forum.net http://www.ircforumlari.net vb bircok platformda senelerce yoneticilik yapan arkadaslarimiz var ve sizlere yardimci olmak icin ugrasiyorlar. ,

Umarim hepberaber buyuk bir aile olacagiz, bizler sizlere samimi duygularla yaklasiyoruz ayni karsiligi bekliyoruz sizlerden.

Sizi yönetici olarak neden tanıyalım?

Belki nickinin altında yönetici yazdığı için olabilir. Sonuçta Cumhurbaşkanını da öyle tanıyoruz isminin altında Cumhurbaşkanı yazıyo.
Yoksa %50'sinin Cumhurbaşkanı değil.

Gayretlik bir şey yok. Sizin iki satırlık tanıtım talebinizi karşılamaz isem; huzurunuzda cahil olacağım sanırım? Devam edin siz entelektüellikte zirve sayılacak beşik ulemalığı yapmaya. Şimdi çekiliyorum kenara. Düzenleme mesajında onu yazmasaydınız size kendimi çok iyi tanıtırdım.

Gayretlik bir şey yok. Sizin iki satırlık tanıtım talebinizi karşılamaz isem; huzurunuzda cahil olacağım sanırım? Devam edin siz entelektüellikte zirve sayılacak beşik ulemalığı yapmaya. Şimdi çekiliyorum kenara. Düzenleme mesajında onu yazmasaydınız size kendimi çok iyi tanıtırdım.

Siz benim kusuruma bakmayın. Lütfen çok iyi tanıtın. Bunu istiyorum.

Tamam kapatın artık şu konuyu. Derbeder olduk.
a0b9eea3409c0c9e6ba779e889a3d28d.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri